vwtyp11 Odesláno 27. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2022 A není to moc? Teda málo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2022 před 41 minutami, vwtyp11 napsal: A není to moc? Teda málo? Nee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huno Odesláno 27. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2022 V 9. 1. 2022 v 16:12, VendoL napsal: Dnes jsem koupil a hned se vydal vyzkoušet. První pocity dobré, tak doufám že po pár desítkách kilometrů budu nadšený jako ti co mi Lone peaky doporučovali. Verim, ze budes. Ja mam iny model od Altry ale pecka… zero drop a sirka spicky su bezkonkurencne… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huno Odesláno 27. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2022 před 4 hodinami, Roman I. napsal: Konecne v akci Sorel? Co na ne hovoris? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2022 před 38 minutami, huno napsal: Sorel? Co na ne hovoris? Do velke zimy super pohodlny a teply. Jen tech zim ubyva. Jediny, co me stve, je, ze se mi vyzouva prava vlozka, kdyz je sundavam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 28. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2022 To je normalka. ja si rikal, ze ses vydal na hokej do plzne, ale koukám a venku jaro. a u vas je to snih nebo Pernis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huno Odesláno 28. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2022 před 8 hodinami, Roman I. napsal: Do velke zimy super pohodlny a teply. Jen tech zim ubyva. Jediny, co me stve, je, ze se mi vyzouva prava vlozka, kdyz je sundavam Fajne. Mne sa osvedcili Kamik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 21. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2022 sháním boty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 6. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2022 Udržba bot. Zimní pravidelná údržba, letní příprava..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 6. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2022 před 5 hodinami, krakra napsal: Udržba bot. Zimní pravidelná údržba, letní příprava..... Prosím tě co to je to modré v těch polobotkách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 Hele ja vím, ze je to na hraně, ale mam tu dvoje ramovky Loaky, velikost 47, co uz nenosím. Burfordy (podrazene gumou) a lakyrky. Jsou fajn, ale mam toho moc a nechce se mi to dávat na Bazos a někomu by to mohlo udělat radost. Krabice a pytliky. Oboje za 3700,- Co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 Do rakve moc drahý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 Vole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2022 před 23 hodinami, Frantik napsal: Hele ja vím, ze je to na hraně, ale mam tu dvoje ramovky Loaky, velikost 47, co uz nenosím. Burfordy (podrazene gumou) a lakyrky. Jsou fajn, ale mam toho moc a nechce se mi to dávat na Bazos a někomu by to mohlo udělat radost. Krabice a pytliky. Oboje za 3700,- Co? LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2022 UNLOCK. Prosím, neprodávejte si tu nošené boty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 V 6. 3. 2022 v 21:54, Nick06 napsal: Prosím tě co to je to modré v těch polobotkách? Modrej vnitřek, fakt nevím co to je za materiál. Mě se to líbí. Jsou to boty Bugatti, koupené v Humanicu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 před 8 hodinami, krakra napsal: Modrej vnitřek, fakt nevím co to je za materiál. Mě se to líbí. Jsou to boty Bugatti, koupené v Humanicu. Děkuju, mě to právě přišlo jako nějaká vychytávka -vložka když si botky krémuješ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 14. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2022 Pánové, řešil jste teď někdo renovaci podrážek Loake? Napsal jsem do LePremier, kde jsem boty kdysi kupoval a prý je ta služba nedostupná a asi už ani nebude. Na webu výrobce o nějakých problémech ani zmínka. Tak řeším, zda to poslat přímo do Anglie, se všemi těmi celními opičkami při odeslání a příjmu a nebo to nechat opravit "neznačkově", jak mi nabídli v LePremier. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.D Odesláno 14. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2022 Zdravím všechny, třeba to někoho bude zajímat - pořídil jsem si Spain-made Panama Jack - Bota Panama a musím říct, že první dojem je veskrze pozitivní Máte je taky někdo?Odesláno z mého SM-S906B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 14. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2022 Před hodinou, Wanderer napsal: Pánové, řešil jste teď někdo renovaci podrážek Loake? Napsal jsem do LePremier, kde jsem boty kdysi kupoval a prý je ta služba nedostupná a asi už ani nebude. Na webu výrobce o nějakých problémech ani zmínka. Tak řeším, zda to poslat přímo do Anglie, se všemi těmi celními opičkami při odeslání a příjmu a nebo to nechat opravit "neznačkově", jak mi nabídli v LePremier. To jsou věci, my tam jedny boty na rekonstrukci máme, tak doudám, že je dostaneme zpět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se