frista Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 no, Paul Smith je klasika, ale tenhle typ, myslim Chelsea boots...hmmm....imho Desert boots od Clarks je klasika jeste klasikovatější a za 69 quid Teď asi budu hodně kontroverzní: Každou správnou ženskou kdysi učili, chlapovi se nejdřív podívej na boty a na hodinky. Zatím to vypadá, že průměrný diskutér tohoto vlákna nosí zvláštní kombinace typu - švýcarské hodinky a trekové boty, případně Breitlingy a k tomu nějaké vietnamské "adidasky". To mi nevoní. Chlapi, naučte trochu bontonu, když už vyhazujeme takový prašule za hodinky, tak za slušný boty taky.A mimochodem, kvalitní boty vydží roky. Vidět někoho v kanceláři v papučích, sandálech, nebo pohorkách, tak u mě letí na minutu, i kdyby to byl Messner. Takový člověk nezná mantinely společenského chování. Možná přežije na horské tůře, nebo běhá skvěle maraton, ale u mě je to mameluk, který mu je jedno co a hlavně jak dělá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 Teď asi budu hodně kontroverzní: . Vidět někoho v kanceláři v papučích, sandálech, nebo pohorkách, tak u mě letí na minutu, i kdyby to byl Messner. Takový člověk nezná mantinely společenského chování. Možná přežije na horské tůře, nebo běhá skvěle maraton, ale u mě je to mameluk, který mu je jedno co a hlavně jak dělá... Když si vzpomenu, co jsem nosil do kanceláře, tak bych byl u Tebe milý fristo zaměstnán asi onu minutu . Nehrotíš to trochu a nebo myslíš kanceláře typu PriceWaterHouse & Cooper či Delloit and Touche ? Pak máš pravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 (upraveno) ja hodne ujizdim na fabi co se polobotek tyce, ted sem mel zepar uletu Cesare Paciotti a sneakery vetsinou Lacoste... bavi me, ze vim velikost a muzu tim padem kupovat na netu. lacoste ne, ty to maj pokazdy nejak jinak, aji boss, bally, ferre se musej zkusit. ale fabi ne, proste jedna velikost a muzu kupovat z nemecka z italie z ameru whatever... Upraveno 19. ledna 2010 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 a ze se mi to tak pripomnel a ja v rychlosti problik ebay a prodejce ma 50% slevu tak sem hnedka capl tyhle mazly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 (upraveno) Teď asi budu hodně kontroverzní: Každou správnou ženskou kdysi učili, chlapovi se nejdřív podívej na boty a na hodinky. Zatím to vypadá, že průměrný diskutér tohoto vlákna nosí zvláštní kombinace typu - švýcarské hodinky a trekové boty, případně Breitlingy a k tomu nějaké vietnamské "adidasky". To mi nevoní. Chlapi, naučte trochu bontonu, když už vyhazujeme takový prašule za hodinky, tak za slušný boty taky.A mimochodem, kvalitní boty vydží roky. Vidět někoho v kanceláři v papučích, sandálech, nebo pohorkách, tak u mě letí na minutu, i kdyby to byl Messner. Takový člověk nezná mantinely společenského chování. Možná přežije na horské tůře, nebo běhá skvěle maraton, ale u mě je to mameluk, který mu je jedno co a hlavně jak dělá... ted nechapu, nerikam, ze Clarks jsou k obleku, jsem myslel na normalni noseni...ostatne, ja v obleku jdu max na ples (nejsem vidle, jen studuju jeste) a nosim Citizeny, no. jinak desert boots Clarks je celkem lety proverena vec, neco jako twin tip polo od FP nebo migle millia od CP company atd. jenom proto, ze se jmenujou desert, neznamena, ze jsou na poust...Barbour wax bundy jsou taky puvodne na lov, ale do mesta se nosej taky Upraveno 19. ledna 2010 uživatelem vanderB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 Nic proti, ale zjevně bylo také myšleno zakládajícím na estetickou krásu (jako v případě hodinek). Což fakt outdoorové boty třeba k rolexkám není zrovna harmonický soulad. Co takhle paul smith (anglická klasika)... Tys mě asi trochu nepochopil. Když jsem psal nebe a dudy, tak jsem myslel kvalitu. Vzhled jsem nesrovnával a už vůbec jsem nepsal nic o nošení outdoorových bot k rolexkám, to jsi tu zavedl ty a snažíš se to zřejmě ostatním vnutit. Vůbec ten tvůj konstrukt tady je divnej, nikdo tu přece přesně nepsal které hodinky k jakým botám nosí. Ani bych tedy neřekl, že jsi kontroverzní, ale spíš mimo. Takže abych ti dal třeba příklad u mě: švýcary bych si klidně na tůru k pohorkám vzal, kdybych měl nějaký "na ven", třeba submarinery. A problém by mi to nečinilo, nevím co je na tom zvláštního. Podívej se třeba na sibirnayu, kam vzal svoje rolády Naopak třeba samuraje si k obleku nevemu, už jenom protože bych je těžko cpal pod košili. Na to mám jiný hoďky. Tak, a teď se do mě můžeš pustit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frista Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 Když si vzpomenu, co jsem nosil do kanceláře, tak bych byl u Tebe milý fristo zaměstnán asi onu minutu . Nehrotíš to trochu a nebo myslíš kanceláře typu PriceWaterHouse & Cooper či Delloit and Touche ? Pak máš pravdu. Do takový pakárny jako jsou iDelloti nebo ProtivněWošklivýHoničiCifer bych nikdy nevlez. Mě uspokojí i hezký tenisky s vhodně zvoleným sportovním chronografem... Ale tak, jak to hoši popisujou se mi vybavují v hlavě obrázky typu. oblek, přes něj kratší šusťákovká bunda, k tomu běhací adidasky, nošené přes 4 sezónu do metra i do salónu - a na rukou Patek Phillippe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 ....imho Desert boots od Clarks je klasika jeste klasikovatější... Trojnásobný súhlas. Topánky vojenského pôvodu s veľkým príbehom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dizi Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 Práve si prezerám stránky Clarks a zaujali ma... Kde sa to dá najbližšie kúpiť/vyskúšať? