Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 9. 12. 2017 v 13:22, Roman-ZA napsal:

nic mi nenaslo. len prvu stranku WUS fora.

Musis to rozkliknout pres web. prohlizec.. Tapatalk me taky presmeruje na prvni stranku WUS
Odesláno

Mám naštěstí větší ruku.  Mám ovm tak měsíc a nemůžu se nabažit.  Ovšem chápu že pro někoho je to cihla.  A ty ovm stejně nejlíp vypadaj na natu či zulu.  Zvedne je to z ruky a ony jsou pak takové ... no armádní.

Teď v zimě je nosím na řemenu co byl k ocean one vintage a taky jim to sekne.

Že by se vracel trend rozumných velikostí?

Odesláno

Skôr si uvedomili, že existuje veľmi veľa ľudí s menším zápästím  :rolleyes:

Osobne som si chcel kúpiť OVR, ale L2L 50mm je pre mňa príliš. Uvidíme s čím Steinhart príde.

Tie OVM39 veru nie sú špatné, ešte keby mali dátum (biele písmo, čierny disk) bez kyklopa, asi by som neodolal.

Odesláno (upraveno)

Už mají první víkend za sebou a zatím plná spokojenost. Velikost na moji ruku ideál a ty proporce... Díky pánům z Chronoshopu.

post-6079-0-38499900-1512910600_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem JamesLurk
Odesláno

Že já sem lezu, ty OVMka vypadají výborně. V plánu bylo počkat na GMT verzi, ale test nového pouzdra asi proběhne dříve:-)

Odesláno
  V 10. 12. 2017 v 12:56, JamesLurk napsal:

Už mají první víkend za sebou a zatím plná spokojenost. Velikost na moji ruku ideál a ty proporce... Díky pánům z Chronoshopu.

Jsem rád, že dělají radost. Není divu, podle fotky sedí skvěle! A díky za milou návštěvu a pokec! :)

Odesláno

Tooly jak vyšitý a perfekt velikost. Ale na NATu to bude lepší, hold to ale z anglie trvá dýl než sem doufal. Trošku mě začíná chybět hliníková luneta a roste ve mě přesvědčení KAM se asi bude vybírat dál moje malá hodinková cesta ;)

post-9756-0-40947200-1513021987_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

zdar resim ted nakup nejakych univerzalu vyzkousel jsem toho fakt hodne. mam TOPku (omegy a Tagy) ale dneska sem sel do chronoshopu na Sinn 104 a videl Steiny tak me naprosto dostaly a cenove to je uplna parada.

u tech Ocean Titanium 500 se mi libi pruhled. dynko, keramika, titan ty One 39 jsou zase skvele univerzalni na denni noseni

chtel bych se vas zeptat jak velky rozdil je v tech strojcich? jde mi o presnost / kvalitu

• ETA 2824-2 Elaboré 
  • ETA 2892-A2 Elaboré Premium 

post-60846-0-10163100-1513099182_thumb.jpg

post-60846-0-51505600-1513099242_thumb.jpg

Upraveno uživatelem moralles
Odesláno (upraveno)

Ahoj, všichni dokola řešíte krásu zelených nebo černých ciferníků. Uměl by mi někdo říct, jak je to s perletí ať už bílou nebo růžovou? Zdá se mi, že co kus, to o dost jiný ciferník. Jasně, každá mušle je trochu jiná. U těch bílých se mi zdá ciferník někdy čistě bílý, jindy skoro až jako "špinavý". Je to je nasvícením a odrazem při focení nebo je fakt každý kus jiný a člověk si musí vybrat naživo z několika kusů ten svůj? Rád bych znal názor "očitých svědků" neebo někoho z Chronoshopu. Dík

Upraveno uživatelem Tomas8
Odesláno

Další fotos... barva ciferníku a lunety je dost závislá na okolním světle. Hodinky se mohou jevit až jako celé do šeda na zářivce, stejně jako skoro celé černé zase jinde.

post-6079-0-15251800-1513369798_thumb.jpeg

post-6079-0-55125300-1513369808_thumb.jpeg

Odesláno
  V 13. 12. 2017 v 18:46, Tomas8 napsal:

Ahoj, všichni dokola řešíte krásu zelených nebo černých ciferníků. Uměl by mi někdo říct, jak je to s perletí ať už bílou nebo růžovou? Zdá se mi, že co kus, to o dost jiný ciferník. Jasně, každá mušle je trochu jiná. U těch bílých se mi zdá ciferník někdy čistě bílý, jindy skoro až jako "špinavý". Je to je nasvícením a odrazem při focení nebo je fakt každý kus jiný a člověk si musí vybrat naživo z několika kusů ten svůj? Rád bych znal názor "očitých svědků" neebo někoho z Chronoshopu. Dík

"Jasně, každá mušle je trochu jiná." :lol2:  :lol2:  :lol2: 

Sorry za OT, snad ten Tvůj dotaz někdo zodpoví :cheers: .

Odesláno

Zajímavá věc ohledně korunky, která jakoby nejde napevno zašroubovat. Ať utahuju, jak utahuju, stejně jde vždy velmi lehce odšroubovat a není tam takový ten bod pevného utažení, takže pánové, před vstupem do vody určitě kontrolovat, kontrolovat a kontrolovat.

Odesláno

Počítám že je to věc těsnění, kdy si korunka při utažení sedne na něj pocitově jakoby do měkého. Ani bych to nepovažoval za nějakou chybu, je to asi dáno konstrukcí té korunky a jejího těsnění. Naštěstí po utažení drží jak má, ničemu to rozhodně nevadí. Jen při odšroubování nemusím překonat takový ten odpor utažené korunky. Schválně to otestujte. :)

Odesláno

No, řekl bych, že tohle standartní chování šroubovací korunky není. Ten odpor při odšroubovávání by měl být cítit. Asi bude opravdu problém s těsněním a pravděpodobně bych to řešil.

Odesláno (upraveno)

No pár hodinek různých značek mi už rukama prošlo a přijde mi to zvláštní. Zkusím se na to nejdřív zeptat mého hodináře co si o tom myslí. Jiné hodinky teď nemám a nechci to hned posílat. :-) Taky je možnost, ze si ta gumička ješté sedne, zatím jsem s korunkou manipuloval celkově jen párkrát. Počkám do ledna a pak uvidime. Díky všem za názory.

Upraveno uživatelem JamesLurk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...