Z. Paul Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 Kde jsi kupoval? Tyto vypadají naprosto boží
Leviathan Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 Spartoohttp://www.spartoo.sk/Panama-Jack-BOTA-PANAMA-x2787809.php Mal som dake kupony za zlavu..resp 20% dostanes pri registracii ak sa nemylim
Leviathan Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 Je tady nějaký vášnivý turista? Potřeboval bych objektivní zkušenost a názor, zda zůstat u Hanwag Alaska GTX nebo přejít na Meindl Island. Zatím mi od turistů byly doporučeny spíše Meidly. Jedná se mi o kvalitu kůže, protože botám dávám na prdel, když chodím místy kde ani kanec nechodí srát. U Hanwagů mi zatím po třech letech nošení připadá, že patní část neni pro me chodidlo ono, velikost mam dobrou i ponožky jsou OK ale i přesto mam paticku ve švu rozpáranou. Včera jsem zkoušel Meindly a pata drží lépe, ale to se pozná spíš az po rozchozeniMeindl Vakuum strvty rok. Nie su tak tazke a masivne ako Islandy.
Mikefux Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 Je tady nějaký vášnivý turista? Potřeboval bych objektivní zkušenost a názor, zda zůstat u Hanwag Alaska GTX nebo přejít na Meindl Island. Zatím mi od turistů byly doporučeny spíše Meidly. Jedná se mi o kvalitu kůže, protože botám dávám na prdel, když chodím místy kde ani kanec nechodí srát. U Hanwagů mi zatím po třech letech nošení připadá, že patní část neni pro me chodidlo ono, velikost mam dobrou i ponožky jsou OK ale i přesto mam paticku ve švu rozpáranou. Včera jsem zkoušel Meindly a pata drží lépe, ale to se pozná spíš az po rozchozeni Mám Meindl Burma a různými nedomyšlenými tahy jsem oddělal špičky. Započal jsem to ve chvíli, kdy jsem se vydal do zledovatělého sněhu bez sněžnic a ušel jsem takhle asi 20 km. Ve skalnatém terénu jsem je pak už jen dodělal. Na funkci to nemá vliv, jen to hnusně vypadá. Na druhou stranu kamarád, který má Islandy s vyšší obsázkou, tak si za stejných výprav odnesl jen jeden škrábanec.
Xenomorfus Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 Je tady nějaký vášnivý turista?.................................................... ale to se pozná spíš az po rozchozeni Resil sem ted taky boty (viz stranka-dve zpatky...)Zda jit do Hanwagu, Meidlu nebo zustat u Lowy.Zustal sem u Lowy, ale chvili sem zvazoval Meindl Makalu. Na Islandy jsem za posledni rok-dva neslysel moc chvaly, pry sla kvalita dost dolu. Respektive kolegovi se rozpadly po trictvrte roce a na outdoorovych diskuzich to taky celkem nechvali.
Návštěvník Strocek Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 (upraveno) tak jsem vzal zase na milost superstáry, protože ten jejich vzhled je nesmrtelnej a boží . Superstáry točím asi tak 10 let, jestli né víc a bohužel poslední 2-3 modely šly s kvalitou dokopru a stáry co tu mám asi 5 let (spíš dýl) a tahám je na tu nedrsnější práci k montérkám, tak krásně drží a modely co jsem si koupil po nich jenom na chození, tak šly za chvíli doprdele... Tak snad tyhle vydrží. Jinak jak bylo zmíněno, tak Adidas ZX 700 jsou jedny z nejpohodlnějších tenisek jaký jsem kdy měl a že jsem jich měl, kam se serou airy, N, atd... Upraveno 5. listopadu 2016 uživatelem Strocek
Návštěvník Strocek Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 tak jsem to porovnal. Ty starý tak 5 let nošený, jestli né víc, tak nikde nerozlepený, švy drží, na patách trošku odřený, ale né vydřený, prostě kvalitně udělaný boty. Ty co jsem kupoval po nich (dávno vyhozený), tak do půl roku odlepená gumová špička na bokách, prodřená pata i když si je při sundavání rozvazuješ atd...
Marfael Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 (upraveno) Souhlasím, Superstáry jsou nesmrtelné:-), nosím je opravdu hodně dlouho, snad i možná 15 let, a jsou to jedny z nejpohodlnějších bot na nošení co do šířky, protože mám širokou nohu a tyhle mi padnou skvěle. Co do kvality, s trháním ani odlepováním jsem nikdy problém neměl. S čím mám ale velký problém, a vidím to i u Tvých starších stárů je, že jim žloutne ta špička, neboli vše gumové, což mě strašně sere a nejde to nijak odstranit. Mám dojem, že ty první, možná i druhé, co jsem měl, tak to nedělaly a držely si bílou barvu. Nevím čím to je. Každopádně nynější už odcházejí a koupím je znovu, jen nevím, jestli opět bílé (ty co máš ty), nebo zkusit něco jiného, ale bílé jsou prostě klasika. Upraveno 5. listopadu 2016 uživatelem Marfael
Návštěvník Strocek Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 (upraveno) tak to žloutnutí mi nějak nevadí, ale ono to stejně zažloutne po dlouhý době když už jsou dobitý. Já jsem jednou kdysi dávno měl bílo modrý s bílými pruhu.. Jinak točim nesmrtelnou klasiku bílý a nebo černý. Jiný barvy mě neberou. Upraveno 5. listopadu 2016 uživatelem Strocek
wave ceptor Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 marfael: široké superstáry? Tos vzal kde?
panedge Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 To zloutnuti jde ze superstaru uplne v pohode-hodte je do pracky na 40 a jsou jak novy.Peru je takhle x let a zadnej problem.
tombed Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 Poprvé celý den v Iron Rangerech a obavy zbytečné, těžká pohoda.
Moty Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 to´s je teda dlouho šetřil, já mám Beckmany už jak bačkůrky a nosil sem je jak v červenci tak je nosím teď ,neuvěřitelně univerzální boty
tombed Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 No, celý den jsem je měl fakt poprvé
Návštěvník Strocek Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 To zloutnuti jde ze superstaru uplne v pohode-hodte je do pracky na 40 a jsou jak novy.Peru je takhle x let a zadnej problem.a pereš je s něčím nebo jenom boty, protože to jsem jednou udělal u bot na sport do haly a byly to bomby v pračce jako kráva, sem myslel aby to přežila ta pračka. Mě se boty v pračce nechce moc prát, víš jak, když tam pereš boty, který občas projednou nějakým hovnem... tak se mě to nechce v pračce kde peru oblečení moc prát, vlastně jsem to udělal jenom u těch na sport.
panedge Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 a pereš je s něčím nebo jenom boty, protože to jsem jednou udělal u bot na sport do haly a byly to bomby v pračce jako kráva, sem myslel aby to přežila ta pračka. Mě se boty v pračce nechce moc prát, víš jak, když tam pereš boty, který občas projednou nějakým hovnem... tak se mě to nechce v pračce kde peru oblečení moc prát, vlastně jsem to udělal jenom u těch na sport.Peru je samotny a superstary aktualne,ktery mam cca 4 roky jsem pral treba petkrat a no problem.A jsou fakt jak novy. Do hoven neslapu:-))
tombed Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 Tohle mi je sympatické, tři pruhy palec hore! https://flipboard.com/@flipboard/flip.it%2F6iIYIo-adidas-is-making-a-million-pairs-of-its/f-0d90f28ccf%2Fqz.com
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se