mamut Odesláno 13. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2023 Kdo je vyrábí ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 13. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2023 Před hodinou, mamut napsal: Kdo je vyrábí ? Jsou to Vivobarefoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamizol Odesláno 20. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2023 Nalítačku nejlepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 Tak na Alze nová objednávka na sadu 3 napinaku, opět 2 páry místo 3 a opět špatná velikost . Víc pokusu už dělat nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 Alzu jsem v tomhle neriskoval . Vcera jsem bral 7 paru napinaku na Bexley a jeden pak vysel na 17€. Plus Black Friday sleva 10 %. To mi neprijde spatny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 Tvl, dobrej pech, chtel sem je z Alzy taky objednavat, ale asi na to kaslu teda Me Bexley mirne vadi svou konstrukci, uz se mi dva znicily. Jak se to chyta za to drevo a ne za ten kolicek tak se to proste zlomilo. Sice sem to slepil ale i tak. Kazdopadne za tu petistovku je to porad nejlepsi koupe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 před 1 minutou, Happy88 napsal: Tvl, dobrej pech, chtel sem je z Alzy taky objednavat, ale asi na to kaslu teda Me Bexley mirne vadi svou konstrukci, uz se mi dva znicily. Jak se to chyta za to drevo a ne za ten kolicek tak se to proste zlomilo. Sice sem to slepil ale i tak. Kazdopadne za tu petistovku je to porad nejlepsi koupe. Ted uz to na eshopu castecne opravili, maji sice sadu 3 paru, ale kdyz to rozkliknes a chces objednat tak se ti ukazou jen 2 pary. Velikost co jsem objednaval 42/43 uz taky neinzerujou. Takze po 2 spatnych objednavkach uz ty popisky nejak opravujou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fcervenicky Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2023 Tak som skrz vlákno redwing začal poškuľovať po poriadnych topánkach a takto sa na mňa šťastie usmialo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 29. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2023 Nemam dost cernejch bot, tak jsem musel doplnit stavy… a k tomu novy vosky… napln na vecer jasna . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 29. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2023 No tak to už je taky diagnóza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 Začínám mít vážný pochybnosti, že na Alze a v dojclandu znají číslo 42/43 . A teď už na to vážně seru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Příprava na jaro Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 Prosím vas, herringshoes to po brexite nejako vyspekulovali, neviete? Alebo nákup od nich ide cez colnicu, ktorá ma skasiruje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 před 6 minutami, ivan_989 napsal: Prosím vas, herringshoes to po brexite nejako vyspekulovali, neviete? Alebo nákup od nich ide cez colnicu, ktorá ma skasiruje? Mají tam možnost "předplacení cla/dph" tzn máš to v ceně a nic neplatíš navíc. Bral jsem boty před rokem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 Čítam ze For orders to the EU and Australia, all prices are fully landed: delivery, duty, taxes and a return label are included in the price. Takže by to malo byt v cene? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 Jo to je ono. Už pak nic neclíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 12. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2023 On 11/21/2023 at 11:37 AM, Happy88 said: Tvl, dobrej pech, chtel sem je z Alzy taky objednavat, ale asi na to kaslu teda Me Bexley mirne vadi svou konstrukci, uz se mi dva znicily. Jak se to chyta za to drevo a ne za ten kolicek tak se to proste zlomilo. Sice sem to slepil ale i tak. Kazdopadne za tu petistovku je to porad nejlepsi koupe. Ja som bral 4ks tu: https://www.skolyx.se/en/shoe-trees/1-shoe-trees-in-cedar-wood.html. Vyzeraju konstrukcne rovnako ako Bexley, ale maju ten kolicek. Cena tiez dobra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2023 Moje "tooly" . Lepsie na basket som este nemal. Tiez by som nikdy nepovedal, aky rozdiel vedia urobit ponozky (Stance) . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2023 pro bluman: Ahoj, dcera hraje basket. Co je to za botu? Mrkl bych, zda je nedělají i v dámské verzi. R. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2023 před 16 minutami, vzduch napsal: pro bluman: Ahoj, dcera hraje basket. Co je to za botu? Mrkl bych, zda je nedělají i v dámské verzi. R. Jordan Psychic Energy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se