Hasňa Odesláno 10. července Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července Nové chřusky, 8053 Napa, příprava na koncert Gilmoura. Ještě si před koncertem v RAH musím kupit Bedala a zase budu na mnoho let vybaven. Mám radost, jedny 8053 mi slouží už 20 let, druhé 1461 makaj už 10 let. Snad budou ty nové stejné držáky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července před 13 hodinami, Humanzero napsal: kupuju přes net tak zkusím a můžu vrátit. to je slabina, behat s tym na postu, a mas aj dalsie naklady na vratenie. Alebo je uz standard, ze pripadne vratenie mas v cene ? U nas to tak ma tusim Zalando a Answear, UK eshopy (este pred brexitom, som postovne za vratenie platil). Tusim 24s ma vratenie do 30 dni a zaplatenu vytlacenu DHL navratku (odnesies do DHL pointu alebo si objednas kuriera, to uz sa da). Kde nakupujes ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července Já jedině italský shopy. Jak píšeš uk shopy jsou mimo řešit clo mě maximálně vytáčí. 90% italských shopů má dopravu zdarma nebo od částky kam se vejdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července (upraveno) před 3 hodinami, Humanzero napsal: Já jedině italský shopy. Ktoré konkrétne obľubujes? Bez manipulacneho poplatku za vrátenie, s lehotou aspoň 21 dni na vrátenie , a navratkou? Jediný co poznám taky je francúzsky 24s. Ten má poštovné zdarma, aj vrátenie zdarma (zaplatene navratne poštovné). Upraveno 11. července uživatelem ivan_989 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července YOOX, Valentino, Julian, Dondup, Golden Goose, Biffi, TheDoubleF, Giglio, ikrix, Farfetch, Spence, threedifferent, La Grande(F), Atelieronweb, Boutique Galiano.., je jich mraky. Většinou mi chodí i slevový kupony, akce dopředu, když není doprava zdarma teď tak bude třeba za měsíc atd..klasika. Co se tyče servisu tak asi vede YOOX, je to přes UPS a většinou je to doma ta 3dny, vracení na štítek přes kurýra, pohoda, vracení peněz do 14dni 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 14. července Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července (upraveno) V 11. 7. 2024 v 20:34, Humanzero napsal: Co se tyče servisu tak asi vede YOOX, je to přes UPS a většinou je to doma ta 3dny, vracení na štítek přes kurýra, pohoda, vracení peněz do 14dni Starting from 24th June 2024, we will deduct a return fee of 20 EUR from your refund for each return made using the pre-paid courier label. Hmmm...Asi prerábanie na tvojich vratkach Upraveno 14. července uživatelem ivan_989 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 15. července Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července Tak mě doběhli:) výhoda je, že zboží můžeš vyměnit za jinou velikost takže pokud to nemáš jako zkušebnu tak ok. Chápu, že to všichni musí řešit ty vratky je balík peněz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 15. července Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července Jinak já tam vidím 10eur… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 15. července Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července Přátelé, kam s botami Loake? Podrazit, renovovat... Ideálně v Praze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tutek Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července Nema nekdo zkusenost ? https://wearbreeze.cz/products/urban?variant=45861990695186 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července Skúsenosť nie,ale že- čína z TEMU. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července V 15. 7. 2024 v 22:24, dlubix napsal: Přátelé, kam s botami Loake? Podrazit, renovovat... Ideálně v Praze https://www.botovna.cz/ Nebo poslat do Zlína? https://www.botydelajcloveka.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července (upraveno) 5 hours ago, tutek said: Nema nekdo zkusenost ? https://wearbreeze.cz/products/urban?variant=45861990695186 Podla mna fejkove recenzie, pravdepodobne este prekladane z ineho jazyka: "Paráda. Jednoznačně nejpohodlnější boty, které jsem kdy nosila. Vložka je měkká a podporuje a boty se úžasně nosí." - Matěj K. (Brno, CZ) Myslite, ze by niekto realne napisal "vlozka podporuje" ? a este jedna: Dominik N. Verified purchase 2/9/2021 Tyto boty jsou zjevením! Nikdy jsem si nemyslela, že ve společenské obuvi najdu takové pohodlí. Jakmile jsem si je nazula, měla jsem pocit, že chodím po vzduchu. Jsou nezbytnou součástí výbavy každého gentlemana. Upraveno 17. července uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
par-pa Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července Recenze jsou určitě fejkový nebo se kluci jen náhodou stejně nafotily. Celej web působí dost podezřele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července jj, ten anglicky preklad je tiez pekne zufalstvo . rozhodne by som od toho necakal nic dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července https://www.temu.com/ul/kuiper/un9.html?subj=coupon-un&_bg_fs=1&_p_jump_id=895&_x_vst_scene=adg&goods_id=601099518598078&sku_id=17592225152145&adg_ctx=a-f4ee0fa3~c-61d6f1d4~f-3bab0207&_x_ads_sub_channel=shopping&_p_rfs=1&_x_ns_prz_type=-1&_x_ns_sku_id=17592225152145&_x_ns_gid=601099518598078&mrk_rec=1&_x_ads_channel=google&_x_gmc_account=5073936211&_x_login_type=Google&_x_ads_account=6741293892&_x_ads_set=21027628461&_x_ads_id=156936654377&_x_ads_creative_id=691301462359&_x_ns_source=g&_x_ns_gclid=CjwKCAjw1920BhA3EiwAJT3lSTfyRQbTv9Fy56YT_H-MWYN9ycfTqCPXS9TQO9j27UISicMFAwswhRoCXkYQAvD_BwE&_x_ns_placement=&_x_ns_match_type=&_x_ns_ad_position=&_x_ns_product_id=5073936211-en-17592225152145&_x_ns_target=&_x_ns_devicemodel=&_x_ns_wbraid=Cj8KCQjwtNi0BhDYARIuADwVWkscKefxvm9BfoXQ3LmsZZqxnjkmPcztR-nglGc-bS8JhyjZqtLe2nqmCRoCGso&_x_ns_gbraid=0AAAAAo4mICFpklYnZyCDmwCzYzb5Drekh&_x_ns_targetid=pla-311657494501&gad_source=1&gclid=CjwKCAjw1920BhA3EiwAJT3lSTfyRQbTv9Fy56YT_H-MWYN9ycfTqCPXS9TQO9j27UISicMFAwswhRoCXkYQAvD_BwE&is_back=1&no_cache_id=o6p9w 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července Berú to z číny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července Mrkni na maps podle stránek bydlí ve Skotsku - Vysočina Ale sídlo společnosti je zde: BREEZE SHOES LIMITED Registered office address: 34 South Bend, Gosforth, Newcastle Upon Tyne, England, NE3 5TR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července a mrkni na obch. register, spolocnost zrusena pred 10 rokmi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tutek Odesláno 18. července Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července Diky vsem za prispevky, malo jsem tu stranku prostudoval :-) Mam problem ze mam sirokou a kratkou nohu a vysokej nart, s botama problem, tak me zaujalo ze jsou rozsireny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se