Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mam v okoli par lidi, kteri reaguji na me hodinky.

Reakce veskrze pozitivini...

pocinaje pritelkyni, ktera uz ma hodinky nekolikery, pres osvetu byvalych spolupracovniku.

V soucasne praci jsem jen diky hodinkovemu foru.

Takze za mne jednoznacne: Hodinky rulezzzz!!! ;-).

PS: Mistni citizenboty neber vazne... ;-)

• Odpovědi 165
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Já si taky myslím, že hodinky nezajímají 99% populace :). Zaměstnavateli, který mě ohodnotí podle hodinek, bych se vyhnul obloukem. Ale souhlasím, že ve výjimečných případech (chronomagor) to asi může prolomit ledy.

Odesláno

Hodinek si fakt nikdo nevšímá, vyjímkou ale bylo když jsem si pořídil festovní tlustý nato/zulu strap, toho si lidi občas všimnou a začnou říkat - "Proboha co to máš na ruce?" :-)

Odesláno (upraveno)

Jeden můj zaměstnanec zničehonic kdysi mi začal děsně jako zkoumat hodinky co to je zač.
Člověk je potěšenej že je přímo u vývinu nového chronomagora, že jo.
Tak nadšeně vysvětluje a ukazuje.
Pak ten Ferda googlil.
A o dva měsíce později mi sebral firemní peníze.
Dost, na jetý rolády by to bylo.

Co myslíte že ten idiot udělal?
Kupil si hodinky?

Hovno, prohrál to v kartách, kretén.

Upraveno uživatelem tommas4
Odesláno

Od kamaradu chronomagoru pozitivni reakce, doma je to horsi - od taty, ze jsem de..l ( pak mi je ale sebere a nosi je ), od mamky ze jsem se zblaznil ( a ukazuje mi jeden kalendar, kde jsem ji ve slabe chvilce napsal, ze chci pujcit na me opravdu posledni hodinky, psal se rok 1993 ), sestra ta tez krouti hlavou a neveri. No a netere, ty se tesej, co jim pujcim/ dam na "hrani".

Odesláno

Kdyz uz se nekdo zajima, tak hlavne kolik staly. To se mi pak nechce pokracovat. Lidi co jim ma smysl udelat trochu osvety je minimum, tak jsem spis rad za nenapadny hodinky...

Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk

Odesláno

Ono je to fuk, jak jsem psal, mají google. Jak máš profláklou značku tak konečná.
Těch deset je dost, pamatuju si na jednoho co se děsně rád chlubil jak se bu daří
a mával rukou a vykřikoval "stály šest litrů, čum vole" . . . :D

Odesláno

Já jsem před pár lety, kdy jsem ještě byl student, prodal Omegy Flightmastery chlapíkovi do Indonésie. Říkal jsem si, co ten divočák asi dělá za práci když si může dovolit relativně drahé vintage hodinky, nečekal jsem, že hodinky půjdou zrovna do téhle země. Líná huba holé neštěstí, tak jsem se ho zeptal. Chlapík odpověděl, že je management consultant. Jakožto student ekonomie jsem hledal na léto nějakou stáž a tak jsem se ho zeptal, zda na léto nehledají stážistu. Odpověď byla taková, že zahraniční studenty vůbec neberou ale že uvidí, co by se s tím dalo dělat a ať mu pošlu životopis. No a za měsíc mi přišla pozvánka na 3-měsíční stáž do Jakarty a z chlapíka se vyklubal majitel firmy.

Já měl tedy díky hodinkám nezapomenutelnou pracovní zkušenost a plno zážitků :)

Odesláno
  V 17. 8. 2017 v 13:40, Tuki napsal:

Já jsem před pár lety, kdy jsem ještě byl student, prodal Omegy Flightmastery chlapíkovi do Indonésie. Říkal jsem si, co ten divočák asi dělá za práci když si může dovolit relativně drahé vintage hodinky, nečekal jsem, že hodinky půjdou zrovna do téhle země. Líná huba holé neštěstí, tak jsem se ho zeptal. Chlapík odpověděl, že je management consultant. Jakožto student ekonomie jsem hledal na léto nějakou stáž a tak jsem se ho zeptal, zda na léto nehledají stážistu. Odpověď byla taková, že zahraniční studenty vůbec neberou ale že uvidí, co by se s tím dalo dělat a ať mu pošlu životopis. No a za měsíc mi přišla pozvánka na 3-měsíční stáž do Jakarty a z chlapíka se vyklubal majitel firmy.

