zrno Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Zítra mě snad konečně dorazí opožděnej Vánoční dárek - Slim Fit zimní kabát. Zjistil jsem že k němu nemám žádné boty, co se k tomu nosí? Hodí? Red wing iron ranger brogue http://www.denimheads.cz/shop/detail/45/411/Red-Wing-Brogue-Ranger-Black#.VKsSz0swCt8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Loake Kempton a mam hotovo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 (upraveno) To si jen myslis Kemton jsou fajn, premejslel jsem nad nimi, ale mam L1 tak by se mi to trochu tlouklo. Upraveno 6. ledna 2015 uživatelem quest987 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Ja se tlucu do hlavy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Dnes je PPL dovezlo. Fakt super balení od lepremier. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 No i ten obsah slušnej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 ...ještě ten řemen musí trochu chytnou patinu a bude to ladit perfekt. Kancldajving... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Pekny Lloydy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 hura, snih Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 tos trefil několik vláken, tohle, co máte na ruce a jakého máte psa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 Já si teďkonc pořídil todleto - http://www.blazek.cz/obuv-blazek-jeans-barva-modra-107730.html, barva teda spíš černá než modrá, ale za ty prachy mi to zatim nepřijde blbý. Třeba tomuhle teda moc nerozumim, mám na mysli cenově - http://www.blazek.cz/obuv-blazek-jeans-barva-modra-107343.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 tos trefil několik vláken, tohle, co máte na ruce a jakého máte psa... a co mate na nohou..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 ... a co mate na nohou.....Kdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 Tak jsem je poprvé vytáhl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 Krasa queste!Ja ted chelsea boots Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 quest: boty super, ale gatě + fusky jak do manéže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 Krasa queste!Ja ted chelsea boots Díky. i tvoje Chelsea boots nejsou k zahození quest: boty super, ale gatě + fusky jak do manéže dík. nesmíš se toho bát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 (upraveno) Tak jsem je poprvé vytáhl.Paradni kombinace. Podle me, na tohle je potreba vetsi gule, nez na dvoubarevne boty. :-) Upraveno 9. ledna 2015 uživatelem Wanderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 Přátelé už jsem docela nešťastný. Nevíte, kde sehnat podobné boty, jaké jsou v této recenzi?: http://blindbully.com/2013/12/alden-oak-street-red-wing-wolverine-timberland/ Chtěl bych tedy nějaké světlejší, barvou se mi asi líbí ty Timberlandy, ale nemusely by mít ten zip (v Evropě se podle všeho stejně neprodávají). Také by to nemělo stát kolem 500 EUR, jako ty Aldeny vlevo. Teď jsem v Berlíně, ale najít něco podobného se mi prostě nepodařilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemlic Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 Zkus toto, jediny kamenny obchod maji myslim prave v Berline: http://www.shoepassion.com/mens-boots.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se