Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dle vkusu každýho soudruha, o tomhle asi nemůže být ani řeč a zbytečný kolem toho debatovat, ale osobně jsem to začal mít rád až sem to viděl prvně na živo. Do tý doby sem o tom nechtěl ani slyšet.

Odesláno

Tyler: brusný rouno, co nejjemnější.

Pokud mají být jen matné, bez efektu kartáčování, tak brusnou, (matovací) pastu.

Obojí pořídíš v potřebách pro autolakýrníky.

Odesláno

Díky za tip, na brusnou vlnu jsem zapomněl.

Jinak pro zajímavost, první dny mi 39ky dělají pokaždé +3s.

Odesláno

Vláďo tak jsem zkoumal OO a já na lunetě ty plošky leštěný nemám, nebo se už zmatněly, a kyklop mi vyhovuje přesně ten na Onech, jakmile zvětšuje víc, vypadá to jako vykulený oko a mě to nutí se smát, prostě to zvětšení 3,5x  je fakt pro dvacet dioptrií

Odesláno (upraveno)

Teda pánové, ty hodinky vypadají naprosto famózně, myslim že jsem našel perfektní víkendovky! :) Hned jak naskladní Chronoshop, tak se na ně zajedu podívat. Hlavně ta velikost ideál, nemám uplně moc velké zápěstí. Celkově se ten trend nevelkých hodinek vrací zpátky a to je jedině dobře. Ty proporce jsou prostě oku lahodící, nemůžu si pomoct!

Upraveno uživatelem JamesLurk
Odesláno

Tak jste mě teda přemluvili, závazně objednáno. Měly by dle slečny dorazit v pátek a já se těším! :) S fotem a dojmy se pak rád podělím.

Odesláno

Hlavně klid.  Sic je tu proti štajnům taková anti vlna,  ale pravda je, že likviditu maj dobrou.  Prostě je to za ty peníze dobrej kauf,  i když provařený homage.

Odesláno
  V 6. 12. 2017 v 21:15, odjinud napsal:

Já doufám, že brzy vyjdou s Steinhart Ocean One Vintage v 39mm...

Nekdo tady (nebo na WUS?) psal dotaz do Steinhartu, zda planuji i jine 39ky a odpoved byla, ze v blizke budoucnosti zadne jine 39 neplanuji.. Ale samozrejme to muze byt marketing - kdyby pustili ven, ze budou vintage a GMT, tak na obyc OO1 nevydelaji tolik, nez kdyz reknou "kupujte tyhle, nic dalsiho nebude".. Takze uvidime :) ale myslim si, ze si s tim stejne daji chvili na cas

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...