Radimk Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Odesláno 30. května 2017 pánové potřebuji trochu popostrčit do správného směru.Jak se blíží léto, mám nápady všelijaké a pro letošek ještě nemám žádné letní otloukánky do hor, k vodě a do vody, na den i noc, prostě nasaď a zapomeň.Mám pár typů a v tomto rámci bych chtěl i zůstat:Luminox 3001Cena 7590,- WR 200m, vše jak má být, ale ta cena je zdůvodnitelná, oproti dalším adeptům? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Luminox 0321Cena 5990,- WR u tohoto novějšího modelu spadla na 100m, což je dostatečné.Příznivější cenovka, ale už ne tak líbivý design Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Traser 6508Cena 4990,- aktuálně v akci WR pouze 30mStálice, měl sem je už 2x. Jednou prodal, podruhé zničil / ztratil při bouráku na kole, ale i při této WR se mnou plavaly a vydržely Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A Nebo se vydat jiným směrem, ale tyto dva typy ve mě trochu bojují:Dávat 11k za Rondu je u mě trochu na ( spíš za) hranou, ale budiž, stále nad nimi dumám:INOXy 241 682.1 WR 200m cena 11285,-Parádní kousek, použitelný i "mezi lidi",ale to nehledám, a už by u mě patřily mezi každodenky a tam zase narážím na ne můj favorizovaný quartz, kdo mě trochu sleduje, ví, že zbrojím na Tudory. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No a potom obcházím výtvor Edieho Platse z Timefactors:Cena cca 8000,- WR 100m, neokoukaný design, lepší stroj (??)A byl bych tu asi vlaštovka, tohle specifikum tu ještě nikdo nemá.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Takže potud mé předletní trápení.Ještě kousek k té historii Traserů- vydržely vodu i kolo, žádné potíže s upadnutím čehokoliv nebyly, ale jednou sem tak lehce rukou-ramenem štrejchnul na singl treku o strom, potom asi ještě o jeden a vzdudil sem se až na "odpočívadle" a bez hodinek. Což sem ovšem zjistil až později, páč sem byl rád že dýchám a chodím.Proto se jim nebráním, i ta cena je přívětivá, ale zase potřetí....Digitálně jsem vybavený, tam se mé oka nekoukají. ( Jediné co by mě zlomilo je Casio GW056), jinak zůstanu u svých Timexů.Tak zkuste mi prosím poradit nějaké plusy a mínusy k těmto modelům..Děkuji
Harwey Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Odesláno 30. května 2017 Smiths by mohli byt:) ale kedze je to tu vlastovka, nebudes ich v podvedomi trochu setrit, aby aj po lete boli este trochu fotogenicke? no.2 potom Luminox 3001
Radimk Odesláno 30. května 2017 Autor Nahlásit Odesláno 30. května 2017 (upraveno) Toho se právě bojím, že jim budu uhýbat.Proto sem je nechal až jako druhou vlnu společně s INOXy, tam by to bylo ještě markantnější.Vypadá to na souboj Traser X LuminoxNapíšu ještě Helveťákům.. Upraveno 30. května 2017 uživatelem Radimk
Jiří Štencek Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Odesláno 30. května 2017 Helveťáci by rádi poradili, ale jak vlastně? Porovnáváš hodinky s různou cenou, které se adekvátně liší odolností (tady voděodolností). Osobně jsem zkoušel Luminox 3001 a byly super. Stejně tak INOX u mě obstál na jedničku, ale přesně jak říkáš, jde o trošku jiné hodinky. A jak jsem z tvého postu vycítil, tak ty teď nehledáš. A od Traseru za necelých 5tis. Kč už sám moc dobře víš, co můžeš čekat. Pokud ale chceš zkusit něco "nového", tak to chápu. Kdyby bylo rozhodování na mě a měl bych před sebou 2x Luminox vs 1x Traser, tak bych tady zvolil Luminox 3001. Zkrátka by mě přesvědčila vyšší odolnost a příplatek za ni není nijak drastický. A jestli si to před sebou obhájíš, tak si kup Traser Commander 100 Force na NATU (teď v akci) a máš po problému PS: Můžeš počítat s členskou slevou, takže tě to třeba motivuje pro dražší model.
Roman-ZA Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Odesláno 30. května 2017 ja uz baterkace nemozem. ja by som tu skakajucu a nelicujucu sekundovku nerozchodil
Dokusan Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Odesláno 30. května 2017 Tak ne každé baterkáče nelícují. Já jsem teď ležel v nemocnici a vzal jsem si sebou baterkáče, právě kvůli tomu, že jsem měl jistotu, že prostě půjdou, i když budou ležet v šuplíku.A pokud jsou pro nepravidelné nošení v létě, proč ne.(i když musím přiznat, že mám velice podobné vlákno a vybírám v něm automaty) Neváhal bych a šel do Traserů Traser Commander 100 Force, tak jak je ti doporučováno
EngineerHack Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Odesláno 30. května 2017 Ja mam tie Victorinox uz asi druhej rok a naprosto v poriadku a parada. WR drzi jak svine a lezu s nima i do sauny.
kuncák7 Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Odesláno 30. května 2017 Za sebe ty luminox 3001, ta wr je paradni ( mam podvedome z mensi wr strach ).
