krakra Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Tak vypadajú dobre. Dakedy môžeš skúsiť nejaké fotky tých svojích... Nech Ti teda slúžia. F.Myslím na to.....fotky udělám to není problém..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 vyjádření reklamace prasklých podrážek u Bati: -na podrážky se reklamace nevztahuje-můžete dát boty k posouzení - eventuálně nás k soudu - v případě, že vyhrajete náklady platíme .... mám fakt nějakej blbej tejden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 No teda. To ke kultura jak nekde v Rusku. Ten arogantni podton, jen sa snaz panacku, nas to nic nestoji, behat budes ty, my hybnem malickem, az nam to prikaze soud, vlastni vuli byt civilizovani u nas nehledej, stejne vime, ze se na to vykasles, nemas na to cas, ani energii, ani finance, tak na co si tu hrajes nicko, o tvoje dalsi drobne nestojime, je tu tisic jinych hejlu. Hnus. Dobre vedet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 nebudu to komentovat - byla tam má milá, zítra si tam dojdu sám - předpokládám, že to bude stejná písnička, ale aspoň bych moh dát někomu facku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 vyjádření reklamace prasklých podrážek u Bati: -na podrážky se reklamace nevztahuje-můžete dát boty k posouzení - eventuálně nás k soudu - v případě, že vyhrajete náklady platíme .... mám fakt nějakej blbej tejdenTo považuju za absolutní nesmysl, nebál bych se do toho jít. Pro začátek bych kontaktoval nějakého znalce a probral to s ním. Nicméně chápu, že to je vopruz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 cca pul roku tomu nazpet co jsem reklamoval boty v Intersportu, vratili mi je s podobnym vyjadrenim. Napsal jsem tedy na vedeni, oni kontaktovali vedouci te pobocky a ta mi reklamaci uznala. Clovek se musi ozvat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 to Nasca..no ne ozvat se ale prostě si to vyřvat.. pokud je zákazník hodně ostrej tak buď ho z tý prodejny vynesou nebo se podvolí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Drobná vzpomínka na botky s původně koženou podrážkou (po cca pěti / šesti použitích podražena gumovou), které mi ve finále vydržely jednu sezónu (nošeny pouze občas k jedněm světlým kalhotám). Nějak se nám obě začaly rozlepovat. P. S. Koupeny a nošeny někdy před cca 13 lety (od té doby ležely zapomenuté v krabici), cena nějakých 1 800 Kč. Myslím, jak se na ně tak dívám,že uvažovat nad správkou je úplně zbytečné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Ještě jsou dole nějaký volný fochy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 nemás to moc černý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 U Bati jsem byl naposledy loni - sháněl jsem krém na boty. Viděl jsem, že ho mají u pokladny, za 130 Kč, tak jsem se tam postavil a čekal. Byla se mnou v prodejně ještě jedna paní a s námi tři prodavači, kteří se procházeli po prodejně, povídali si mezi sebou a nás dvou zákazníků si nevšímali. Vydržel jsem u té pokladny stát tři a půl minuty, pak jsem se sebral a odkráčel - jeden z těch prodavačů se na mě díval pohoršeně, když jsem kolem něj vycházel ven. 30 metrů naproti byl Deichmann, prodavačky dvě, s úsměvem a s přehledem zvládaly plný krám, dobrých 15 - 20 lidí, byl jsem na řadě ani ne za minutu a za stejné množství krému po mně chtěly 90 Kč - tím chci říct, že Baťa mě s tímhle přístupem na nějaké slevy už neutáhne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2014 Hmm lidsky faktor je peklo, jeden a ten samy Kram Plzni na zabiti, v druhé prodejně super lidi, tak to chodí....Mne třeba nesedí typek z lepremier, všude byl všechno zná ...Jinak koukám, ze Baťa i loake mají stejný přístup k reklamaci podrazky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2014 Myslím na to.....fotky udělám to není problém.....Tak sem dávám foto mých zánovních bot:zde foto podrážky: Takže pro úplnost: Boty jsme koupil nedávno v Marks and Spencer v Palladiu v Praze, sleva z cca. 1800 Kč na 899 Kč - ve slevě jsem je bral hned. Značna pro mě neznámá - Autograph, Made in India. Podrážka tvrdá guma. Po cca. měsíci se mi přetrhla tkanička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2014 špatné nejsou, ale nezaslouzili by trochu péče, ty osoupaný, okopaný špičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2014 špatné nejsou, ale nezaslouzili by trochu péče, ty osoupaný, okopaný špičky Ano - všiml jsme si toho, problém je že nevím jak - něčím to namastit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2014 (upraveno) koupit vosk, případně krém ve stejne barve bot a přelestit http://www.pravygentleman.cz/naproste-zaklady-pece-o-kozene-boty/ Upraveno 26. dubna 2014 uživatelem quest987 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2014 koupit vosk, případně krém ve stejne barve bot a přelestit http://www.pravygentleman.cz/naproste-zaklady-pece-o-kozene-boty/Někde jsem četl rozhovor s majitelem značky Loake o údržbě bot a ten říkal - boty nečistit vůbec nebo tak něco. Mám pocit, že co se týče například značky Loake a jejich kožené podrážky tak se říká spousta protichůdných věcí, podrazit, nepodrazit atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2014 Tak sem dávám foto mých zánovních bot: Takže pro úplnost: Boty jsme koupil nedávno v Marks and Spencer v Palladiu v Praze, sleva z cca. 1800 Kč na 899 Kč - ve slevě jsem je bral hned. Značna pro mě neznámá - Autograph, Made in India. Podrážka tvrdá guma. Po cca. měsíci se mi přetrhla tkanička. za tie prachy paráda! F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2014 Krakra: Já na podobně světlé boty používám bezbarvý krém Collonil Classic (dle mých zkušeností ale původní barva nepatrně ztmavne; lze to ovšem vnímat, jak bývá mnohde uváděno, jako ono "výrazné oživení barvy" - vlastně pokud mrkneš výše na ony mnou komentované světle hnědé botky s rozlepenou podrážkou, pokud si pamatuji, byly vždy ošetřovány pouze tímto krémem; pravděpodobně pro své potřeby ale najdeš i vhodnější či kvalitnější ošetřující prostředky). Mrkni i sem (např.): http://www.zacharias.cz/doplnky/krem-na-boty http://www.muzivcesku.cz/jak-se-starat-o-nove-boty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2014 Někde jsem četl rozhovor s majitelem značky Loake o údržbě bot a ten říkal - boty nečistit vůbec nebo tak něco. Mám pocit, že co se týče například značky Loake a jejich kožené podrážky tak se říká spousta protichůdných věcí, podrazit, nepodrazit atd.Podrazit ci nepodrazit kazdeho vec. Cistit ci necistit ? Jasne ze cistit a starat se o ne, prece nebudes nosit zasrane a okopane boty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se