p3k Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 (upraveno) Moje zásluha to není. Já jen blbnu roupama. Třeba se někdo přizná ... :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. října 2017 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 Moc hezké ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 Hezké moc nee. Zvláštní a zajímavé však zcela určitě! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Felsenberg Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 Jojo, black and white, to je moje. Ještě příslušnou whisku k tomu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 chromované zátiší Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2017 (upraveno) Prima sobotní ráno Vám všem. Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 21. října 2017 uživatelem Dagoberd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2017 Trocha folklóru Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pbed Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2017 Myslivec netrefil .... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2017 Krásná činda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Když takto nechám náhodně chvíli pohromadě svoji kočku a nějaké hodinky, tak většinou vyhrává kočka!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Dnes mi přišly Diplomaty, jsou super.Vyfotil jsem moji sbírku renovací Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 parádne trio, čo viac si priať? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Ještě ty světlý původní Diplomaty. Ty mám připravený taky na renovaci do Eltonu. Pouzdro mají ok, ale potřebuji vyměnit ciferník a ručky, jen ty peníze Musím holt počkat Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 A nechces si radsi pockat a nekde sehnat pekny puvodni rucky i cifernik? Mit pak vse v puvodnim stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 A rekl bych, ze i levneji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Jenomže to je nesehnatelny. Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Jsou to tyhle hodinky.Je tam špatný číselníkFotím večer, tok to není úplně ono Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Jj, cifernik by to chtelo, ale ty pises i rucky a ty mi prijdou OK.Ja takhle cekal a shanel cifr na Traktory a sehnal jsem cely se spatnym pouzdrem, ale peknym cifrem.U Diplomatu to asi bude horsi, ale myslim, ze se taky da. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Když bych dával nový ciferník, tak určitě i ručky, pokud starší, tak stačí ty co mám, ale jak píšu fakt jsem na nic nenarazil. Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2017 Jestli je hodláš normálně nosit, tak bych asi také zvolil renovaci.Pokud je chceš do sbírky, tak nechat takto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se