Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

teď koukám co napsal mobil, samozřejmě to byla pájka. :lol2:

:lol2:  Jsem si postup promítal v hlavě a moc to do sebe nezapadlo. Už to davá vetší smysl ! Fakt parada .. klidně bych přiště ,ja amater, ocenil i par foteček jak vypada průběh. Mě by to zajimalo.

Odesláno (upraveno)

No, nevím, občas u toho nadávám, by jste se museli před rodinou někam zavřít. :lol2:

Upraveno uživatelem zekon7302
Odesláno

Jojo, brácha se taky dal (na můj popud) do bastlení, zaměřil se na ruský vintage šroty (jak já říkám) a v akci to chvílema vypadá tak, že nadává jak špaček a věčně leze pod stolem a hledá díly :D

Odesláno

Ahoj. máš to fakt pěkné. Ale když už o tom píšeš . Používáš trafo,  mikro, nebo nějaký jiný druh pájky?  .

Páska místo hrotu s nějakou miskou? ? ? co si má člověk pod tím představit? Ručky táhneš po délce čeho ?  To tu pájku máš ve svěráku? aby se Ti to nehnulo? Jirka

Páska, místo hrotu je malá miska s plochým bokem, takže ručky pěkně táhneš po délce. Samozřejmě musíš dát bacha na barvu, ať z toho nemáš duhu. :-)

Odesláno

Ahoj Bohouši dík za opravu. Taky bych to chtěl vidět . Každý má nějaký posup a teorie je jasná. I kdyby to byla pájka tak jaká.?  Pájka místo hrotu ? To je pájka jako cín? a Hlavně udržet tu teplotu a barvu. když jsou díly různě veliké a potřebují různě dlouho nahřát pájkou ?   Jirka

Odesláno (upraveno)

Tak tady vidíme ono sofistikované zařízení, prostě se to uchopí, v druhé ruce pinzeta svírajíci předmět onoho pokusu(pokus, protože to prostě napoprvé netrfíš).

post-19068-0-05003200-1488745865_thumb.jpg

tzv. miska, v tom se zase donekonečna opakují stejné pokusy menších předmětů(šroubky atd.)

post-19068-0-54031600-1488745881_thumb.jpg

no a po téhle straně ručky, pinzetou uchopíš ručku a táhneš plynule až ke konci

post-19068-0-55024700-1488745897_thumb.jpg

dnešní finální podoba, našel jsem v odpadu chybějící článek skládačky. "modrá vteřinovka", konec hlášení.

post-19068-0-20909600-1488745917_thumb.jpg

upozornění: tyto práce se vyjímají jakýmkoliv bezpečnostními předpisy, nedoporučujeme se pokoušet napodobovat podobnou činnost..... :lol2:

ještě malá poznámka: neprovádět pod umělým světlem, raději za bílého dne, aby se z toho po ránu nechtělo grcat..

Upraveno uživatelem zekon7302
  • po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...