Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ivane dobré budou. Ony se trochu rozjedou, srovnají, navíc ta promo fotka asi trochu zkresluje. Vypadají sympaticky, nebál bych se, pokud teda budou trochu fortelně zrobené.

Odesláno

. Vypadají sympaticky, nebál bych se, pokud teda budou trochu fortelně zrobené.

no na countryattire o nich pisu ze "Ted Baker Men's Boots Brown 915148 A beautifully crafted and extensive product description is currently being written and will be available very soon..."

Troska ma zneistuje ze ten Ted Baker nerobi len boty ale aj selijake dalsie oblecenie. Ale zase to robi aj thyrwhitt a jeho boty su celkom ok. Hm.

Odesláno

Dneska jsem objednal Timberland 6 inch wheat klasiku. Mam z nich lepší pocit než z RW i když je to jiný styl.

Meindl je fajn, kdo to s přírodou mysli trochu vážně, tomu se investice vyplatí.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Skoda. Tie boty sa mi lubia. Ale nohu si kvoli nim neznicim. Toho su schopni mozno redwing fans ale ja ne.

Edit: ale ked kukam na tie fotky topanok o poschodie vyssie, tak tie tiez vypadaju ze maju dvihnutu spicu. Som si to doteraz nevsimol. Lenze tie na mojej fotke vypadaju fakt divne, ako keby sa naslapovalo len na opatok a kustik v strede. Alebo to je len divna fotka. A inac co na tie boty poviete ?

Ivane nezlob se, ale nemyslíš to vážně, že ne?!
Odesláno

Ivane nezlob se, ale nemyslíš to vážně, že ne?!

ono zaujímal ma hlavne celkový názor na topánky a značku. Ale musíš uznať že na tej fotke to vypadá divne.

Keď si pozrieš napr boty United Nude tak niektoré modely tiež vypadaju divne (neviem ako v aktuálnej kolekcii ale v minulosti tam boli riadne úlety). A nielen na fotkách ale aj v skutočnosti. Tak sa mi nečuduj že som opatrný.

Odesláno

Předražený šit, ale pokud to chce třeba na jednu krátkou procházku, lze doporučit.

z toho jsem měl trošku obavu a to je osobní zkušenost ?

Odesláno

Díky,moje dcera je chce,samozřejmě všechny kámošky je mají,jsou z nich nadšené a vydrží neskutečně hodně.

Jestli je nebude mít dnes,zhroutí se ji celý život :-)

Odesláno

Nemají vaše protějšky nějaké zkušenosti s válenkami UGG ?

Pravá UGG je super věc, problém jsou všechny ty napodobeniny, které pak potkavas na ulici - sešmachťané a špinavé

Mám i kecky od UGG, proste bomba měkká ovčí kůže a kožešina uvnitř.

Odesláno

Panove, potreboval bych radu s obuvi.
Mam na treky Meindl Island, uzasny boty, mam je fakt rad ale treba na cundr uz je to overkill, na silnici je to celkem utrpeni.

Pristi rok budu 3 mesice v Asii a pak budu jezdit po Evrope, potreboval bych nejake kozene boty, idealne kotnikove, bez vytepleni. Membranu na nich nepotrebuju.

Chtel bych aby byly co nejlehci a pohodlne na denni noseni, cisty vzhled bez picovin, hneda kuze.
Budget je relativne omezeny, nakupuju toho ted hrozne moc ale necekam ze budou za litra.
Nuz, cinte zazraky panove :) Dik.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...