Roman-ZA Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Odesláno 30. května 2017 Tak ne každé baterkáče nelícují. Já jsem teď ležel v nemocnici a vzal jsem si sebou baterkáče, právě kvůli tomu, že jsem měl jistotu, že prostě půjdou, i když budou ležet v šuplíku.A pokud jsou pro nepravidelné nošení v létě, proč ne.(i když musím přiznat, že mám velice podobné vlákno a vybírám v něm automaty) Neváhal bych a šel do Traserů Traser Commander 100 Force, tak jak je ti doporučovánoja samozrejme viem, ze existuju aj uhf baterkace s "plynulou" sekundovkou a baterkace s licujucimi sekundovkami. kazdopadne prajem stastnu ruku a spokojnost s vyberom
wizard-ov Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Odesláno 30. května 2017 Tak si nech diginy a vykvajzni se na to...
grga_pitic Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Odesláno 30. května 2017 "ale ta cena je zdůvodnitelná, oproti dalším adeptům"- jedna z nejvtipnejsich vet ktere jsem zde cetl. slovo zdůvodnitelný ve slovniku chronomagora proste nemuze existovat....
Radimk Odesláno 31. května 2017 Autor Nahlásit Odesláno 31. května 2017 Pravdu díš, Grga, pravdu pravdu. To by jsme všichni zkončili u plasťáků za 6 stováků z tržnice..Nicméně svůj účel to splnilo, dostal jsem skvělou nabídku od nejmenovaného člena a už jsme to rozjeli.Tímto díky Jirkovi do Helveti.
Radimk Odesláno 8. června 2017 Autor Nahlásit Odesláno 8. června 2017 (upraveno) Tak jen pro doplnění:Drobná úpravička jim prospěje a oživí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Edit: ta červená bude ( by měla být) stejná jako na logu, takže to bude ladit. Těším těším.. Upraveno 8. června 2017 uživatelem Radimk
Harwey Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Odesláno 8. června 2017 no nech sa paci, aka drobnost a aka velka zmena:) hned je to krajsie:)
Radimk Odesláno 13. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 13. července 2017 (upraveno) Další rozuzlení mého příběhu:Díky neochotě nebo nemožnosti na straně výrobce a naopak obrovské ochotě a vstřícnosti na straně druhé ke mě putují hodinky naprosto jiné, které sice v prvním nástřelu taktéž figurovaly, nicméně zadání až tak neodpovídaly.Jsem na ně hodně zvědavý, v době příchodu na trh vzbudily i tady docela silné reakce.takže poklona a poděkování do Helveti ještě jednou Jirko! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. července 2017 uživatelem Radimk
bandicoot Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Odesláno 13. července 2017 (upraveno) Dobrá volba. Já kdybych náhodou nepřišel k odrbaným Seikům, co teď nosím, tak už jsem měl Pro Diver verzi I.N.O.X.u a přesně, jak píšeš o univerzálnosti, bych jí nosil furt, akorát bych dle aktivit střídal silikon a kov. Upraveno 13. července 2017 uživatelem bandicoot
Frostie Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Odesláno 13. července 2017 Další rozuzlení mého příběhu:Díky neochotě nebo nemožnosti na straně výrobce a naopak obrovské ochotě a vstřícnosti na straně druhé ke mě putují hodinky naprosto jiné, které sice v prvním nástřelu taktéž figurovaly, nicméně zadání až tak neodpovídaly.Jsem na ně hodně zvědavý, v době příchodu na trh vzbudily i tady docela silné reakce.takže poklona a poděkování do Helveti ještě jednou Jirko!Tak si tu Rondu užij.
Radimk Odesláno 13. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 13. července 2017 Tak si tu Rondu užij.Já to čekal Ale na druhou stranu, oproti původnímu výběru jsem aspoň povýšil z pětkové na sedmičkovou řadu, ne? Přesně znám tvé názory na Rondu, tak ji sakra musím vyzkoušet, je to pro mě neznámá věc :)
Frostie Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Odesláno 13. července 2017 Já to čekal Ale na druhou stranu, oproti původnímu výběru jsem aspoň povýšil z pětkové na sedmičkovou řadu, ne? Přesně znám tvé názory na Rondu, tak ji sakra musím vyzkoušet, je to pro mě neznámá věc :)Ano, z howna do sračky, to je povýšení jak cyp...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se