Sacíbagr Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2017 ...ciwe, silničáři na je.ou jako u nás.
organic Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2017 Paráda, už se těším, až nasněží v tady v Knedlíkově.
marosh Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2017 Hot tub show room...ideal weather.
Hasňa Odesláno 26. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2017 Hot tub situation indeed.
AndyAaron Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2017 Tvl! Abys za ten nahej zadek nedostal ban
cali Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2017 Som klikol do tohoto vlakna tak nejak nahodou, precital si pribehy o "k tomu musis dozrat" a chytili ma za srdce. Aj ja som k niecomu podobnemu "dozral". Povodny dovod bol, ze moje deti mali obdobie, ked clovek nemohol mat v ruke a na ruke nic leskleho, co im v zapati nedal na hranie. Primera sa pomerne dlhu dobu drzali statocne, mimino s nimi vzdy niekam utieklo a o pol hodiny az hodinu ich clovek zas nasiel niekde na posteli, za postelou, pod prackou, v mycke, v kosi a podobne. Raz hladanie trvalo dlhsie nez obvykle a ja pretoze som potreboval odist som medzi casom nudzovo nasadil W-736H, ktore som maval pre take pripady v krabici. Nastavit primera ktore medzi casom zastali vtedy pri naleze zrovna nejak nebol cas, tak som ich dal do krabice ze sa k tomu neskor vratim,.... no a aby som to zkratil, uz to bude vyse 5 mesiacov co som casia nedal dolu. Hlavnou vyhodou je, ze mimina sa o Casio zdaleka tolko nezaujimaju a ak aj ano, uplne im staci ak ich necham zmacknut "Light".
Hasňa Odesláno 19. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2018 Po dlouhé době zase s hodinkami na ruce, tak to sem plácnu. Letím za sportem, tak sportovní časomíra.
rumi Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2018 neni nahodou borec na fotce na strane 9 Gejza??
Hasňa Odesláno 24. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 (upraveno) Hoď sem to foto, nevím kterou myslíš a na Tapatalku ty stránky jsou nějaký divný. Aha, už jsem to našel. Jo, je. :-) vy se znáte? Upraveno 24. ledna 2018 uživatelem Hasňa
rumi Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Odesláno 2. února 2018 od videni jenom tak ... vim ze jezdil/jezdi hodne nahoru za praci
Hasňa Odesláno 10. února 2018 Autor Nahlásit Odesláno 10. února 2018 Tak paní Müllerová, modré Géčka 4000 šly o dům dál. Zůstaly ale v rámci slezské party, už nejsou k sehnání, tak jsem rád, že nesly úplně pryč. No a já jsem právě Japonsku zakoupil nové kukačky, aby bylo co fotit a neprudil tu jen s Igenama. In-house style zůstane naštěstí zachován. Jsem zvědav, co na ně řeknete. Na fóru ještě nejsou. Líbily se mi wizard-ovovy F150, ale nechtěl jsem mu tu kazit jedinečnost. Tak jsem stáhnul po jiných. No, a teď můžu jít v klidu spát. "Dobrou noc strýčku Fido." Vzpomínáte si ještě na ten večerník. Děsně jsem měl rád toho havrana. :-)
Frostie Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Odesláno 10. února 2018 Tak paní Müllerová, modré Géčka 4000 šly o dům dál. Zůstaly ale v rámci slezské party, už nejsou k sehnání, tak jsem rád, že nesly úplně pryč. No a já jsem právě Japonsku zakoupil nové kukačky, aby bylo co fotit a neprudil tu jen s Igenama. In-house style zůstane naštěstí zachován. Jsem zvědav, co na ně řeknete. Na fóru ještě nejsou. Líbily se mi wizard-ovovy F150, ale nechtěl jsem mu tu kazit jedinečnost. Tak jsem stáhnul po jiných. No, a teď můžu jít v klidu spát. "Dobrou noc strýčku Fido." Vzpomínáte si ještě na ten večerník. Děsně jsem měl rád toho havrana. :-)No to jsem zvědav, jakým kusem zazáříš, inhouse. Těším se.
rumi Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Odesláno 10. února 2018 Mám něco vzkázat?ani ne, diky ja jen jak je ten Svet maly
Hasňa Odesláno 10. února 2018 Autor Nahlásit Odesláno 10. února 2018 No to jsem zvědav, jakým kusem zazáříš, inhouse. Těším se.No, žádné Grand Seiko se konat nebude. Ostatně in-house jsou i Seiko za bůra, že ano... :-) Do žádných finančních oblaků já už se nepouštím, to mě už pustilo. ;-)
Frostie Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Odesláno 10. února 2018 To je v pohodě, in-house je i Casio za dvojku. K tomu, abys zaujal, není nutno mít extra kus za kilo, přeci.
tano Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Odesláno 10. února 2018 Souhlas, o cenu nejde. Jsem zvedavy, co jsi vybral
Hasňa Odesláno 10. února 2018 Autor Nahlásit Odesláno 10. února 2018 Já taky. Vlastně. Fotek je pomálu. Jsem teď zvědav na dvě věci. Jak dlouho to půjde, a kolik zaplatím celníkům DPH.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se