Návštěvník YPO Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2019 (upraveno) no .... na to jak to vypadá, tak jsou celkem pohodlný ....a white? .... von ten popis pokračuje ..... white mountain .... to sou pérka do hor .... takže přesně pro mě Upraveno 12. dubna 2019 uživatelem YPO
Anela Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2019 není to už do vlákna poraďte trekovou obuv?
MaxT Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2019 První YEEZY Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nickolas Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2019 Tvl co to...sorry Ypo, mas moc hezky slusivy polobotky!
sibirnaya Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2019 První YEEZYIMG_0002.jpgTomu rikam odvaha Ale jiny gate by to chtelo..
Kluk jako buk Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2019 Ještě zelenou teplákovku a RM...
efreeti Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2019 Yeezy super...akorat z temto zelenym tezko vymyslet jiny outfit nez teplakovku
vlasta66 Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2019 Adidas Prophere Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník YPO Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2019 Tvl co to...sorry Ypo, mas moc hezky slusivy polobotky!ještě jsem si k tomu našel žaket ..... a zelený kraťasy od timberlandu už mám ...... to by šlo tahle kombinace ne ?
nickolas Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2019 Chtelo by to zkratit pod kapsama, takhle nebudou videt ty kratasy.
Návštěvník Oplt Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2019 Tohle jsme měli na vojně a říkaly jsme tomu humusáky
Kluk jako buk Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2019 Chtelo by to zkratit pod kapsama, takhle nebudou videt ty kratasy. A není to účel?
tommi_d Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Saucony
Návštěvník YPO Odesláno 14. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2019 v úterý večer jsem objednal dvoje křusky na letní šmajdání s lehkou slevou skrzeva zákaznickou kartu přes eshop....... ve středu přišlo potvrzení objednávky ...... ve čtvrtek byla zásilka odeslána, ale v pátek naštěstí nepřišla ....... v pátek koukám na stránky kde jsem objednával, že bych objednal ještě něco klukovi ...... TVL a vona tam byla sleva 25% na všechno nezlevněný zboží od pátku do neděle....... úplně jsem zezelenal a poslal mámu do nejbližšího kamenného šopu ať mi to koupí, protože vokurka sem, ale zas né tak velká tímto děkuji české poště za rychlost doručení ....křusky už jsou doma
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se