moco Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna před 13 hodinami, Strocek napsal: Kuci mám je k myslivecký uniformě a budu v nich troubit na plese, takže potřebuju pohodlí, než myslet na to, že mě serou nerozchozený boty . Na rozcházení rámovek bych to asi neviděl když je vezmu tak 5x, i když jsem z Red Wingů zvyklej na ledacos . Já bych neměl problém pustit chlup a dopřát si dobrou rámovou botu, ale tady si myslim, že by to nepadlo na úrodnou půdu. Asi to udělám jak píše @bluman. Ale každopádně díky za postřehy. Napiš číslo, které potřebuješ a seženu ti parádu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna (upraveno) Derby s tlustou gumovou podrážkou a širokou špičkou budou ideal k obleku o dvě čísla většímu s kravatou končící těsně pod hrudníkem. Na tyhle akci by to hezky sedělo: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-uz-mi-lasko-neni-dvacet-let-zpivala-bohdalova-na-krtu-zemanovy-knihy-249967 Upraveno 17. dubna uživatelem ragu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna před 15 hodinami, AndyAaron napsal: Tim tvrzenim bych si nebyl tak jistej. Cloveku casem pada klenba, udela se ti ostruha, atd. a najednou mas na boty trosku jine pozadavky. Ale tim samozrejme nechci nejak zasadne strasit. To co popisuješ jsou často symptomy něčeho co děláš špatně - přetěžování, nadváha, špatnej kontakt chodidla se zemí a spousta dalších věcí. Nejsou to automaticky symptomy stárnutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna před 14 hodinami, Strocek napsal: Kuci mám je k myslivecký uniformě a budu v nich troubit na plese, takže potřebuju pohodlí, než myslet na to, že mě serou nerozchozený boty . Na rozcházení rámovek bych to asi neviděl, když je vezmu tak 5x, i když jsem z Red Wingů zvyklej na ledacos . Já bych neměl problém pustit chlup a dopřát si dobrou rámovou botu, ale tady si myslim, že by to nepadlo na úrodnou půdu. Asi to udělám jak píše @bluman. Každopádně díky za postřehy. Vůbec bych se nebál těch Prabosů co nabízí @moco. K danému účelu, naprosto v pohodě. Ale mrkni na Ecco. Sice za ne úplně mrzký peníz, ale dělají úžasně pohodlný boty i v segmentu "oblekovek". A třeba bys je užil i jinam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna To co popisuješ jsou často symptomy něčeho co děláš špatně - přetěžování, nadváha, špatnej kontakt chodidla se zemí a spousta dalších věcí. Nejsou to automaticky symptomy stárnutí.To vubec nerozporuju, ale casto to jde s tim casem ruku v ruce. Muj point byl v tom, ze ne nutne boty, co ti sedi a vyhovuji dnes nemusi stejne vyhovovat za rok, tri, pet…Edit: ty Prabosky jsou hrozny a Ragu mel dost dobrej point Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna Na bezne chozeni mam neco takoveho:https://www.geox.com/en-NL/special_occasion_shoes-black-decio_man-U36FXA00043C9999.htmlTady na zalandu by tyhle taky slyhttps://www.zalando.cz/geox-uomo-high-life-elegantni-snerovaci-boty-black-ge112m03k-q11.html?size=43&lang=cs&otid=default&wmc=SEM420_NB_GO._5334642288_1450663587_53291469821.&opc=2211&mpp=google%7Cv1%7C%7Cpla-293946777986%7C%7C9062906%7C%7Cg%7Cm%7C%7C277667854531%7C%7Cpla%7CGE112M03K-Q110430000%7C293946777986%7C1%7C&gclsrc=aw.ds&gad_source=1&gbraid=0AAAAADBM-2ZiQilksLhToVEI6STX3DTY5&gclid=CjwKCAjw5v2wBhBrEiwAXDDoJd4tjM3mxQjeCdzfnlzt_MdslEaa94jj-2wsqlZ17ySoB_JQlvnQWhoCrAYQAvD_BwE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna Kuci tu uniformu sem nechal dvakrát přešívat aby to bylo bez chybičky, takže bych potřeboval k tomu odpovídající boty. Já osobně bych neměl problém s těma praboskama a ve finále by to asi nikomu nevadilo, když bys tam šel zakalit s dědkama, ale troubim tam a lidi na tebe čuměj a víš jak to je, když už nic, tak aspoň dobře vypadat . Ty geoxy jsou pěkný, asi bych volil bez toho přepažení (nebo jak se to jmenuje) tý špičky, ale něco takovýho vyberu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna No tak to la pardón! To ovšem mění situaci, když cheš bejt štramák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chuckie2 Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 15 hours ago, patrizzio said: Jasne. Mám BUCKINGHAMY kopyto Capital a tie mi sedia perfektne. Skúšané na predajni. Meerminky si kupoval cez eshop? Jj eshop a zvažuji ještě jedny bootsy, ale mám toho teď asi zbytečně hodně, když nosím nejvíc tenisky tyhle se mi celkem líbí. https://meermin.com/collections/mens-boots/products/116210-tobacco-waxy-shell-cordovan-e-ultraflex-system-1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna (upraveno) před 40 minutami, Strocek napsal: Kuci tu uniformu sem nechal