Fade Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Já jsem právě rozmontoval jeden starý kal. 66 a chtěl použít jeho broušené můstky na kalibr 68.4. Vše šlo v pohodě, ale teď jsem se zasekl, protože nemůžu správně nasadit ten vrchní díl s těmi třemi kameny. Ta největší plechová část. Prostě když otáčím tím prostředním kolečkem, buď jde naprosto volně a nehýbe se to s velkými zuby, které funguje se setrvačkou, nebo se nějakým způsobem točí všechna kolečka, ale jde to dost ztuha a hlavně jakoby lehce přes zuby. Co s tím? Nějaké rady? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikefux Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 (upraveno) Hlavně bych si tipnul, že si právě vylámal čepy na krokovém kole. Vlastní zkušenost. Při pokusu nasadit můstek soukolí jsem oddělal nejedno krokové kolo. Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk Upraveno 1. února 2016 uživatelem Mikefux Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 Taky bych to tak viděl. Problém nasadit ten můstek je právě v tom krokovým kole. Já si vždy raději oddělal setrvačku i s tou malou "kotvičkou" a pak jsem si pomohl něčím to krokový kolo usadit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 Už vím, proč jsem občas koupil pěkně vypadající hodinky se strojkem o kterém mi pak hodinář tvrdil že musel projít třicetiletou válkou :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 Tak, já jich mám víc a blbnu, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 Kdysi někdo řekl učit se, učit se, učit se. Sice je to někomu proti srsti, ale je to tak. Pokud něco nerozděláš, aby ses seznámil s tím, jak to funguje, tak se nikdy nic nedozvíš. Žádná knížka nenahradí si to vyzkoušet v praxi. Já jsem takto zničil něco krokových kol a setrvaček, než jsem na to přišel, jak to složit zpět bez jakékoliv ztráty. Prostě jsi si to vyzkoušel. To není nic proti ničemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 Nejdůležitější je foťák - vše co rozebírám, si fotím. A potom už jen lupa, trpělivost a párátko, kterým ty zatr. kolečka trefuji na místo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Tak tak, párátko. Všemocný to nástroj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2017 Oživím tohle zapomenuté vlákno. I já jsem podlehl kouzlu bastlení, né že bych chtěl, ale i zdánlivý odpad nabízí možnosti. Našel jsem doma rezavé ručky bez lumi, pouzdro s číselníkem bez strojku, a pak torzo dobitého strojku, výsledek dvoudenní práce níže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav5 Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2017 Mne sa to páči Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2017 Modrá je dobrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2017 Pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2017 Bombička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01axel01 Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2017 Oživím tohle zapomenuté vlákno. I já jsem podlehl kouzlu bastlení, né že bych chtěl, ale i zdánlivý odpad nabízí možnosti. Našel jsem doma rezavé ručky bez lumi, pouzdro s číselníkem bez strojku, a pak torzo dobitého strojku, výsledek dvoudenní práce níže.pěkná prace ! Mužu se jen zeptat co přesně jsi provedl stěma ručičkama ..vypadají dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2017 Obrousil, tepelně namodřil a nanesl lumi, moc sice nesvítí, držel jsem se tradice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2017 Vypada to super Dusane. Jsi proste sikovnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soviet_prince Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2017 Velká paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H_G_ Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2017 Člověk si tak občas něco složí a má radost, že hodinky fungují, ale tohle je tedy jiný level. Moc hezký! Stále se mám co učit. V čem děláš to modření? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2017 Páska, místo hrotu je malá miska s plochým bokem, takže ručky pěkně táhneš po délce. Samozřejmě musíš dát bacha na barvu, ať z toho nemáš duhu. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2017 povedenej bastlík! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se