Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

Tvl, dobrej pech, chtel sem je z Alzy taky objednavat, ale asi na to kaslu teda

Me Bexley mirne vadi svou konstrukci, uz se mi dva znicily. Jak se to chyta za to drevo a ne za ten kolicek tak se to proste zlomilo. Sice sem to slepil ale i tak.
Kazdopadne za tu petistovku je to porad nejlepsi koupe.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 minutou, Happy88 napsal:

Tvl, dobrej pech, chtel sem je z Alzy taky objednavat, ale asi na to kaslu teda emoji3.png

Me Bexley mirne vadi svou konstrukci, uz se mi dva znicily. Jak se to chyta za to drevo a ne za ten kolicek tak se to proste zlomilo. Sice sem to slepil ale i tak.

Ted uz to na eshopu castecne opravili, maji sice sadu 3 paru, ale kdyz to rozkliknes a chces objednat tak se ti ukazou jen 2 pary. Velikost co jsem objednaval 42/43 uz taky neinzerujou.

Takze po 2 spatnych objednavkach uz ty popisky nejak opravujou 🙂 

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
před 6 minutami, ivan_989 napsal:

Prosím vas, herringshoes to po brexite nejako vyspekulovali, neviete? Alebo nákup od nich ide cez colnicu, ktorá ma skasiruje?

Mají tam možnost "předplacení cla/dph" tzn máš to v ceně a nic neplatíš navíc. Bral jsem boty před rokem.

Odkaz ke komentáři

On 11/21/2023 at 11:37 AM, Happy88 said:

Tvl, dobrej pech, chtel sem je z Alzy taky objednavat, ale asi na to kaslu teda emoji3.png

Ja som bral 4ks tu: https://www.skolyx.se/en/shoe-trees/1-shoe-trees-in-cedar-wood.html. Vyzeraju konstrukcne rovnako ako Bexley, ale maju ten kolicek. Cena tiez dobra 😉

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...