Ace Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2014 Mám od Blažka asi troje, původně všechny za cca 7000, ale kupoval jsem je cca za polovinu v různých slevách, a tu hodnotu podle mě mají - tu poloviční teda.
xcmaniax Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2014 :-) Je tam Made in kde? Ale jo, jestli to jsou rámovky, jde je nějak rekonstruovat, tak proč ne. V týhle cenový relaci mě ale nějak u srdce víc hřeje to Made in England.
Viktor Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2014 Já jedny od Blažka mám, taky za půlku z výprodeje, prý to vyrábí ve Španělsku. Za tu půlku dobrý boty, řekl bych.
sejkoram Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2014 Blažek to vždycky nastřelí hrozně vysoko. Potom má ale velký slevy. Kupoval jsem boty plná cena přes 3k, slevněno na 1700. To bylo dvě sezony zpátky. Pořád je prodávají. S plnou cenou něco pod 3k Je to zajímavé.
panedge Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2014 Dneska vesele . Jack&Jones Desert boots.Ty se nosej coz?na noze vo nich vubec nevim.Zajimaly by me od JJ jeste tyhlehttp://panske-boty.zoot.cz/ostatni/panske-cerne-kozene-boty-jack-jones
KFL Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2014 (upraveno) Ty se nosej coz?na noze vo nich vubec nevim.Já z nich úplně odvázanej nejsem. Pohodlný celkem jsou, ale překvapilo mě, že si celkem dlouho sedaly. Podrážka do zimy hodně tenká, dneska mi málem umrzla hnáta, když jsem byl asi hodinu venku. Mám ještě jedny - světlý - a ačkoli stejná velikost, jsou prokazatelně menší a prakticky je nemůžu nosit (objednával jsem je z Amazonu). Takže za mě je mám naposledy a další už si určitě nekoupím :/. Upraveno 9. prosince 2014 uživatelem KFL
CEGY Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2014 Sice to neni Red Wings, ale Timberland dela taky radost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
panedge Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2014 Já z nich úplně odvázanej nejsem. Pohodlný celkem jsou, ale překvapilo mě, že si celkem dlouho sedaly. Podrážka do zimy hodně tenká, dneska mi málem umrzla hnáta, když jsem byl asi hodinu venku. Mám ještě jedny - světlý - a ačkoli stejná velikost, jsou prokazatelně menší a prakticky je nemůžu nosit (objednával jsem je z Amazonu). Takže za mě je mám naposledy a další už si určitě nekoupím :/.No pockej to jsou ale letni botyMe teda nesedaly vubec,hned prvni kroky jak v mechu.
Wanderer Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2014 Le premier má celkem zajímavou slevu na pár posledních Buckhinghamů... No jo, ale jenom 6 a 12.... Mě potěšilo, že Le Premier otevřel prodejnu ve Znojmě, teď to tam mám mnohem blíž...
KFL Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2014 No pockej to jsou ale letni botyMe teda nesedaly vubec,hned prvni kroky jak v mechu.Houby letni bota, to musi dat vsechno
KFL Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2014 (upraveno) KFL: kde kupujes HappySocksZena je kupuje, myslim, ze na urbanlux.cz nebo tak nejak. Cena dobra (i proti cizine). Dneska mi dala HappySocks trenky a taky pekny (matros a barvy). Prej at mi to slusi, az se nekde svlecu. Nevim, co tim myslela . Sorry, ze pisu az ted, nevsim jsem si. Upraveno 9. prosince 2014 uživatelem KFL
quest987 Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2014 (upraveno) Zena je kupuje, myslim, ze na urbanlux.cz nebo tak nejak. Cena dobra (i proti cizine). Dneska mi dala HappySocks trenky a taky pekny (matros a barvy). Prej at mi to slusi, az se nekde svlecu. Nevim, co tim myslela . Sorry, ze pisu az ted, nevsim jsem si.dík. za info, kouknu. ja kupuju na http://www.destroystores.cz Upraveno 9. prosince 2014 uživatelem quest987
Frantik Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2014 dík. za info, kouknu. ja kupuju na http://www.destroystores.czkuwa jen sem tam kouk a ctvery pary tech blbejch barevnejch ponozek jedou domu :-)
quest987 Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2014 Frantik: Dnes sem na destroyi objednaval 5.
Frantik Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2014 Frantik: Dnes sem na destroyi objednaval 5. posledni dobou nosim domu vic bot a doplnku nez moje pritelkyne
quest987 Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2014 žádná dobrá nabídka se nemsí nechat ladem
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se