vanderB. Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna před 18 hodinami, skalis napsal: @vanderB., @Irma Bunt: Ad Danner Mountain Light a Fracap. Šilhám po podobných botkách, resp, vybírám, které koupit. Byl jsem si vyzkoušet Mountain Light přímo ve Factory Store v Portlandu, ale kloním se k Mountain Trail kvůli kožené podšívce (lining). Podrážka na Trail je měkčí a méně odolná, ale až se ochodí, tak se dá vyměnit za festovní stejnou jako na Mountain Light a člověk dostane de facto Mountain Light bez gore-texu. Fracapy jsou alternativa, která tohle nabízí rovnou. Shipping v rámci EU (Danner není problém ale, v Portlandu jsem několikrát ročně, takže můžu koupit tam) a hlavně kompletní individualizace a ušití podle velikosti nohy. Co by mě zajímalo je, jestli jsou Fracap použitelný jako opravdový lehký pohorky, nebo je to spíš módní záležitost. Jsou šité goodyearem? Díky Záleží na typu - já mám podrážku vibram morflex a ta je lepená
ivan_989 Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna To je VG? Jak sa v tom chodí? Nie su na doslap tvrdé? Ja som o takom niečom dlho rozmýšľal, ale práve dnes som to už rozsekol a išiel na istotu - sú to fakt papučky:
Humanzero Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna Ano Garavani. Na celodenní nošení to není, pohodlnost parádní, jen jsou trochu těžší, takže zezačátku to je cítit. Ale jak si noha zvykle úplně v pohodě, dokonce se v tom dá i řídit (na což já jsem háklivej)
ivan_989 Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna Před hodinou, Humanzero napsal: ...jen jsou trochu těžším...dokonce se v tom dá i řídit (na což já jsem háklivej) Vdaka, tak som rad ze som odolal, tentokrát som primarne hľadal pohodlie, pevnú a pri tom ľahkú botu. Mna zneistovala aj ta zadná časť s ozdobnými klinami, práve kvoli soferovaniu, ale asi to nevadí keď vravíš..
ATOM Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna Zkousim Keen Hightrail WP. Jestli budou tak odolne jako jejich sandale, budu spokojeny 1
bandicoot Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna Hodíme to do spodních cenových pater. Nemáte někdo zkušenost, jestli Slip Ins od Skechers povolují po roznošení?
Jehlan Odesláno 20. dubna Nahlásit Odesláno 20. dubna Limitované edice. Jedny musí zlevnit aby se to prodalo limited | Wolverine a jiné vyrostou na ceně Wolverine The Master Chief Boot Halo Men's - 52264M-W080119 - US Zatímco boots šité v Portoriku teď nefrčí a tak se dají koupit ve výprodeji Men's Sale Boots – G.H.BASS 1876 To o co by člověk měl zájem si cenu drží Darrow Calfskin Boot musím zamáčknout slzu 1 1
Humanzero Odesláno 20. dubna Nahlásit Odesláno 20. dubna zajímalo by mě jak se v tom chodí (Wolverine The Master Chief Boot), ale Darrow Calfskin Boot je jiná liga....já to říkám pořád: Made in Italy 1
Muffik Odesláno 9. května Nahlásit Odesláno 9. května V 16. 4. 2025 v 7:52, organic napsal: hmm, AJ 4 Canyon Purple, 1
Humanzero Odesláno 16. května Nahlásit Odesláno 16. května Za pár měsíců půjdou na renovaci tak je nemusím šetřit GG Slide 1
Muffik Odesláno 16. května Nahlásit Odesláno 16. května před 22 hodinami, moco napsal: Balenciaga pro chudé - New Balance 9060 9060 je za mě nejhezčí řada NB 1
moco Odesláno 16. května Nahlásit Odesláno 16. května @Muffik Ještě musím prohnat fesťákem, ať chytnou patinu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se