nickolas Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Odesláno 13. června 2017 Jééééžíííííš to je starýýýýýýý No dobře, před pár dny jsem to sám sháněl pro děcka a věděl prd co to je a jak se tomu nadává Je to blbost, beze sporu. A když se tomu budou chtít děcka věnovat "závodně", tak to bude i dobrý žrout peněz...když vidím těch ložisek!Každopádně, my jsme sbírali céčka, které byly taky k prdu (dobře, šly z nich udělat závěsy...), před časem všichni kopali do pletených pytlíků, dneska děcká točí s vrtulkou.Všecko jsou to kraviny. Ale děcka to baví. Zabaví se v autě, v čekárně, ledaskde...tam kde by včera čučely do tabletu, dneska točí vrtulkou (aspoň chvilku), což si myslím, že je krapet lepší.Když jim to vydrží, učí je to zručnosti a trpělivosti. Jasně, můžeme jim číst, hrát s nima vzdělávací hry a podobně...ale furt, vkuse?...a kdo z nás si nechce odpočnout? Opravdu se všichni dětem věnujeme na 100%? Furt? Fakt? Jakože mají řízený program každou minutu? Hrají si jen s kreativními, didakticko-edukativními hračkami? Jsem špatný otec, já to tak nemám. Jsem rád, když mi dají chvilku pokoj. A když u toho budou točit vrtulkou, nebo nějakou jinou kravinou bez většího přínosu tak ať. Hlavně když je to baví! ...a občas si s tím večer u telky zatočím taky Ano, jsme ta staromódní rodina, co má ještě televizi
Návštěvník YPO Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Odesláno 13. června 2017 výborný .... tak to bohužel na tom posraným světě je
Návštěvník YPO Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Odesláno 13. června 2017 TVL strýček Rob má výborný videa ... to budu sledovat https://www.youtube.com/channel/UCPSfjD7o1CQZXzdAy56c8kg
SCIFI Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Odesláno 13. června 2017 výborný .... tak to bohužel na tom posraným světě jejak? že dospělý chlap vezme hračku pro děti a dělá ze sebe tvrďáka? je to hračka. to je celý. není to na piču ale na hraní pro děti. a proč ne pro dospělý. myslím že i tady se najde dost dospělých s dětskýma koníčkama. že se najdou mudrcové co budou vykládat že hračky jsou vlastně nahovno že to nic neumí mi přijde divný.
Americkej Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Odesláno 13. června 2017 To je ale píčovina. Po prázdninách bude nejrozšířenější trik FS leží v šupleti. Ale za těch pár halířů, kdo má to škemrání poslouchat, že jo... Myslím, že děcka jsou jedna z nejtvrdších nátlakových skupin.
organic Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Odesláno 13. června 2017 Je to takový hype, že můj syn vybral ségře prasátko, protože svoje love rozfofroval, a na tajňačku si to šel koupit. F*ck it. Akorát nám to doma dělá zlou krev...Dcera to samozřejmě chce taky. Když s tím synek točí i u věčeře, mám chuť mu tu pracku urazit. Asi mu vytisknu návod na rubikovu kostku a hodím tu vrtuli do koše. Tak...Ovce, všude ovce...
