Liqid Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 (upraveno) Jak pečujete o boty z broušené kůže? Jedny jsem si pořídil a zatím jsem použil jen impregnaci ve spreji a přijde mi to málo. Klasickej krém je zde asi mimo co? Upraveno 12. března 2016 uživatelem Liqid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 V tejdnu Adidas a Asics Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 http://grapenger.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 (upraveno) Jak pečujete o boty z broušené kůže? Jedny jsem si pořídil a zatím jsem použil jen impregnaci ve spreji a přijde mi to málo. Klasickej krém je zde asi mimo co?Krém zadnej, jen speciální kartáček, občas vlhkej hadrik a impre. Bud rad, jsou to bezudrzbovy boty. Upraveno 12. března 2016 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 To Liqid: Jak píše Frantik. V rámci běžné údržby použiji impregnaci Collonil na velur/nubuk, po zaschnutí pryžový kartáček. Dělám to tak léta letoucí u mnoha párů. Když se mi stane, že boty zašpiním příliš (např. bláto), pod odstranění hrubých nečistot (v případě zaschlých nečistot přetáhnu i lehce běžným čistým kartáčem na boty) vyčistím vlhkým hadříkem, nechám volně vyschnout, poté naimpregnuji. Dostupné jsou i speciální přípravky na čištění. Krém určitě nepoužívej žádný, ani bezbarvý (kdysi jsem měl jedny hnědé kotníčkové botky z broušené kůže, které jsem v závěru jejich životnosti přetřel krémem na boty stejné barvy, poté doleštil indulonou; no, nevypadaly úplně zle, ale po několikerém opakování zmíněné procedury už drobně působily podobně jako botky spíše z pololesklé kůže, jaksi "hladce"; sice zároveň doznaly jisté zvýšené odolnosti proti vodě...; každopádně na novou obuv bych to nezkoušel). Nějaké obecné rady najdeš i zde (výběrem): http://hobby.idnes.cz/jednoduche-triky-jak-udrzet-semis-jako-novy-fzm-/hobby-domov.aspx?c=A090205_134306_hobby-domov_mce http://www.pravygentleman.cz/cistit-semisove-boty/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Uzky nohavice taky OK Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ego alter Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Good news! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Ke vsemu perfektni. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Clarks s akcie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Dobry, jak je hodnotis? Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Dobry, jak je hodnotis? Bite my shiny metal *** with TapaPrvý krát na nohe.. uvidime.. rozmýšľam ci to dat podlepit (guma) alebo nechať tak.. úplne hore sú tvrdé ale to dúfam povolí nakoľko je potom problém ísť po schodoch.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Tak mam podobně pocity, tak pak napis, jak si to vyresil Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek49 Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Lidi dejte mi prosím tip na jarní bundu která by se hodila k černým koženým botám Clarks a jeanům, dlouho něco rozumného sháním a nějak nemám představivost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Manek49 doporučujem Barbour resp Belstaff Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Lidi dejte mi prosím tip na jarní bundu která by se hodila k černým koženým botám Clarks a jeanům, dlouho něco rozumného sháním a nějak nemám představivost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 A dokonce hrala ve filmu.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Barbour Bristol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek49 Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Koženice by samozřejmě byla ideální, nicméně bych v současný situaci potřeboval něco lidovějšího (cenově). Barbour je super, ale taky mimo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Mrkni do Zara. Hledej černou nebo šedou, kabát či bunda....hlavně jednoduchost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lakerss007 Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Doporučuji zauvažovat nad motorkářskou bundou, z které máš možnost vyjmout chrániče. Namátkou třeba 4SR a nějakou bundu třeba z buvolí kůže. Nebo levnější alternativu např. Brixton. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se