Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

před 13 hodinami, Humanzero napsal:

kupuju přes net tak zkusím a můžu vrátit.

to je slabina, behat s tym na postu, a mas aj dalsie naklady na vratenie. Alebo je uz standard, ze pripadne vratenie mas v cene ? U nas to tak ma  tusim Zalando a Answear, UK eshopy (este pred brexitom, som postovne za vratenie platil). Tusim 24s ma vratenie do 30 dni a zaplatenu vytlacenu DHL navratku (odnesies do DHL pointu alebo si objednas kuriera, to uz sa da). Kde nakupujes ty?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, Humanzero napsal:

Já jedině italský shopy.

Ktoré konkrétne obľubujes? Bez manipulacneho poplatku za vrátenie, s lehotou aspoň 21 dni na vrátenie , a navratkou? Jediný co poznám taky je francúzsky 24s. Ten má poštovné zdarma, aj vrátenie zdarma (zaplatene navratne poštovné).

Upraveno uživatelem ivan_989
Odkaz ke komentáři

YOOX, Valentino, Julian, Dondup, Golden Goose, Biffi, TheDoubleF, Giglio, ikrix, Farfetch, Spence, threedifferent, La Grande(F), Atelieronweb, Boutique Galiano.., je jich mraky. Většinou mi chodí i slevový kupony, akce dopředu, když není doprava zdarma teď tak bude třeba za měsíc atd..klasika. Co se tyče servisu tak asi vede YOOX, je to přes UPS a většinou je to doma ta 3dny, vracení na štítek přes kurýra, pohoda, vracení peněz do 14dni 

• Like 1
Odkaz ke komentáři

V 11. 7. 2024 v 20:34, Humanzero napsal:

Co se tyče servisu tak asi vede YOOX, je to přes UPS a většinou je to doma ta 3dny, vracení na štítek přes kurýra, pohoda, vracení peněz do 14dni 

Starting from 24th June 2024, we will deduct a return fee of 20 EUR from your refund for each return made using the pre-paid courier label.

Hmmm...Asi prerábanie na tvojich vratkach  😁😄

Upraveno uživatelem ivan_989
Odkaz ke komentáři

5 hours ago, tutek said:

Podla mna fejkove recenzie, pravdepodobne este prekladane z ineho jazyka:

"Paráda. Jednoznačně nejpohodlnější boty, které jsem kdy nosila. Vložka je měkká a podporuje a boty se úžasně nosí."

- Matěj K. (Brno, CZ)

Myslite, ze by niekto realne napisal "vlozka podporuje" ?

a este jedna: 🤣

Dominik N.

Verified purchase

2/9/2021

Tyto boty jsou zjevením! Nikdy jsem si nemyslela, že ve společenské obuvi najdu takové pohodlí. Jakmile jsem si je nazula, měla jsem pocit, že chodím po vzduchu. Jsou nezbytnou součástí výbavy každého gentlemana.

Upraveno uživatelem bluman
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...