Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tam mělo být kupovat :) překlep. Pardon.

Přece žena má svuj vkus ne? To je jako kdyby me kupovala auto :) a ja o tom nevedel :) blbej priklad...já vim...

Odesláno

:cheers: však jo, sranda, taky bych to "na překvápko" nedal. Já mám vždycky úspěch s bublinkama, když koupím Lanson, nic nezkazím a všichni jsme spokojený, proč bych se vrtal do bot   :)

Odesláno (upraveno)

Vedel jsem, ze neco chce, a Iniki byly ve sleve za 1500. Tak jsem je vzal. Jednoduche, pragmaticke.

edit: v predchozim prispevku pisu ,,objednal" nicmene jsem je normalka kupil v obchode

Upraveno uživatelem Lou
Odesláno

Koukám, že Iniki jsou tady dost vychválený. Design se mi libí, ale co pohodlí týče, přijdou mi až moc měkký. Skoro jako bych chodil po nějakém želé :D 

Odesláno

Koukám, že Iniki jsou tady dost vychválený. Design se mi libí, ale co pohodlí týče, přijdou mi až moc měkký. Skoro jako bych chodil po nějakém želé :D 

Tak si dej do boty kámen.

Odesláno

Pánové, co byste mi poradili na ošetřování zimní obuvi z hladké kůže jako např. Barker Boots? Používám Saphir Renovating cream + Saphir Polish, ale chtěl bych něco více impregnujícího pro období podzim/zima. Je vhodný nějaký dubbin?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...