Ivan Lelák Odesláno 7. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2023 V 4. 8. 2023 v 19:59, Strocek napsal: Paráda! Já myslim, že Ivan by ti na tomhle ty Red Wingy mohl vodpustit Není co odpouštět, motorka je to fakt krásná (byť si o novodobých Indianech myslím své) a ty boty se k ní hodí. A když je spokojen i řidič, není co řešit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 7. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2023 dúfam že leto sa ešte vráti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 17. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2023 Pondělní akvizice (boty, ne hodinky). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 17. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2023 Já pořídil ploutve Je to paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 17. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2023 před 4 hodinami, moco napsal: Já pořídil ploutve Je to paráda cywe, fakt! jakou máš nohu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 17. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2023 (upraveno) @Muffik jsou to 45EU a sedí absolutně přesně na moji kachní nohu, bohužel mi zase sedí pouze nejdražší značka Upraveno 17. srpna 2023 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrizzio Odesláno 17. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2023 před 9 hodinami, Happy88 napsal: Pondělní akvizice (boty, ne hodinky). Veľmi pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 18. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2023 Vasky v kanclu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm80 Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2023 Řešila se tady bílá podrážka RW a pod. Moje před a posezónní údržba: hadr a prací prášek na bílé prádlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlcisko Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2023 Pateky medzi heritage boots - Role club Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2023 ,,Pěkný kozačky. By byly dobrý mý mámě!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 13. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2023 @vlcisko jsou boží, jak dlouho jsi na ně čekal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WEIDER Odesláno 13. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2023 před 21 hodinami, vlcisko napsal: Pateky medzi heritage boots - Role club Neveriiim.... Klobúk dole!!! Toho pána pozerám už roky na YouTube. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 13. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2023 Vlcisko, ty vždycky přijdeš s nějakou peckou... Super, paráda.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlcisko Odesláno 22. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 Vdaka panove. Toto bol limited run a stale sa daju objednat na jeho stranke. Staci kontaktovat Briana, zmerate si chodidla podla jeho navodu a on vam odporuci velkost (ak je este dostupna). Momentalne ma v ponuke od vcera aj cierne (hand finished) v chromexcel horse hide, tie som objednal tiez Su robene na inom kopyte, ale velkost mi doporucil tu istu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oskar Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 Kolega @Jeronimo mě tak nějak omylem přivedl k botám o kterých jsem ani netušil že je možné je mít. V roce 1939 vyrobené od té doby zapadlé ve skladu. A o 84 let později jsem se jich ujal a hodlám je nosit V porovnání s mými oblíbenými Red Wings jsou vyrobeny ze silnější kůže a zpracování je více detailní. I po těch letech je podrážka nepopraskaná a oproti původnímu plánu ji nechat vyměnit to vypadá, že bude moci zůstat. Po prvních pár kilometrech na noze můžu říct, že rozšlápnutí nebude tak těžké jak se zdálo a zjistil jsem i proč je nikdy nikdo nechtěl. Na levé botě jsou hřebíky okolo paty zakované moc hluboko a vystupují do boty. Naštěstí oprava tohoto není složitá. Přidávám i foto pro porovnání s RW a krásné kombo s hodinkami Heloisa z roku 1943. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 před 24 minutami, Oskar napsal: Kolega @Jeronimo mě tak nějak omylem přivedl k botám o kterých jsem ani netušil že je možné je mít. V roce 1939 vyrobené od té doby zapadlé ve skladu. A o 84 let později jsem se jich ujal a hodlám je nosit V porovnání s mými oblíbenými Red Wings jsou vyrobeny ze silnější kůže a zpracování je více detailní. I po těch letech je podrážka nepopraskaná a oproti původnímu plánu ji nechat vyměnit to vypadá, že bude moci zůstat. Po prvních pár kilometrech na noze můžu říct, že rozšlápnutí nebude tak těžké jak se zdálo a zjistil jsem i proč je nikdy nikdo nechtěl. Na levé botě jsou hřebíky okolo paty zakované moc hluboko a vystupují do boty. Naštěstí oprava tohoto není složitá. Přidávám i foto pro porovnání s RW a krásné kombo s hodinkami Heloisa z roku 1943. To je krása. Tyhla starý boty mají velké kouzlo a navíc jsou neskutečně kvalitní. Tehdy se opravdu dělaly boty na celý život. Co je to za krásné škrpály na prostřední fotce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 před 3 minutami, Ivan Lelák napsal: To je krása. Tyhla starý boty mají velké kouzlo a navíc jsou neskutečně kvalitní. Tehdy se opravdu dělaly boty na celý život. Co je to za krásné škrpály na prostřední fotce? Red Wing Iron Ranger 8111 bych řekl a krásně "jeté".. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oskar Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 před 7 minutami, Diamondking napsal: Red Wing Iron Ranger 8111 bych řekl a krásně "jeté".. Trefa A mají toho za sebou už fakt dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 @Oskar daj foto aj podrazky tych starovekych:) dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se