instant Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 binárne digoše z aliexpressu na vás, bando nevďačná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 sa pytas jak keby si si nikdy neskriabal vajcia.. ze co je zle na kratkych rucickach..Tak to mi nikdy nenapadlo, škriabať si vajcia hodinkami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Starnes. Priznaj si to, bude ti lahsie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 19. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Na ablogtowatch.com mají wristshoty a jsou z nich vidět krásné detaily. Chapter ring zdá se lícuje, koncovky náramku mě neuráží, ale mohly na tom být líp SPB053J1 a jejich modrá luneta mě pod různými úhly světla bere! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Víme výšku pouzdra, myšleno lug-to-lug? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Stejně ti budou velký Sorry, musel jsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 19. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Průměr pouzdra: 42.6 mmVýška pouzdra: 13.8 mm Lug to lug zatím jenom neoficiální odhad: 48-49 mm Víme výšku pouzdra, myšleno lug-to-lug? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Stejně ti budou velký Sorry, musel jsem Hele, vis co mi to moje detsky zapesti uz usetrilo penez? Průměr pouzdra: 42.6 mmVýška pouzdra: 13.8 mm Lug to lug zatím jenom neoficiální odhad: 48-49 mm Diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Mně se ty ručičky líbí, určitě bych tam nedával ty z MM300. Já tohle přestavování moc nemusím, asi jsem moc konzervativní... Buď ty hodinky beru od začátku jako celek nebo ne (to se netýká tahu, řemenu nebo jiné alternativy náramku). Ty černý jsou moc hezký. Divím se, že Seiko nenabízí hned od začátku k černé verzi silikon a k modré tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Pane Štenceku, jaká je hmotnost na tahu? Odhaduji 200-205g? Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 200g maju mm300.. kde by tieto k tomu prisli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Nie sú v balení rybárske olovká na dováženie? Chumpus tvrdil, že vybavil nejaké špeci balenie pre ostblok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Ale to tej limitky.. nejako nestihas tempo konverzacie, bratm.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Aha, som myslel, že na limitke iba zotreli Made in China. Tak už som ticho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Aha, som myslel, že na limitke iba zotreli Made in China. Tak už som ticho.Ty tomu neslevíš :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Aha, som myslel, že na limitke iba zotreli Made in China. Tak už som ticho. to bolo zotrete od vyroby . len na americky import to museli naopak dopisat.. tam maju teraz na to zakon ci co. sak vlastne, tam maju zakon na vsetko.. v texase aj dva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Zakon je zaklad! V tomto meste je zakazano na prechodu pro chodce jebat osla ze zadu pri soucasnem vykurovani dymky a na japonskych hodinkach vyrobenych v Koreji, v obdobi od 21.4.2016 do 17.8.2018, pouzivat jine oznaceni nez "Made in China"... Vsak kdo by taky zakon nechtel?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 do 17.8.? tak to je este mesiac.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 Mě se líbí obě barevné varianty. Mám rád velké korunky bez ochrany. Celkově na mě dělají lepší dojem než reedice 62mas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 (upraveno) Necekal bych, ze to reknu, ale jo mas recht... Zatim to vypada fakt asi lip nez reedice... Placnul bych je na ruku a moc neresil... :-) Upraveno 20. července 2017 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se