JoyStick Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Odesláno 1. března 2019 Už jsou doma a je to pecka IMG_0730.jpgSou supr! Odkud?
efreeti Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Odesláno 1. března 2019 Je to trochu divočina, ale vypadají skvěle. Gratulace.
Bells Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Odesláno 1. března 2019 Díky, mě ta divočina právě baví, hned jsou ty boty takové veselejší a neuvidím je na každém rohu...dokonce předčili mé očekávání, takže maximální spokojenost. Zpracování vypadá taky dobře, tak teď ještě čas ukáže, jak jsou na tom s kvalitou. @JoyStick: Objednával jsem je na Aboutyou, kde jsem měl nějakou slevu, takže i cena byla o něco lepší, ale dá se i přímo na jejich shopu https://www.melvin-hamilton.com/shoes/men.htmlPS: Asi jsem fakt divnej, ale třeba https://www.melvin-hamilton.com/johnny-1-tex-funky-visone-60-moroccan-blue.html nebo https://www.melvin-hamilton.com/eddy-23-sabbia-denim-light-blue-textile-stripes.html bych si taky uměl představit na noze, přijde mi to prostě super, takové neotřelé a to mě baví
nickolas Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Odesláno 1. března 2019 Kua to je dobrý šop Bellsi. Mají tam i papučky pro Sibiřa https://www.melvin-hamilton.com/toni-1-suede-electric-blue-embrodery-paisley.html?___store=uk&nosto=nosto-category-customer-recommendationsA když se tam k cenovce nenápadně přikreslí nula, tak si bude chrochtat blahem!
JoyStick Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Odesláno 1. března 2019 A vida. Vod Melvinu mam par kousku, tak doplnim kolekci. Dikes!Ty dalsi cos posilal dobry, ale nemaj takovy kouzlo
Bells Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Odesláno 1. března 2019 Jop souhlas, měl jsem je ve výběru, ale ty mé finální jsou z nich nej, takže ty další by spíš mohli pak doplnit kolekci, respektive Melvin už budu mít určitě v záběru, líbí se mi co dělají a pokud i vydrží, tak mám celkem jasno
Sphinxx Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Odesláno 1. března 2019 Už jsou doma a je to pecka Ty vole ... tak tohle je vodvaz ... k čemu to bude? Vůbec si Tě v tom nedokážu představit. Mají tam i papučky pro Sibiřa https://www.melvin-hamilton.com/toni-1-suede-electric-blue-embrodery-paisley.html?___store=uk&nosto=nosto-category-customer-recommendationsA když se tam k cenovce nenápadně přikreslí nula, tak si bude chrochtat blahem!Néééé ...
AndyAaron Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Odesláno 1. března 2019 @Bells - jak je to s velikosti? Bral jsi cislo, ktere nosis normalne, nebo vetsi, mensi...? Zajima me taky sirka. Asi bych si tam dokazal vybrat, ale prijdou mi ty boty dost uzke. Aspon ty, na ktere jsem se dival.
JoyStick Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Odesláno 1. března 2019 Ondro v pohode, ja mam nekolikery a siroky sou v pohode, taky s tim mivam problem.Bral sem podle toho co mi sedlo, vyslo to na cislo ktery normalne nosim, ale je to podle strihu boty. Nekde to muze byt o cislo vic kdyz to ma treba dlouhou spicku.
