m.n. Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2017 (upraveno) ... Upraveno 2. dubna 2017 uživatelem m.n. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2017 Tak diky našemu guru Romanovi asi vybráno: https://www.footshop.cz/cs/obchod/14119-adidas-ultraboost-solid-grey-silver.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2017 Tak diky našemu guru Romanovi asi vybráno: https://www.footshop.cz/cs/obchod/14119-adidas-ultraboost-solid-grey-silver.htmlPrekvapilsCena ukrutna,ale nic lepsiho neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2017 Ja dnes takhle happy socks a Josefus&Krojzl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2017 Hasna,mel jsem karhu dvakrat. Super je, ze je nema kazdej a ty boty jsou hodne kvalitni. Vydrzelo to nesmysl. Ja Ti je klidne doporucim. Jsou super a je me sympatickej I ten puvod:). Super. Jenže teď kde je sehnat. Ty, co jsem tu dal, ty prostě chci! Tady ve Stavangeru nic, v Praze jeden kšeft. svoje první kecky Karhu jsem si kupoval ještě na škole, na Pankráci, v Tuzexu, v roce tuším 1987, stály ranec, měly patu na vzduchovým polštáři a vydržely toho opravdu strašně moc, vypadaly podobně jako tyhle http://karhu.com/lopesko/albatross-deep-navy-white.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plina Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2017 Jeste jedny MartenskyCo jsou to za Martensky? Něco takového sháním. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2017 Chlapi, stoja tie Ultra Boosty za tie peniaze? aktualne beham Mizuno wave...mam trochu sirsiu chodilo. Ultra boosty som skusal len na predajni..boli fajn. Ale uz som sa raz takto natiahol..na predajni super, ale po cca 20 behu pocit ako vo zveraku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2017 Co jsou to za Martensky? Něco takového sháním. Dík.Model se jmenuje Cabrillo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2017 Tolja, mel jsem nejake podobne Ono se karhu taky nejak montovalo do hokeje, kterej sem hral, snad hokejky Titan myslim, takze jsem tu znacku znal a tesne po revoluci jsem je dostal spolecne s teplakovkou Paradni kecky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2017 Chlapi, stoja tie Ultra Boosty za tie peniaze? aktualne beham Mizuno wave...mam trochu sirsiu chodilo. Ultra boosty som skusal len na predajni..boli fajn. Ale uz som sa raz takto natiahol..na predajni super, ale po cca 20 behu pocit ako vo zveraku.Na behani je ja osobne nedoporucuju i kdyz to jsou bezecky boty.Jak nemam poradne zpevnenou nohu u prstu,tak mi to vadi.Jakoby ta noha se opira vepredu prstama tak zvlastne.Ale jak rikam,jinymu to muze vyhovovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2017 Vono to hlavně nemá ani pevnej opatek , takže to jsou designový kecky na courání po městě za bůra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2017 Tolja, mel jsem nejake podobne Ono se karhu taky nejak montovalo do hokeje, kterej sem hral, snad hokejky Titan myslim, takze jsem tu znacku znal a tesne po revoluci jsem je dostal spolecne s teplakovkou Paradni kecky. jj, taky jsem měl hokejku Titan, proto jsem tehdy vysolil hromadu TK za boty s medvědem po revoluci jsem si koupil ještě jedny, viděl jsem je tehdy v Náchodě za výlohou, ale ty už nebyly made in finland Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopis Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 Conversky po dvou letech odešly dnes do pekla, tak jsem za ně našel pěknou náhradu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 Tak som neodolal.Za cca 100 EUR som tam tie Ultra Boosty ST nemohol nechat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 Kde tam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 Veru, kde tam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 (upraveno) presne tu a tieto.http://www.startfitness.co.uk/search/adidas-ultra-boost/adidas-ultra-boost-st-mens-running-shoes-red-bb3930.html http://www.startfitness.co.uk/search/adidas-ultra-boost.html Vzhladom na fakt, ze sa mi zacina asi robit ostroha na zadnej strane paty naopak vitam, ze pata je na topanke pevna len z bokov a v strede je makka, takze netlaci. Upraveno 5. dubna 2017 uživatelem Leviathan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 Já jsem si objednal své oblíbené kecky Adidas CC1, čekal jsem až se někde objeví za rozumnější cenu, což se nestalo, ale aspoň jsem je sehnal ve 48, nicméně mě tlačí , chybí mi půl čísla, takže jim dám asi šanci a zkusím je rozchodit, ale i tak mám radost, že se mi je podařilo po takové době sehnat . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 Tvl, takovy "lyzaky" :-DNe sranda..PS jak se tady objednavaly ty cedrovy napinaky, kazdej 42, 43 44, ja se stydel napsat 46 ze mam ploutve, ale na tebe nemam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 Tvl, takovy "lyzaky" :-DNe sranda..PS jak se tady objednavaly ty cedrovy napinaky, kazdej 42, 43 44, ja se stydel napsat 46 ze mam ploutve, ale na tebe nemam "Normální" obuv mám taky 46, ale tenisky mi sedly snad až 47+1/2,- přitom hadráky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se