Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO

vyjádření reklamace prasklých podrážek u Bati:

-na podrážky se reklamace nevztahuje

-můžete dát boty k posouzení - eventuálně nás k soudu - v případě, že vyhrajete náklady platíme 

.... mám fakt nějakej blbej tejden

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No teda. To ke kultura jak nekde v Rusku. Ten arogantni podton, jen sa snaz panacku, nas to nic nestoji, behat budes ty, my hybnem malickem, az nam to prikaze soud, vlastni vuli byt civilizovani u nas nehledej, stejne vime, ze se na to vykasles, nemas na to cas, ani energii, ani finance, tak na co si tu hrajes nicko, o tvoje dalsi drobne nestojime, je tu tisic jinych hejlu. Hnus. Dobre vedet.

Odkaz ke komentáři

vyjádření reklamace prasklých podrážek u Bati:

-na podrážky se reklamace nevztahuje

-můžete dát boty k posouzení - eventuálně nás k soudu - v případě, že vyhrajete náklady platíme 

.... mám fakt nějakej blbej tejden

To považuju za absolutní nesmysl, nebál bych se do toho jít. Pro začátek bych kontaktoval nějakého znalce a probral to s ním. Nicméně chápu, že to je vopruz.

Odkaz ke komentáři

Drobná vzpomínka na botky s původně koženou podrážkou (po cca pěti / šesti použitích podražena gumovou), které mi ve finále vydržely jednu sezónu (nošeny pouze občas k jedněm světlým kalhotám). Nějak se nám obě začaly rozlepovat. :)

P. S. Koupeny a nošeny někdy před cca 13 lety (od té doby ležely zapomenuté v krabici), cena nějakých 1 800 Kč. Myslím, jak se na ně tak dívám,že uvažovat nad správkou je úplně zbytečné.

post-3892-0-30189100-1398445649_thumb.jpg

post-3892-0-68571800-1398445658_thumb.jpg

post-3892-0-21298000-1398445666_thumb.jpg

post-3892-0-72957400-1398445676_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

U Bati jsem byl naposledy loni - sháněl jsem krém na boty. Viděl jsem, že ho mají u pokladny, za 130 Kč, tak jsem se tam postavil a čekal. Byla se mnou v prodejně ještě jedna paní a s námi tři prodavači, kteří se procházeli po prodejně, povídali si mezi sebou a nás dvou zákazníků si nevšímali. Vydržel jsem u té pokladny stát tři a půl minuty, pak jsem se sebral a odkráčel - jeden z těch prodavačů se na mě díval pohoršeně, když jsem kolem něj vycházel ven. 30 metrů naproti byl Deichmann, prodavačky dvě, s úsměvem a s přehledem zvládaly plný krám, dobrých 15 - 20 lidí, byl jsem na řadě ani ne za minutu a za stejné množství krému po mně chtěly 90 Kč  :punk:

- tím chci říct, že Baťa mě s tímhle přístupem na nějaké slevy už neutáhne.

Odkaz ke komentáři

Myslím na to.....fotky udělám to není problém.....

Tak sem dávám foto mých zánovních bot:

post-22405-0-71953700-1398498183_thumb.jpg

post-22405-0-04878300-1398498672_thumb.jpg

zde foto podrážky:

post-22405-0-38971000-1398498752_thumb.jpg

post-22405-0-19343700-1398498832_thumb.jpg

Takže pro úplnost: Boty jsme koupil nedávno v Marks and Spencer v Palladiu v Praze, sleva z cca. 1800 Kč na 899 Kč - ve slevě jsem je bral hned. Značna pro mě neznámá - Autograph, Made in India. Podrážka tvrdá guma. Po cca. měsíci se mi přetrhla tkanička.

Odkaz ke komentáři

koupit vosk, případně krém ve stejne barve bot a přelestit

http://www.pravygentleman.cz/naproste-zaklady-pece-o-kozene-boty/

Někde jsem četl rozhovor s majitelem značky Loake o údržbě bot a ten říkal - boty nečistit vůbec nebo tak něco. Mám pocit, že co se týče například značky Loake a jejich kožené podrážky tak se říká spousta protichůdných věcí, podrazit, nepodrazit atd.

Odkaz ke komentáři

Tak sem dávám foto mých zánovních bot:

Takže pro úplnost: Boty jsme koupil nedávno v Marks and Spencer v Palladiu v Praze, sleva z cca. 1800 Kč na 899 Kč - ve slevě jsem je bral hned. Značna pro mě neznámá - Autograph, Made in India. Podrážka tvrdá guma. Po cca. měsíci se mi přetrhla tkanička.

za tie prachy paráda!

F.

Odkaz ke komentáři

Krakra: Já na podobně světlé boty používám bezbarvý krém Collonil Classic (dle mých zkušeností ale původní barva nepatrně ztmavne; lze to ovšem vnímat, jak bývá mnohde uváděno, jako ono "výrazné oživení barvy" - vlastně pokud mrkneš výše na ony mnou komentované světle hnědé botky s rozlepenou podrážkou, pokud si pamatuji, byly vždy ošetřovány pouze tímto krémem; pravděpodobně pro své potřeby ale najdeš i vhodnější či kvalitnější ošetřující prostředky).

7.jpg

Mrkni i sem (např.):

http://www.zacharias.cz/doplnky/krem-na-boty

http://www.muzivcesku.cz/jak-se-starat-o-nove-boty

Odkaz ke komentáři

Někde jsem četl rozhovor s majitelem značky Loake o údržbě bot a ten říkal - boty nečistit vůbec nebo tak něco. Mám pocit, že co se týče například značky Loake a jejich kožené podrážky tak se říká spousta protichůdných věcí, podrazit, nepodrazit atd.

Podrazit ci nepodrazit kazdeho vec. Cistit ci necistit ? Jasne ze cistit a starat se o ne, prece nebudes nosit zasrane a okopane boty.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...