Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

před 13 hodinami, Strocek napsal:

Kuci mám je k myslivecký uniformě a budu v nich troubit na plese, takže potřebuju pohodlí, než myslet na to, že mě serou nerozchozený boty :default_smile:. Na rozcházení rámovek bych to asi neviděl když je vezmu tak 5x, i když jsem z Red Wingů zvyklej na ledacos :default_smile:. Já bych neměl problém pustit chlup a dopřát si dobrou rámovou botu, ale tady si myslim, že by to nepadlo na úrodnou půdu. Asi to udělám jak píše @bluman. Ale každopádně díky za postřehy.

Napiš číslo, které potřebuješ a seženu ti parádu

image.thumb.png.cc363552874d16abfd2fe8fd7f18af4d.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Derby s tlustou gumovou podrážkou a širokou špičkou budou ideal k obleku o dvě čísla většímu s kravatou končící těsně pod hrudníkem.

Na tyhle akci by to hezky sedělo:

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-uz-mi-lasko-neni-dvacet-let-zpivala-bohdalova-na-krtu-zemanovy-knihy-249967

Upraveno uživatelem ragu
Odkaz ke komentáři

před 15 hodinami, AndyAaron napsal:

Tim tvrzenim bych si nebyl tak jistej. Cloveku casem pada klenba, udela se ti ostruha, atd. a najednou mas na boty trosku jine pozadavky. Ale tim samozrejme nechci nejak zasadne strasit.

To co popisuješ jsou často symptomy něčeho co děláš špatně - přetěžování, nadváha, špatnej kontakt chodidla se zemí a spousta dalších věcí. Nejsou to automaticky symptomy stárnutí.

Odkaz ke komentáři

před 14 hodinami, Strocek napsal:

Kuci mám je k myslivecký uniformě a budu v nich troubit na plese, takže potřebuju pohodlí, než myslet na to, že mě serou nerozchozený boty :default_smile:. Na rozcházení rámovek bych to asi neviděl, když je vezmu tak 5x, i když jsem z Red Wingů zvyklej na ledacos :default_smile:. Já bych neměl problém pustit chlup a dopřát si dobrou rámovou botu, ale tady si myslim, že by to nepadlo na úrodnou půdu. Asi to udělám jak píše @bluman. Každopádně díky za postřehy.

Vůbec bych se nebál těch Prabosů co nabízí @moco. K danému účelu, naprosto v pohodě. Ale mrkni na Ecco. Sice za ne úplně mrzký peníz, ale dělají úžasně pohodlný boty i v segmentu "oblekovek". A třeba bys je užil i jinam.

Odkaz ke komentáři

To co popisuješ jsou často symptomy něčeho co děláš špatně - přetěžování, nadváha, špatnej kontakt chodidla se zemí a spousta dalších věcí. Nejsou to automaticky symptomy stárnutí.

To vubec nerozporuju, ale casto to jde s tim casem ruku v ruce. Muj point byl v tom, ze ne nutne boty, co ti sedi a vyhovuji dnes nemusi stejne vyhovovat za rok, tri, pet…

Edit: ty Prabosky jsou hrozny a Ragu mel dost dobrej point
Odkaz ke komentáři

Kuci tu uniformu sem nechal dvakrát přešívat aby to bylo bez chybičky, takže bych potřeboval k tomu odpovídající boty. Já osobně bych neměl problém s těma praboskama a ve finále by to asi nikomu nevadilo, když bys tam šel zakalit s dědkama, ale troubim tam a lidi na tebe čuměj a víš jak to je, když už nic, tak aspoň dobře vypadat :). Ty geoxy jsou pěkný, asi bych volil bez toho přepažení (nebo jak se to jmenuje) tý špičky, ale něco takovýho vyberu.

Odkaz ke komentáři

15 hours ago, patrizzio said:

Jasne. Mám BUCKINGHAMY kopyto Capital a tie mi sedia perfektne. Skúšané na predajni.

Meerminky si kupoval cez eshop?