Bells Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Odesláno 1. března 2019 (upraveno) Ty vole ... tak tohle je vodvaz ... k čemu to bude? Vůbec si Tě v tom nedokážu představit. Tak samozřejmě jsem hlavně teniskovej buran, tak mě znáš, ale občas si hraju i na toho "slušnýho" Chinos, košile a je to tam. PS: Mám v plánu si v nich střihnout i svatbu, protože já nudný fakt nebudu, dokonce mi to bylo i schváleno @Bells - jak je to s velikosti? Bral jsi cislo, ktere nosis normalne, nebo vetsi, mensi...? Zajima me taky sirka. Asi bych si tam dokazal vybrat, ale prijdou mi ty boty dost uzke. Aspon ty, na ktere jsem se dival. Orientoval jsem se hlavně dle délky stélky a vyšlo to přesně na číslo, které normálně mám a boty sedí akorát. Šířka u mě v pohodě, ale taky nemám nijak tlustou nohu, však víš jak vypadám Upraveno 1. března 2019 uživatelem Bells
AndyAaron Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Odesláno 1. března 2019 @JoyStick - Dik za info.@Bells - Jak vypadas vim, ale nohu jsem ti nikdy neprohlizel, snazil jsem si ti vzdycky koukat do ocicek
Bells Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Odesláno 1. března 2019 Tak teď sto zabil, už s tebou na pivo asi nikdy nepůjdu :lol2:
clockyclock Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Odesláno 1. března 2019 (upraveno) Kua to je dobrý šop Bellsi. Mají tam i papučky pro Sibiřa https://www.melvin-hamilton.com/toni-1-suede-electric-blue-embrodery-paisley.html?___store=uk&nosto=nosto-category-customer-recommendationsA když se tam k cenovce nenápadně přikreslí nula, tak si bude chrochtat blahem!+1 Upraveno 1. března 2019 uživatelem clockyclock
moco Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Odesláno 1. března 2019 Tak samozřejmě jsem hlavně teniskovej buran, tak mě znáš, ale občas si hraju i na toho "slušnýho" Chinos, košile a je to tam. PS: Mám v plánu si v nich střihnout i svatbu, protože já nudný fakt nebudu, dokonce mi to bylo i schváleno Orientoval jsem se hlavně dle délky stélky a vyšlo to přesně na číslo, které normálně mám a boty sedí akorát. Šířka u mě v pohodě, ale taky nemám nijak tlustou nohu, však víš jak vypadám Nevěsty nemají rády, když na svatbě někdo vyniká více než nevěsta sama....nekaž jim ten den :)
Sphinxx Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Odesláno 1. března 2019 Tak samozřejmě jsem hlavně teniskovej buran ...Jako dobrý, ne že ne ...
Návštěvník Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Odesláno 1. března 2019 A vida. Vod Melvinu mam par kousku, tak doplnim kolekci. Dikes!Ty dalsi cos posilal dobry, ale nemaj takovy kouzlo S kvalitou jsi ok ? Taky bych možná něco vzal
JoyStick Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Odesláno 1. března 2019 S kvalitou jsi ok ? Taky bych možná něco vzal Kvalita za me ok, mam par vyhrad, namatkou lepena vrstvena podrazka, jednu botku se mu podarilo ve spicce natrhnout o koberec, ale jinak je to dobry. Za rucne sity boty za 8-10k to je rek bych vyssi prumer.
Návštěvník Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Odesláno 1. března 2019 Kvalita za me ok, mam par vyhrad, namatkou lepena vrstvena podrazka, jednu botku se mu podarilo ve spicce natrhnout o koberec, ale jinak je to dobry. Za rucne sity boty za 8-10k to je rek bych vyssi prumer.počkej 8-10k co já koukám tak je to 120-180 liber.
Bells Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Odesláno 1. března 2019 Nevěsty nemají rády, když na svatbě někdo vyniká více než nevěsta sama....nekaž jim ten den :) Vím, já tam budu jen do počtu tak si právě alespoň ten outfit musím užít a vynikat víc než nevěsta nebudu, nemám na to výstřih
JoyStick Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Odesláno 1. března 2019 počkej 8-10k co já koukám tak je to 120-180 liber.Sem se asi nevyjadril dost jasne Melviny mas kolem 5k, ale muzou konkurovat botam ve vyssi tride Ja mam asi troje, uz nevim kolik sem za ne daval, ale urcite to bylo vic nez maji na webu, bo sem to bral v kamennym kramu. Zastoupeni pro ne ma (snad i vyhradni) Salamander, ja byl konkretne Na Prikopech. Mozna me odrbali na marzi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se