Frantik Odesláno 14. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2022 Hele co Ben Hrubeš. Když dela rekonstrikce RW, tak asi dela i jiné rámovky, ne? https://www.benhrubes.cz/servis-red-wing Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 14. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2022 před 2 hodinami, Wanderer napsal: Pánové, řešil jste teď někdo renovaci podrážek Loake? Napsal jsem do LePremier, kde jsem boty kdysi kupoval a prý je ta služba nedostupná a asi už ani nebude. Na webu výrobce o nějakých problémech ani zmínka. Tak řeším, zda to poslat přímo do Anglie, se všemi těmi celními opičkami při odeslání a příjmu a nebo to nechat opravit "neznačkově", jak mi nabídli v LePremier. zkusil bych napsat přímo do Loake a nebo neofiko https://www.botovna.cz/ (doporučují místní znalci) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 14. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2022 Jen doplnim dnesni info z LePremier: …stav jsem prověřil a boty by z rekonstrukce měli dorazit cca 1. týden v měsíci dubnu Bohužel po této várce byla služba rekonstrukce bot přímo v továrně Loake pozastavena a nyní bohužel nevíme, zda bude ještě obnovena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 14. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2022 Dneska na předkolo play-off starý dobrý Filling pieces do fronty na klobásu jak dělané Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hento Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 Dlouho jsem se odhodlával koupit si boty, aniž bych si je mohl někde vyzkoušet. Značka Thursday boots je mi velice sympatická, jak modely svých bot, tak i svou cenovou politikou. Boty mi sedly hned na první dobrou, takže jsem happy, jak dva grepy. Thursday boots, model Captain, barva Brandy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strong Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 Ultraboosty od RedWing v cakarni u doktora Perfektne su Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMarty Odesláno 16. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2022 Dnes mi dorazily na stará kolena objednané Dr. Martens Church. Líbily se mi, že jsou relativně nízké, že nebudu muset pracně zavazovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2022 Jaro muze prijit. Dlouho jsem shanel tenisky, ktery by se mi libily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2022 Lou, a nasel si nějaký? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 27. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2022 V 14. 3. 2022 v 12:42, warann napsal: Jen doplnim dnesni info z LePremier: …stav jsem prověřil a boty by z rekonstrukce měli dorazit cca 1. týden v měsíci dubnu Bohužel po této várce byla služba rekonstrukce bot přímo v továrně Loake pozastavena a nyní bohužel nevíme, zda bude ještě obnovena. Tak to by mě zajímalo co za tím je. Proč se tak stalo. Kdybych někdy zatoužil po botách Loake tak i s tím, že tu renovaci dělají v továrně v anglii, takhle to je polovičaté. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 27. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2022 @krakra Hele, já si nejsem jistej, jestli ta formulace není matoucí. Co jsem se díval na stránky Loake, tak mi přijde, ze to normálně fiunguje. Čili nevím, zda to spíš není tak, že byla vystavena stopka pro Le Premier. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2022 Akorát to prej déle trvá, ale jinak to jede https://www.loake.com/product/repairs/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 1. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2022 myslím , že to je daný jednoduše brexitem .. prostě papírováni je oser kor, když na tom lohniský nemá alespoň 100% přirážku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 2. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2022 Jsem to prověřoval ještě v Galardu, kde jsem Loake taky kupoval a v podstatě stejná odpověď. Ale jsou lacinější než LP. Tak to objednám u nich. Bude to asi hak píše zrno, párkrát jsem objednával díly na moto a je to fakt oser. Pošta, poplatek za platbu, doplatek daně, clo a poplatek za vyřízení cla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 4. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2022 V 27. 3. 2022 v 19:47, warann napsal: @krakra Hele, já si nejsem jistej, jestli ta formulace není matoucí. Co jsem se díval na stránky Loake, tak mi přijde, ze to normálně fiunguje. Čili nevím, zda to spíš není tak, že byla vystavena stopka pro Le Premier. Hm, to bych chápal..... (tu stopku pro LP). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 4. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2022 V 1. 4. 2022 v 10:13, zrno napsal: myslím , že to je daný jednoduše brexitem .. prostě papírováni je oser kor, když na tom lohniský nemá alespoň 100% přirážku ... Přece jenom není řešení tuto věc úplně zrušit (neposkytovat). Pro mě to je i jedna z věcí, kvůli které bych si boty Loake koupil, podle mě to k tomu celému patří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 4. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2022 Všimnul jsme si jedné věci, nabídka bot Loaku u LePremier je nízká, asi to souvisí s těmi problémy s dluhopisy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 4. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2022 No, boty co tam máme, měly být tento týden, tak jsem zvědav. Už jsem se jim připomněl jak to vypadá, tak snad to dodrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se