Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

V 4. 8. 2023 v 19:59, Strocek napsal:

Paráda! Já myslim, že Ivan by ti na tomhle ty Red Wingy mohl vodpustit :default_wink:

Není co odpouštět, motorka je to fakt krásná (byť si o novodobých Indianech myslím své) a ty boty se k ní hodí. A když je spokojen i řidič, není co řešit.. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...
  • po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Vdaka panove. Toto bol limited run a stale sa daju objednat na jeho stranke. Staci kontaktovat Briana, zmerate si chodidla podla jeho navodu a on vam odporuci velkost (ak je este dostupna). Momentalne ma v ponuke od vcera aj cierne (hand finished) v chromexcel horse hide, tie som objednal tiez 🙄 Su robene na inom kopyte, ale velkost mi doporucil tu istu. 

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Kolega @Jeronimo mě tak nějak omylem přivedl k botám o kterých jsem ani netušil že je možné je mít. V roce 1939 vyrobené od té doby zapadlé ve skladu. A o 84 let později jsem se jich ujal a hodlám je nosit 😅

V porovnání s mými oblíbenými Red Wings jsou vyrobeny ze silnější kůže a zpracování je více detailní. 
I po těch letech je podrážka nepopraskaná a oproti původnímu plánu ji nechat vyměnit to vypadá, že bude moci zůstat. 
Po prvních pár kilometrech na noze můžu říct, že rozšlápnutí nebude tak těžké jak se zdálo a zjistil jsem i proč je nikdy nikdo nechtěl. Na levé botě jsou hřebíky okolo paty zakované moc hluboko a vystupují do boty. Naštěstí oprava tohoto není složitá. 
Přidávám i foto pro porovnání s RW a krásné kombo s hodinkami Heloisa z roku 1943.

IMG_5676.png

IMG_5693.jpeg

IMG_5700.jpeg

Odkaz ke komentáři

před 24 minutami, Oskar napsal:

Kolega @Jeronimo mě tak nějak omylem přivedl k botám o kterých jsem ani netušil že je možné je mít. V roce 1939 vyrobené od té doby zapadlé ve skladu. A o 84 let později jsem se jich ujal a hodlám je nosit 😅

V porovnání s mými oblíbenými Red Wings jsou vyrobeny ze silnější kůže a zpracování je více detailní. 
I po těch letech je podrážka nepopraskaná a oproti původnímu plánu ji nechat vyměnit to vypadá, že bude moci zůstat. 
Po prvních pár kilometrech na noze můžu říct, že rozšlápnutí nebude tak těžké jak se zdálo a zjistil jsem i proč je nikdy nikdo nechtěl. Na levé botě jsou hřebíky okolo paty zakované moc hluboko a vystupují do boty. Naštěstí oprava tohoto není složitá. 
Přidávám i foto pro porovnání s RW a krásné kombo s hodinkami Heloisa z roku 1943.

IMG_5676.png

IMG_5693.jpeg

IMG_5700.jpeg

To je krása. Tyhla starý boty mají velké kouzlo a navíc jsou neskutečně kvalitní. Tehdy se opravdu dělaly boty na celý život. Co je to za krásné škrpály na prostřední fotce?

Odkaz ke komentáři

před 3 minutami, Ivan Lelák napsal:

To je krása. Tyhla starý boty mají velké kouzlo a navíc jsou neskutečně kvalitní. Tehdy se opravdu dělaly boty na celý život. Co je to za krásné škrpály na prostřední fotce?

Red Wing Iron Ranger 8111 bych řekl a krásně "jeté"..

rw.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...