ragu Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 Snad ste to nechceli nosiť všetci na jednom remeni. Třeba jo, pak by všichni byli potevní bratři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 Když si všichni umejeme ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vietor007 Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 Na tom meshi vyzerajú dosť dobre Už sa teším.Pozerám, že po mne pôjdu ku Conradovi, to bude osud, niečo som mu ostal dlžný, tak to aspoň uzavrieme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 28. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 Tak já už jsem se dokonce díval, jaké NATO si na tu zkoušku pořídit. A pak ho poslat i s hodinkama dál. Tak tenhle nápad vítám a děkuji za něj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 28. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 Ze seznamu se odhlásil Beet (z důvodu nenošení quartzu). Na konec seznamu tak přidávám prvního z náhradníků - Dokusan. Rudykopalsson - Opavashotik - Prahakupko - OpavaTichus - OpavaXenomorfus - Ostravatomas.helisek - Olomoucnividic - Olomoucvojtano - PřerovRicchie - Frýdek Místekprischera - Prahavintage - Neratovice (u Prahy)kuncák7 - PrahaBezous - PrahaSarka Farka - PrahaVanilla - Prahasiwi - PrahaTittus - Prahavietor007 - PrahaConrad - PrahaFrostie - Habry (vyhovuje předání v Praze)Ruiz.aw - Prahasejkoram - PrahaOndoni - Prahakrtekon - PrahaKojotisko - BrnoLamiczka - pravidelně Brno a PrahaLiqid - Turnom4stic - Lovosice (nebo Praha)vladacr - České BudějoviceJendaM - LounyZ. Paul - Lounydigitalnick - Litoměřicelittle_w - Anglie (po domluvě)TomNguyen - PlzeňGustaf - StříbroLeft4deth - Jihlavamisoo - BratislavaAlexion - Bratislavaorol - Tatranská Lomnicacema - Praha, Kolín, Kutná HoraMari - ZlínDokusan - Olomouc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 Tak tenhle nápad vítám a děkuji za něj Mohu dát všanc i můj čerstvě pořízený 20 mm černý nato strap, který bude mnou nošen jen s těmito putovními kousky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 (upraveno) tak jsem zpět :-) hodinky jsou na cestě k shotikovi, doufám, že to ČP do zítřka stihne. Přibalil jsem k nim jeden nato strap a zodpovědně musím prohlásit, že jim sluší jak mesh, tak nato :-) Zítra zkusím přidat pár fotek. Dneska jsem KO, vstávali jsme ve 2 ráno a nějak se mi nepodařilo v letadle ani na chvíli usnout :-) Upraveno 31. srpna 2017 uživatelem Rudykopalsson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 Ahoj, prosim, hlasim se jako nahradnik. Praha, casova flexibilita dobra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 Kdyz koukam na dosavadni fotky tak cuju prusvih- to zas ode me budou nejhorsi fotky :-), tolik se nesnazte :-)).Uz se na ne tesim, vypadaj pekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 kuncaku: Já tě uklidním, fotí se neskutečně blbě :-) To kvůlivá tomu vypouklýmu sklíčku, furt se v něm něco odráží :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 Potvrzuji obdržení hodinek. V sobotu odlétají s námi na Island tak uvidíme zda něco pofotím Aktualizovaný seznam Rudykopalsson - Opavashotik - Prahakupko - OpavaTichus - OpavaXenomorfus - Ostravatomas.helisek - Olomoucnividic - Olomoucvojtano - PřerovRicchie - Frýdek Místekprischera - Prahavintage - Neratovice (u Prahy)kuncák7 - PrahaBezous - PrahaSarka Farka - PrahaVanilla - Prahasiwi - PrahaTittus - Prahavietor007 - PrahaConrad - PrahaFrostie - Habry (vyhovuje předání v Praze)Ruiz.aw - Prahasejkoram - PrahaOndoni - Prahakrtekon - PrahaKojotisko - BrnoLamiczka - pravidelně Brno a PrahaLiqid - Turnom4stic - Lovosice (nebo Praha)vladacr - České BudějoviceJendaM - LounyZ. Paul - Lounydigitalnick - Litoměřicelittle_w - Anglie (po domluvě)TomNguyen - PlzeňGustaf - StříbroLeft4deth - Jihlavamisoo - BratislavaAlexion - Bratislavaorol - Tatranská Lomnicacema - Praha, Kolín, Kutná HoraMari - ZlínDokusan - Olomouc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 1. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 Pánové, děkuji za dosavadní bezproblémový průběh! Těším se na první fotky od Rosti a následně i shotika z Islandu. Hned na začátek takové zážitky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 1. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 Ahoj, prosim, hlasim se jako nahradnik. Praha, casova flexibilita dobra Píšu si tě na seznam náhradníku. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanilla Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 Moc se těším. Kluci, počítám správně, že cca 3 členové jsou na měsíc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 18.11. letím do Říma, není to žádná extra destinace, ale fotka u kolosea či fontány Di Trevi by nemusela být marná. Ale chápu, že kvůli tomu komplikovat seznam a ladit předání asi nemá smysl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanilla Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 Já se právě taky ptal kvůli cestám. V září musím do Varšavy, v říjnu Kanada, v listopadu Londýn a v lednu Havaj.Byl bych rád, kdybych je do nějaké destinace měl :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 takže jsem zjistil, jak jsem je narychlo odesílal, zapomněl jsem přibalit leštící helveti hadřík a potom ještě tu knížečku Davosa mechanical - takže až budou zpátky v Opavě, tak to kupkovi dodám Jinak na Instagram jsem naházel pár fotek a do konce týdne snad stihnu spáchat tu recenzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 ... Jinak na Instagram jsem naházel pár fotek a do konce týdne snad stihnu spáchat tu recenzi. Jak tě najdu na Instagramu, prosím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Horros21 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Krásný fotky...pokusim se alespoň přiblížit. Laťka je nastavena zatraceně vysoko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se