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 ha, tak to nevim, poslednich par mesicu uz jedu jen pres e-shopy treba tady, uz nekolikrat jsem kupoval odsud a v pohode, do tydne to bylo u me http://www.oipolloi.com/subcat/Shoes/3.html nebo jeste tendle e-shop http://www.endclothing.co.uk/brands/clarks-originals z nej jsem jeste nic nkupoval, ale myslim, ze by to melo byt taky bez prolemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 ha, tak to nevim, poslednich par mesicu uz jedu jen pres e-shopy treba tady, uz nekolikrat jsem kupoval odsud a v pohode, do tydne to bylo u me http://www.oipolloi.com/subcat/Shoes/3.html nebo jeste tendle e-shop http://www.endclothing.co.uk/brands/clarks-originals z nej jsem jeste nic nkupoval, ale myslim, ze by to melo byt taky bez prolemu Je to vůbec možný, že si někdo koupí takovýhle škrpály? Bez ohledu na pohodlí, tohle je hnus. Sorry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 Věříte, že tyhle boty jsou se mnou již 30 let. Sice se do obleku a na sport nehodí, ale jinak absolutně pohodlné . 30r ....ale chapem to spravne ze ich obujes vzdy dva krat do roka na cunder? lebo 30 rokov podstiveho nosenia nevydrzia IMO ziadne boty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 Je to vůbec možný, že si někdo koupí takovýhle škrpály? Bez ohledu na pohodlí, tohle je hnus. Sorry. Sú ľudia, čo si to isté myslia o športovej obuvi, Martenskách, či vysokých Steeloch. A niekto si obuje klasické poltopánky max. trikrát do roka. A niekto si to bežne obúva všetko a pocit hnusu nemá. Nemusíš sa ospravedlňovať za svoj názor, ale rozdielnosť je na to, aby si každý mohol vybrať. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 souhlas s railmasterem, at si kazdej nosi, co chce a ze se ti nelibi, hmmm, to je tvoje svaty pravo ja bych taky nosil jen ty klasicky, samo na tech strankach je dost oblud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakuP Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2010 (upraveno) povětšinou Qicksilver, Duffs, k obleku dvakrát do roka Baťa, na hory a do sněhu Lafuma, Martensky taky ještě mám, ale nosím je už jen hodně málo, sandále Triop a na sezónu K2 Mach 90 edit:překlep Upraveno 1. února 2010 uživatelem JakuP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2010 Teď asi budu hodně kontroverzní: Každou správnou ženskou kdysi učili, chlapovi se nejdřív podívej na boty a na hodinky. Zatím to vypadá, že průměrný diskutér tohoto vlákna nosí zvláštní kombinace typu - švýcarské hodinky a trekové boty, případně Breitlingy a k tomu nějaké vietnamské "adidasky". To mi nevoní. Chlapi, naučte trochu bontonu, když už vyhazujeme takový prašule za hodinky, tak za slušný boty taky.A mimochodem, kvalitní boty vydží roky. Vidět někoho v kanceláři v papučích, sandálech, nebo pohorkách, tak u mě letí na minutu, i kdyby to byl Messner. Takový člověk nezná mantinely společenského chování. Možná přežije na horské tůře, nebo běhá skvěle maraton, ale u mě je to mameluk, který mu je jedno co a hlavně jak dělá... souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2010 Charles Tyrwhitt: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Well Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2010 Skoro celý rok nosím kristusky Teva. Po zbytek roku lyžáky Rossignol (nenašel jsem obrázek). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2010 a ze se mi to tak pripomnel a ja v rychlosti problik ebay a prodejce ma 50% slevu tak sem hnedka capl tyhle mazly... Moc hezke. Mas link na ebay, nedari se mi je tam najit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2010 (upraveno) Moc hezke. Mas link na ebay, nedari se mi je tam najit. tady je mas, sice uz sou zase za 139, ale je tam i make offer, takze si myslim ze slevu urcite da. ja je kupoval za 70, coz je bomba... tenhle prodejce prodava fabi na nemecke ebayi jinak. v ameru je to zase shoe fair. ten vede aji cesare paciotti, a ma je fakt za dobry ceny... ty troje polobotky co sem postoval sem koupil od neho... a koukam, ze tyhle mi jeste chybi vetsi vyber mas primo na jejich fabi online store Upraveno 2. února 2010 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se