obrbobr Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 před 13 hodinami, Moty napsal: Stav se tady https://www.studiozdravehoobouvani.cz/kontakt P. Susan (nebo jak se to píše) je machr, manželka k nemů chodí už léta Dělá jak vložky, tak prodává boty a u nich Ti upraví vložku, když je potřeba Díky za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 před 13 hodinami, Strocek napsal: Patní ostruha byl důvod proč jsem původně přerušil a pak i ukončil studium na vysoký FTVS. Trápil jsem se s tím tak rok a pak jsem přešel na jinou, kde se nemuselo běhat . Zkoušel jsem různý vložky, silikonový, gelový atd. a nic. Blbě se ve tom chodí, jak je to takový na vodě a moc v tom nedrží noha, nemáš takovou stabilitu jak bys chtěl, takže to hned letělo do koše. Zkoušel jsem i ultrazvuk, ozařování a nic nepomohlo až rázová vlna. Stála mě tenkrát celkem asi trojec (byl jsem tam 6x), ale je to tak 20 let . Od tý doby mám klid. Za sebe můžu doporučit jedině tu rázovou vlnu a nemusíš řešit žádný vložky atd. Na rázovce jsem byl, poslední aplikace před Vánocema a zatím je to stejný. Slyšel jsem, že zlepšení není ihned, tak uvidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 před 16 minutami, obrbobr napsal: Na rázovce jsem byl, poslední aplikace před Vánocema a zatím je to stejný. Slyšel jsem, že zlepšení není ihned, tak uvidím. A kolik jich mas za sebou? Co si tak vybavuju tak me to preslo nejakej ten tyden po poslednim sezeni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 @obrbobr Je to tak, to zlepšení nebylo hned. Jak to bylo dávno, tak už si nepamatuju za jak dlouho to odeznělo. Já to měl fakt velký, protože na škole jsme třeba skákali 100m překážek a druhej den sem nebyl schopnej se na tu nohu postavit. Bude to individuální podle velikosti nálezu atd. každej to má i jinak rozdrážděný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 (upraveno) Dneska v práci Red Wing Iron Ranger. Bych si nedovedl představit je nosit, kdybych měl vostruhu . Upraveno 6. ledna 2023 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Před hodinou, Prochy68 napsal: A kolik jich mas za sebou? Co si tak vybavuju tak me to preslo nejakej ten tyden po poslednim sezeni. byl jsem 5x před Svátky, docela úleva a já začal hned chodit delší procházky a teď se to asi vrátilo. Spíš jsem to měl nechat ještě v klidu. Ale to bude mít asi každej jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 před 8 minutami, obrbobr napsal: byl jsem 5x před Svátky, docela úleva a já začal hned chodit delší procházky a teď se to asi vrátilo. Spíš jsem to měl nechat ještě v klidu. Ale to bude mít asi každej jinak. Ja jsem se pri tom nejak nevyhybal pohybu a sel jsem pres lehkou bolest, ale jak rikas, je to individualni. Ani ted nevim kolik jsem mel sezeni, myslim ze tak mezi 6-8. Uvidis za par tydnu, ja mam od te doby klid (asi 6 let) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 Z webu loake.com zrejme v soucasne dobe nedorucuji do CR ani jinde po EU. Poradite mi kde koupit slusne cerne brogue oxfordky za pratelskou cenu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 @adamo pisu opakovene - https://www.herringshoes.co.uk/ posledni nakup dorucen pres DHL express snad do 2. dne, prirom doruceni zdarma. Navic ted ty slevy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 Kdyby někdo hledal levnější alternativu k Red Wingům, tak aktuálně má italský DOCKSTEPS 30% slevy. Jsou to příjemné italské boty. Mám od nich OAKLAND 1726 už 3 roky, a je to pohoda. https://www.docksteps.com/collections/stivaletti-e-scarponcini-uomo?syclid=cf0ivmbgulup0evpmtdg&utm_campaign=emailmarketing_138614046912&utm_medium=email&utm_source=shopify_email Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 Dneska nové od Holika Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 Před hodinou, Kotlick napsal: Kdyby někdo hledal levnější alternativu k Red Wingům, tak aktuálně má italský DOCKSTEPS 30% slevy. Jsou to příjemné italské boty. Mám od nich OAKLAND 1726 už 3 roky, a je to pohoda. https://www.docksteps.com/collections/stivaletti-e-scarponcini-uomo?syclid=cf0ivmbgulup0evpmtdg&utm_campaign=emailmarketing_138614046912&utm_medium=email&utm_source=shopify_email A jak je to tady s velikostma? Je to jako u RW nebo čísla seděj? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 před 2 hodinami, CEGY napsal: A jak je to tady s velikostma? Je to jako u RW nebo čísla seděj? Mám od nich vel. EUR 44 a nohu 28,5 cm. Vlezu do nich i v hrubé fusekli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 Před hodinou, Kotlick napsal: Mám od nich vel. EUR 44 a nohu 28,5 cm. Vlezu do nich i v hrubé fusekli. Takže velikost sedi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 16. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2023 Nevím s čím to porovnat, u Bati mám taky 44, ale Adidas např. 46. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2023 @kupko Diky za tip, vzal jsem na zkousku taky jedny pro pohodli v kanclu a vypada to, ze dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2023 [mention=36016]kupko[/mention] Diky za tip, vzal jsem na zkousku taky jedny pro pohodli v kanclu a vypada to, ze dobryJak jsou na tom s velikosti v porovnání třeba s Adidas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2023 před 12 minutami, Shane001 napsal: před 38 minutami, Prochy68 napsal: [mention=36016]kupko[/mention] Diky za tip, vzal jsem na zkousku taky jedny pro pohodli v kanclu a vypada to, ze dobry Jak jsou na tom s velikosti v porovnání třeba s Adidas? Rekl bych, ze treba 42 je takova ta stara poctiva 42, co si pamatuju tak adidasky jsem mel cca 43 1/3 nebo tak neco, tady 42. Myslim ze nekde tam najdes na strankach delku v mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2023 Děkuji, už ty velikosti na stránkách vidim. Mají to pěkně udělané. Jen jsem si toho zprvu na mobilu nevšiml. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasprik Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 Vánoční nákup. Trekovky do města a do hospody. Málo švů a skoro jeden kus kůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se