Návštěvník YPO Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Odesláno 13. června 2017 jak? že dospělý chlap vezme hračku pro děti a dělá ze sebe tvrďáka? je to hračka. to je celý. není to na piču ale na hraní pro děti. a proč ne pro dospělý. myslím že i tady se najde dost dospělých s dětskýma koníčkama. že se najdou mudrcové co budou vykládat že hračky jsou vlastně nahovno že to nic neumí mi přijde divný.je to trochu jinak .... ten dospělý chlap se snaží demonstrovat, že si haranti hrajou s píčovinama a neuměj přitlouct hřebík .... to je celý
SCIFI Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Odesláno 13. června 2017 je to trochu jinak .... ten dospělý chlap se snaží demonstrovat, že si haranti hrajou s píčovinama a neuměj přitlouct hřebík .... to je celýpak je to debil. děti si rády hrají kupodivu. nebyli jsme jiní
lub Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Odesláno 13. června 2017 včera jsem na to viděl na ebay reklamu, tak jsem zkoumal k čemu to je.. no je to pičovina, jako spousta jiných věcí. ale proč ne. před lety frčela inteligentní plastelína, nakoupil jsem - a teď si s ní hrají holky. mám tu svítící, děláme z ní hopíky a házíme s nima potmě o zeď v pokoji
nickolas Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Odesláno 13. června 2017 Ale tak YPO...neviděl jsem v těch jeho dospělých videích jediný přitlučený hřebík, zato píčovin něurekom Každému klukovi patří do kapsy prak (po našemu yčka), o tom žádná, ale pokusy z dílny stýčka Roba, jsou už trošku vyšší dívčí.
Návštěvník Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Odesláno 13. června 2017 Já si už celkem dost let hraju s tímhle: To mi příjde zábavnější, akorát musím dokoupit kuličky
Návštěvník YPO Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Odesláno 13. června 2017 pak je to debil. děti si rády hrají kupodivu. nebyli jsme jiníkolik už si vychoval dětí ? Ale tak YPO...neviděl jsem v těch jeho dospělých videích jediný přitlučený hřebík, zato píčovin něurekom Každému klukovi patří do kapsy prak (po našemu yčka), o tom žádná, ale pokusy z dílny stýčka Roba, jsou už trošku vyšší dívčí.diskuze se vede o videu a prezentaci tý píčoviny z prvního příspěvku .... myslím, že to pojal noblesně a sympaticky
nickolas Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Odesláno 13. června 2017 Budu teda za hnidopicha, ale noblesně, no, nevím teda...každopádně neruš, mám ho rozkoukanýho
leebauer Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Odesláno 13. června 2017 (upraveno) Sakra to je strašná kravina. Jdu si to okamžitě koupit. To zas bude doma keců. Upraveno 13. června 2017 uživatelem leebauer
SCIFI Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Odesláno 13. června 2017 kolik už si vychoval dětí ?aktuálně vychovávám dvě a rozhodně jim neřeknu že hračka pro ně je pičovina že mají raděj zatloukat hřebíky. jako chápeš vůbec že se bavíme o hračce? my jsme zbírali obaly od žvýkaček a céčka a neumím si představit že by nějaký dospělý mi začal vykládat co to je za blbost
Návštěvník YPO Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Odesláno 13. června 2017 vzhledem k tomu, že každej mluvíme o něčem jiném, tak je další diskuze bezpředmětná a tudíž i zbytečná ... takže klucí točte .... točte
Marhi Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Odesláno 13. června 2017 Sem si takhle před lety taky točil s ložiskem. Tedy jedním. Asi jako točit těma velkýma koulema. Ty jak cinkaj.Ale za ty prachy? Na tohle jsem už starej.
zbuddy Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Odesláno 13. června 2017 Kdes to koupil, prosím?objednal jsem tento, měl by být z nějaké slitiny kovu(cena 200,-) s-l500.jpg
Lukyn77 Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Odesláno 13. června 2017 tak díky za vysvětlení ... onehdá sem viděl nějaký odrostlejší děcko v metru, furt s něčím točilo v ruce ... říkám si kurnik, co to, proč to ... o.k., už chápu No, já mám snubák jako dvě mezikruží v bicoloru, docela dobrý ... když se na jednání nudím nebo mě naopak něco sere, tak si zatočím a je po problému
(z)denny Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Odesláno 13. června 2017 Hlavně nekupujte levný fejky z tržnice od ťamanů, ale zainvestujte alespoň 4$ na alikovi od číňanů :-) Soudruzi z číny tam dávají trošku slušná ložiska a mají je vycentrovaný :-) Už jsem jich kupoval kindošům plnou kabelu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se