dvakrát přešívat aby to bylo bez chybičky, takže bych potřeboval k tomu odpovídající boty. Já osobně bych neměl problém s těma praboskama a ve finále by to asi nikomu nevadilo, když bys tam šel zakalit s dědkama, ale troubim tam a lidi na tebe čuměj a víš jak to je, když už nic, tak aspoň dobře vypadat . Ty geoxy jsou pěkný, asi bych volil bez toho přepažení (nebo jak se to jmenuje) tý špičky, ale něco takovýho vyberu. https://www.gentlemanstore.cz/boty/boty-139/polobotky/berwick-davis-cerne https://www.gentlemanstore.cz/boty/boty-139/polobotky/berwick-astaire-lakovane-cerne Když si jdeš na chronomag pro doručení na boty do 3k musí ti bejt jasný, že to dopadne podobně jako když chceš doporučit hodinky do 5k a nůž za litr - odcházíš se Seikama za 10, nožem za 3 a do roka máš budget na trojnásobku. Upraveno 17. dubna uživatelem ragu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chuckie2 Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 58 minutes ago, AndyAaron said: Na bezne chozeni mam neco takoveho: https://www.geox.com/en-NL/special_occasion_shoes-black-decio_man-U36FXA00043C9999.html Tady na zalandu by tyhle taky sly https://www.zalando.cz/geox-uomo-high-life-elegantni-snerovaci-boty-black-ge112m03k-q11.html?size=43&lang=cs&otid=default&wmc=SEM420_NB_GO._5334642288_1450663587_53291469821.&opc=2211&mpp=google%7Cv1%7C%7Cpla-293946777986%7C%7C9062906%7C%7Cg%7Cm%7C%7C277667854531%7C%7Cpla%7CGE112M03K-Q110430000%7C293946777986%7C1%7C&gclsrc=aw.ds&gad_source=1&gbraid=0AAAAADBM-2ZiQilksLhToVEI6STX3DTY5&gclid=CjwKCAjw5v2wBhBrEiwAXDDoJd4tjM3mxQjeCdzfnlzt_MdslEaa94jj-2wsqlZ17ySoB_JQlvnQWhoCrAYQAvD_BwE Ty Prabosky bych teda vyhodil hned občas koukám, co se vleze do definice velká paráda Geox vypadá celkem faj i s cenou, ještě tam mají za rozumnou cenu pár bugatti jsem včera koukal na Zalando, to jsem taky historicky byl celkem spokojen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna Před hodinou, AndyAaron napsal: To vubec nerozporuju, ale casto to jde s tim casem ruku v ruce. Muj point byl v tom, ze ne nutne boty, co ti sedi a vyhovuji dnes nemusi stejne vyhovovat za rok, tri, pet… Edit: ty Prabosky jsou hrozny a Ragu mel dost dobrej point Chápu jak to myslíš, ale když si přijdeš pro doručení na opasek tak ti taky neřeknu - tohle neber protože beztak za pár let ztloustneš! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna před 16 minutami, ragu napsal: Když si jdeš na chronomag pro doručení na boty do 3k musí ti bejt jasný, že to dopadne podobně jako když chceš doporučit hodinky do 5k a nůž za litr - odcházíš se Seikama za 10, nožem za 3 a do roka máš budget na trojnásobku. Jasný. Já to čekal, a nemám problém si přečíst i jiný doporučení, ale už sem tady ňákej pátek a už musim bejt zocelenej a nepodlehnout . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 5 hours ago, ragu said: Derby s tlustou gumovou podrážkou a širokou špičkou budou ideal k obleku o dvě čísla většímu s kravatou končící těsně pod hrudníkem. Na tyhle akci by to hezky sedělo: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-uz-mi-lasko-neni-dvacet-let-zpivala-bohdalova-na-krtu-zemanovy-knihy-249967 to si trafil perfektne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna Pokus o business casual sandále (Pikolinos). Maju pevnú pätu, kožené, tvarovaná podrážka, veľmi pohodlné a zároveň je v nich noha stabilná . Myslím ze zvládnu aj pracovné stretnutie s koselou a decentnymi gaťami . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna Business casual a sandále jsou imo vzájemně vylučujíci se termíny. Nejblíž tomu budou loafers a boat shoes. Tohle spíš ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna Ty sandále k business casual fakt ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna (upraveno) Keď mne v tých veľkých teplách nohy úplne trpia keď mám chodiť v plnej obuvy sakra ;( Veď dnes vo svete to je ok, či? Closed-toe sandals combine the comfort of sandals with the coverage of traditional shoes. They are a versatile choice that can be worn in many business casual scenarios. Myslel som takto nejak Upraveno 17. dubna uživatelem ivan_989 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna To fakt ne, jak píše @ragu boat shoes by se ještě daly https://wildrhinoshoes.com.au/blogs/all/difference-between-a-loafer-boat-shoe-driving-shoe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna Tak jo, teda tomu budem hovoriť smart casual a hotovo . Som síce povahou konzervatívny, ale od 33st a vyššie môj konzervativizmus prevalcuje pud sebazáchovy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se