Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 23. 4. 2016 v 17:09, Frantik napsal:

Tak Blazek je navonena bída, v outletu to prodávají za desetinu ceny a i tak je to nic moc :-(

Tak tak - upřímně vůbec nechápu,kdo tam ještě nakupuje - konfekční oblek za 14 990 Kč? 

Odesláno
  V 7. 4. 2016 v 16:21, Strocek napsal:

tak sem zaběhnul u nás do DM a tady to neměli, ale prej to zade dojde. Tak zkusím v Práglu

V Práglu páté DM a čistič na gumové podrážky nikde

Odesláno
  V 23. 4. 2016 v 19:09, moco napsal:

Jeste jsem tam kupoval kabát, tam jsem zatím musel jen přišívat chatrně uchycení knoflik (radeji jsem při jednom přešil všechny ), tak doufám, že oblečení bude v lepším provedení.

U Blazka je tohle klasika - u vsech kosil prisivam knofliky po 2 vypranich...
Odesláno
  V 23. 4. 2016 v 23:35, Oliver333 napsal:

V Práglu páté DM a čistič na gumové podrážky nikde

Ja to teď čistit tekutou solvinou na ruce a supr

Odesláno
  V 24. 4. 2016 v 9:26, Oliver333 napsal:

díky za tip - prosím Tě to se tak přesně jmenuje "tekutá solvina"?

Jo, nebo nějaký ekvivalent bude v každém obchodě

post-23865-0-96223400-1461494574_thumb.jpeg

Odesláno (upraveno)

Po vikendu jsem se rozhod, ze si musim koupit novy RW. O pul cisla vetsi. A nejspis jen Beckmany.

Ted akorat nevim, co s tema stavajicima botama. Nechce je nekdo? ;)

Upraveno uživatelem KFL
Odesláno

Pánové u mých oblíbených bot jsem si všiml, že se mi asi lehce odlepila kůže (nejvíc řekne fotka), je to pouze na 1 a rád bych je nadále rád nosil a tak se chci zeptat, bude stačit pouze tam dát nějaké lepidlo a nebo to vyžaduje odbornější zásah ?

20160411_171103.jpg

Odesláno
  V 17. 4. 2016 v 17:51, Radik napsal:

Pche - všechno moc obyč :goof: A nikde tam nevidim hodinky!

attachicon.gif DSCN2331.JPG

Mam je taky.

Odesláno z mého PLK-L01 pomocí Tapatalk

Odesláno

Mate nekdo zkušenosti s nákupem kožených tkanicek? Kde nejlépe koupit? Je nějaký rozdíl v kvalitě?

Odesláno

Nemá někdo z Vás zkušenost se značkou Magnum? Jde především o vysoké služební boty, kanady .... nějak nemůžu najít solidní letní kanady :-/ kdyby měl někdo zkušenost, rád ji uvítám.

Odesláno
  V 24. 4. 2016 v 18:57, rolas napsal:

Pánové u mých oblíbených bot jsem si všiml, že se mi asi lehce odlepila kůže (nejvíc řekne fotka), je to pouze na 1 a rád bych je nadále rád nosil a tak se chci zeptat, bude stačit pouze tam dát nějaké lepidlo a nebo to vyžaduje odbornější zásah ?

20160411_171103.jpg

Párkrát jsem si něco podobného lepil sám a pak jsem to stejně odnesl k profíkovi - jestli to jsou tvé oblíbené tak to za těch pár korun stojí.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...