Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 394
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Som klikol do tohoto vlakna tak nejak nahodou, precital si pribehy o "k tomu musis dozrat" a chytili ma za srdce. Aj ja som k niecomu podobnemu "dozral". Povodny dovod bol, ze moje deti mali obdobie, ked clovek nemohol mat v ruke a na ruke nic leskleho, co im v zapati nedal na hranie. Primera sa pomerne dlhu dobu drzali statocne, mimino s nimi vzdy niekam utieklo a o pol hodiny az hodinu ich clovek zas nasiel niekde na posteli, za postelou, pod prackou, v mycke, v kosi a podobne. Raz hladanie trvalo dlhsie nez obvykle a ja pretoze som potreboval odist som medzi casom nudzovo nasadil W-736H, ktore som maval pre take pripady v krabici. Nastavit primera ktore medzi casom zastali vtedy pri naleze zrovna nejak nebol cas, tak som ich dal do krabice ze sa k tomu neskor vratim,.... no a aby som to zkratil, uz to bude vyse 5 mesiacov co som casia nedal dolu. Hlavnou vyhodou je, ze mimina sa o Casio zdaleka tolko nezaujimaju a ak aj ano, uplne im staci ak ich necham zmacknut "Light".

• po 3 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno (upraveno)

Hoď sem to foto, nevím kterou myslíš a na Tapatalku ty stránky jsou nějaký divný.

Aha, už jsem to našel. Jo, je. :-) vy se znáte?

Upraveno uživatelem Hasňa
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Tak paní Müllerová, modré Géčka 4000 šly o dům dál. Zůstaly ale v rámci slezské party, už nejsou k sehnání, tak jsem rád, že nesly úplně pryč. No a já jsem právě Japonsku zakoupil nové kukačky, aby bylo co fotit a neprudil tu jen s Igenama. In-house style zůstane naštěstí zachován. Jsem zvědav, co na ně řeknete. Na fóru ještě nejsou. Líbily se mi wizard-ovovy F150, ale nechtěl jsem mu tu kazit jedinečnost. Tak jsem stáhnul po jiných. No, a teď můžu jít v klidu spát. "Dobrou noc strýčku Fido." Vzpomínáte si ještě na ten večerník. Děsně jsem měl rád toho havrana. :-)

Odesláno

Tak paní Müllerová, modré Géčka 4000 šly o dům dál. Zůstaly ale v rámci slezské party, už nejsou k sehnání, tak jsem rád, že nesly úplně pryč. No a já jsem právě Japonsku zakoupil nové kukačky, aby bylo co fotit a neprudil tu jen s Igenama. In-house style zůstane naštěstí zachován. Jsem zvědav, co na ně řeknete. Na fóru ještě nejsou. Líbily se mi wizard-ovovy F150, ale nechtěl jsem mu tu kazit jedinečnost. Tak jsem stáhnul po jiných. No, a teď můžu jít v klidu spát. "Dobrou noc strýčku Fido." Vzpomínáte si ještě na ten večerník. Děsně jsem měl rád toho havrana. :-)

No to jsem zvědav, jakým kusem zazáříš, inhouse. Těším se.

Odesláno

No to jsem zvědav, jakým kusem zazáříš, inhouse. Těším se.

No, žádné Grand Seiko se konat nebude. Ostatně in-house jsou i Seiko za bůra, že ano... :-) Do žádných finančních oblaků já už se nepouštím, to mě už pustilo. ;-)
Odesláno

To je v pohodě, in-house je i Casio za dvojku. K tomu, abys zaujal, není nutno mít extra kus za kilo, přeci.

Odesláno

Souhlas, o cenu nejde. Jsem zvedavy, co jsi vybral ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...