Wanderer Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 No, mně od nich teď přišly jedny čerstvě zrekonstruované a spokojenost. Je fakt, že před časem jsem se s nima taky tahal o boty, ale myslel jsem, že už šli do sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 Cheaney ma zimni vyprodej...jsem neodolal. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 Po dlouhé době jsem si vyfotil botky. Tyhle škrpály vytěsnily v podstatě většinu red Wingů. Nosím je nejčastěji. Ze začátku byly těžký, jak kovadliny, ale zvykl jsem si. Sedí na noze naprosto fantasticky, kůže je jak máslo. A baví mě ten okopaný look. Last&Loom ve spolupráci s Rivet&Hide Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. https://www.rivetandhide.com/shop/brands/last-loom/last-loom-x-rivet-hide-the-boot-type-2-chocolate-brown.html?___store=eu_en Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 Do kolbenky dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 Do kolbenky dobrý.To zni podobne jako: ?...by byly dobry na my mame? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 Vis co Saso, di do p..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 24. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2020 Díky kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2020 S tomturem sme se neska potkavali na benzince na D1 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 25. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2020 Krásný botky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 25. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2020 S tomturem sme se neska potkavali na benzince na D1 Crocs ambasador Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 29. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2020 Cheaney ma zimni vyprodej...jsem neodolal. A677C51A-06D7-452B-BF4F-34AAA88350A3.jpeg Tak boty krásný, ale velikostně nesedí - je to spíš 46,5-47, což se mi u týhle značky stalo prvně.Kdyby je někdo chtěl, dejte vědět. Měl jsem je na noze asi 2 hodiny, ale nemůžu v tom chodit, jsou mi prostě velký. A vrátit už je taky nemůžu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 Jaro je tu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Priprava na leto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Taky se připravuju na léto Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 Byl jsem u sevce a rikam: ?Mam pohory a ty jsou zaplacany starejma voskama a kremama, co s tim?? Von at si koupim tohle. Sem si myslel, hmmm tohle bude vod Safiru vodicka pro vykrouceny loake do kanclicku. Ta svine vodicka vyzrala vsechen humus a malem i moje ruce. Takze pozor, tohle je tezka liga. Boty vycisteny cekaji az vyschnou a pak mink oil terapie. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 Krásné pohory, a to myslím vážně. Ať ještě dlouho slouží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 To je pred aplikaci nebo po? Nebal ses ze se ti po odmasteni rozpadnou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 (upraveno) Po aplikaci. Rozpadnou? Vzdyt to je vodicka na boty. To me nenapadlo :-) Upraveno 8. února 2020 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 (upraveno) . Upraveno 8. února 2020 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 (upraveno) Krásné pohory, a to myslím vážně. Ať ještě dlouho slouží!Dekuju. Spanelska bota :-))). Opravdu spanelske Bestard Karakorum Upraveno 8. února 2020 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se