Já měl tedy díky hodinkám nezapomenutelnou pracovní zkušenost a plno zážitků  :)

Toto su tie najkrajsie zazitky a necakane chvile. Parada. 

Odesláno

Minuly tyden u zubarky si sestricka vsimla mych SOH. Hazely od zubarskeho svetla krasne prasatka po strope.

Hlavne si vsimla proto, ze shanela nejake hodinky pro manzela k narozeninam. Zeptala se kolik staly. Ja na to 4tis. Povzdechla si a rekla, ze mu bude stacit neco do 2tis., neco ze zdejsiho klenotnictvi.

Pani zubarka se pousmala a hezky na me zamrkala krasnyma hnedyma ocima.

Pri odchodu jsem zaplatil za kompozitovou plombu 2500....doposud jsem platil 1200.

Takze bacha na zubare a zvedave sestricky, ale mozna to byla pouze nejaka shoda okolnosti ci co.

Odesláno

Z vlastní zkušenosti musím říct, že největší průser je Breitling. Ty hodinky jsou hodně výrazný a u spousty lidí provařený (hlavně mladší ročníky). Bohužel má každej pocit, že to jsou hodinky za stovky tisíc. Už se mi několikrát stalo, že se mě někdo známej ptal s vykulenýma očima, že mám jako hodinky Breitling. Sralo mě to, takže jsem jim vysvětloval, že to jsou relativně dostupný hodinky z druhé ruky (s cenou 30k už jsem nikoho nešokoval), ale už jsem si dával víc bacha, kdo je vidí...

Proti tomu Rolex jsou krásně nenápadný hodinky, těch si nikdo nevšimne, protože je to tak kopírovanej design, že to ani nikoho nenapadne, že by to byly origo rolády nebo ani netuší, že by být mohly...

Ad pohovory, pro člověka, kterej bude mít kecy, že máš drahý hodinky, stejně asi dělat nechceš. Když budeš mít na ruce něco zajímavýho a potkáš chronomagora, tak aspoň pokecáte...

Odesláno
  V 17. 8. 2017 v 18:59, Lamiczka napsal:

Proti tomu Rolex jsou krásně nenápadný hodinky, těch si nikdo nevšimne . . .

Nechci ti jako ňák ten optimismus nabourávat, ale tvoje polárky v hodinkovnici bezpečně jako Rolex identifikovaly dvě recepční a tři servírky . . . :D

Odesláno
  V 17. 8. 2017 v 18:59, Lamiczka napsal:

Z vlastní zkušenosti musím říct, že největší průser je Breitling. Ty hodinky jsou hodně výrazný a u spousty lidí provařený (hlavně mladší ročníky). Bohužel má každej pocit, že to jsou hodinky za stovky tisíc. Už se mi několikrát stalo, že se mě někdo známej ptal s vykulenýma očima, že mám jako hodinky Breitling. Sralo mě to, takže jsem jim vysvětloval, že to jsou relativně dostupný hodinky z druhé ruky (s cenou 30k už jsem nikoho nešokoval), ale už jsem si dával víc bacha, kdo je vidí...

Proti tomu Rolex jsou krásně nenápadný hodinky, těch si nikdo nevšimne, protože je to tak kopírovanej design, že to ani nikoho nenapadne, že by to byly origo rolády nebo ani netuší, že by být mohly...

Ad pohovory, pro člověka, kterej bude mít kecy, že máš drahý hodinky, stejně asi dělat nechceš. Když budeš mít na ruce něco zajímavýho a potkáš chronomagora, tak aspoň pokecáte...

Dobre ti tak :-), tema Beckama se chlubis vsude :-).

Odesláno
  V 17. 8. 2017 v 13:40, Tuki napsal:

Já měl tedy díky hodinkám nezapomenutelnou pracovní zkušenost a plno zážitků  :)

Tohle je skoro na zfilmování, super příběh. :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...