Jj eshop a zvažuji ještě jedny bootsy, ale mám toho teď asi zbytečně hodně, když nosím nejvíc tenisky :D 

tyhle se mi celkem líbí. 

https://meermin.com/collections/mens-boots/products/116210-tobacco-waxy-shell-cordovan-e-ultraflex-system-1

Odkaz ke komentáři

před 40 minutami, Strocek napsal:

Kuci tu uniformu sem nechal dvakrát přešívat aby to bylo bez chybičky, takže bych potřeboval k tomu odpovídající boty. Já osobně bych neměl problém s těma praboskama a ve finále by to asi nikomu nevadilo, když bys tam šel zakalit s dědkama, ale troubim tam a lidi na tebe čuměj a víš jak to je, když už nic, tak aspoň dobře vypadat :). Ty geoxy jsou pěkný, asi bych volil bez toho přepažení (nebo jak se to jmenuje) tý špičky, ale něco takovýho vyberu.

https://www.gentlemanstore.cz/boty/boty-139/polobotky/berwick-davis-cerne

https://www.gentlemanstore.cz/boty/boty-139/polobotky/berwick-astaire-lakovane-cerne

Když si jdeš na chronomag pro doručení na boty do 3k musí ti bejt jasný, že to dopadne podobně jako když chceš doporučit hodinky do 5k a nůž za litr - odcházíš se Seikama za 10, nožem za 3 a do roka máš budget na trojnásobku.

Upraveno uživatelem ragu
Odkaz ke komentáři

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, AndyAaron napsal:

To vubec nerozporuju, ale casto to jde s tim casem ruku v ruce. Muj point byl v tom, ze ne nutne boty, co ti sedi a vyhovuji dnes nemusi stejne vyhovovat za rok, tri, pet…

Edit: ty Prabosky jsou hrozny a Ragu mel dost dobrej point emoji16.png

Chápu jak to myslíš, ale když si přijdeš pro doručení na opasek tak ti taky neřeknu - tohle neber protože beztak za pár let ztloustneš! 

Odkaz ke komentáři

před 16 minutami, ragu napsal:

Když si jdeš na chronomag pro doručení na boty do 3k musí ti bejt jasný, že to dopadne podobně jako když chceš doporučit hodinky do 5k a nůž za litr - odcházíš se Seikama za 10, nožem za 3 a do roka máš budget na trojnásobku.

Jasný. Já to čekal, a nemám problém si přečíst i jiný doporučení, ale už sem tady ňákej pátek a už musim bejt zocelenej a nepodlehnout :).

Odkaz ke komentáři

5 hours ago, ragu said:

Derby s tlustou gumovou podrážkou a širokou špičkou budou ideal k obleku o dvě čísla většímu s kravatou končící těsně pod hrudníkem.

Na tyhle akci by to hezky sedělo:

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-uz-mi-lasko-neni-dvacet-let-zpivala-bohdalova-na-krtu-zemanovy-knihy-249967

to si trafil perfektne 👌 🤣

Odkaz ke komentáři

Pokus o business casual sandále (Pikolinos). Maju pevnú pätu, kožené,  tvarovaná podrážka, veľmi pohodlné a zároveň je v nich noha stabilná . Myslím ze zvládnu aj pracovné stretnutie s koselou a decentnymi gaťami .

20240417_161041.thumb.jpg.e69385b18c10bd40a6cbfa342a45fe45.jpg20240417_161047.thumb.jpg.04b9dc38efc2b2281e6d16a780480d13.jpg

Odkaz ke komentáři

Keď mne v tých veľkých teplách nohy úplne trpia keď mám chodiť v plnej obuvy sakra  ;( Veď dnes vo svete to je ok, či?

Closed-toe sandals combine the comfort of sandals with the coverage of traditional shoes. They are a versatile choice that can be worn in many business casual scenarios.

Myslel som takto nejak

Screenshot_20240417_173613_Firefox.thumb.jpg.9bbcc7f9acac79b7c76179e91d19a4a7.jpg

Upraveno uživatelem ivan_989
Odkaz ke komentáři

Tak jo, teda tomu budem hovoriť smart casual a hotovo . Som síce povahou konzervatívny, ale od 33st a vyššie môj konzervativizmus prevalcuje pud sebazáchovy  :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...