bobi Odesláno 23. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2022 Možná i tři ... . Ale co,za ty lowe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2022 V 7. 6. 2022 v 18:44, Strocek napsal: Jako že si je vylosuješ a sou tvoje jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2022 před 10 hodinami, bobi napsal: Možná i tři ... . Ale co,za ty lowe. Vy blázni, však to jsou značkové Victoria z Deichmannu... Dva roky záruka a u pokladny krásný úsměv prodavačky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 29. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2022 Goodyear welted brogue botky z Anglicka v burgundské barvě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 7. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2022 Objednať ich niekde v EU s poštou do ČR a možnosťou "normálneho" vrátenia/výmeny veľkosti je nadľudská úloha, ale podarilo sa. Wolverine 1000 mile.. Na prvý pohľad vyššia kvalita a okamžite pohodlné, narozdiel od Red Wing. Ako sú na tom s výdržou uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 7. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2022 @koveraskámo, hoď sem link, kde jsi to bral.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 7. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2022 Zdes: https://www.lateliermonsieur.com/collections/wolverine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 7. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2022 Díky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2022 Sakra, vubec je nepotrebuju, nechci zbytecne utracet, ale jsem jak Penny z Big Bang Theory. Ja je tam nemohl nechat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 15. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2022 Romi, Ty nejseš žádnej takovej...Víš kudy chodí medvěd, atd. Bo si kupuješ kvalitu, voe. Super bota. Oblíbená značka. Mám dvoje krátké Karakorum, starší včera "makaly" na Colorsech, když stály skoro dvě hodiny v kaluži, když solidně chcalo při produkci The Killers. Nejsi Penny, jsi Hlavamapa...Ať slouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 15. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2022 Tyhle jsou hodně pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 15. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2022 V 7. 7. 2022 v 17:54, koveras napsal: Zdes: https://www.lateliermonsieur.com/collections/wolverine Mě tam dostal tento model https://www.lateliermonsieur.com/products/5998-deerskin-nubuk-black-washed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 18. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2022 V 15. 7. 2022 v 20:23, vaba napsal: Mě tam dostal tento model https://www.lateliermonsieur.com/products/5998-deerskin-nubuk-black-washed Zajímavý model, už jako nové vypadají jakoby měly vše za sebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 1. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2022 (upraveno) Super pohodlné a velmi cool, ale jsou mi těsné, furt to s nimi zkouším, ale vydržím v nich jen v autě. kdyby měl někdo zájem, tak SZ (EU45,5) nebo vyměním za EU46 Velmi si chrochtám v Nike Air Force 1, jen v létě je celokožená verze na nic, má někdo zkušenosti s verzí flyknit nebo s flyknit obecně u Nike? Už jsem je objednal, tak jen ať vím co očekávat a jestli se těšit Upraveno 1. srpna 2022 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2022 V 9. 6. 2022 v 21:25, Fade napsal: Jsou super, ale už bych jich měl asi moc. Na běh mám ještě Pegasus 36, které jsou taky ultra pohodlné. Tak jsem si říkal, že dělají i Gore-Tex verzi Pegasus Trail 3 GTX. https://www.nike.com/cz/t/bezecka-vodoodolna-trailova-bota-pegasus-trail-3-gore-tex-9XgW8x/DC8794-001 Tak jsem si je nakonec pořídil a jsou parádní. Lehké, noha celkem slušně větrá a teď jsem v nich běhal v podmáčené trávě na jedné akci a místy do půlky boty ve vodě a úplně super. Naprosto sucho. Tak jsem konečně našel něco, co můžu brát bez obav do deště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 11. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2022 Tak zbytek léta/podzimu takto boostově. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 18. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2022 Nemáte někdo zkušenost s velikostma u bot John Logfren. Chtěl bych on-line pořídit M 43 service shoes. Vím, že mám chodidlo dlouhé 28,5 cm. Normálně mám u britských značek velikost UK 9 (Loake, Herring atd.) a na délku vždy perfekt, přestože to vůbec neodpovídá mé délce chodidla v cm. V krajním případě bych se stavil v DenimHeads, ale to mám trochu z ruky a všechny velikosti stejně nemají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 23. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2022 Nic od této značky nemám a ani mi není moc sympatická, ale jednak jsou jednoduché a vyšší, což já rad, ale asi nejpohodlnější (cti i sirkove), co jsem měl. Značka je tam jen decentne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny65 Odesláno 24. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2022 Teď v práci jedu převážně jen tyto, přesvědčila mě velká sleva a musím říct, že v budoucnu si je asi koupím i za plnou cenu. Opravdu max pohodlí, jsem na společenský boty dost citlivej (věčně mě někde tlačí kolem kotníku a tak) a Ecco to tedy umí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se