Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jestlis objednával XL a já L, tak s tim mym zrakveným kolenem jen sedim, žeru a chlastam pivo, tak si je třeba vyměníme.

OK, povedu v patrnosti ;). Já zkoušel L v únoru a bylo to tip top, takže jsem vzal XL. Ale teď mám o 9 kilo míň, takže k tomu možná dojde :).
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Taky mi včera od ČP přišla překvapující smska o dnešním doručování zásilky. A dnes dopoledne balík od zcela neznámé odesílatelky z Prahy 5... :eek: Po otevření se objevila nálepka Colombo L červené šňůrky a hned jsem věděl, odkud fouká vítr.

P.S. Chlapi, to není bunda, to je ochranný oděv snad proti úplně všemu a všem... :D 

Odesláno

Bunda dorazila, je skvělá ! Opravdu jsem moc rád, že jsem vzal nakonec Lko a rozšířením horní částu přes hrudník...teď padně skvěle. Zrno,díky za skvělý počin.

Odesláno

Já už ji taky mám. Visí ve skříni a čeká na příležitost. Popř. na výměnu za menší velikost, páč jsem od prvotní zkoušky o 12 kg lehčí a je mi ten havelok trošku velkej :D.

Odesláno

Zdar, tak uz taky visi. Zpracovani bez pripominek, mozna bych snesl to rozsireni pres prsa jeste o chlup vetsi. ale pri bezne chuzi to limitujici neni. Vyfotit jsem zapomel...

Odesláno

KFL: Včera jsem ji vybalil, vyzkoušel a naopak se mi na první oblíknutí zdá maličko menší, než jsem si myslel, že bude. Oblíknu ji, zapnu bez potíží, ale cejtím se v ní trochu jak v brnění, to bude tím materiálem, kterej je poctivej a tuhej, vydrží asi až do smrti. A taky jsem ji pověsil zatím do skříně, čeká.  Mám černou L s kostkovanou podšívkou a červenýma šňůrkama, tys objednával, co jsem koukal, taky černou XL, tož ak by nebolo inej cesty, můžeme výhledově udělat směnu. Nebo trochu zhubnu, stejnak na tom pomalu pracuju... :)  

Odesláno

No tak pocasi na ni tak nejak neni  tak je ve skrinia ja si nefotim jidlo, hadry atd, tak daleko jeste nejsem nastesti :)  A fotky jsou hned na zacatku vlakna, vypada uplne stejne, jen modra je tak nejak modra no. Zly na ni neni nic, jen ceka na svoji chvili. Jednu propasla holka, v utery v Dubrovniku jsem se na lodi nachomejtl do solidni bourky. Kazdopadne jak tu uz zaznelo, bunda se zda jako neznicitelna, mozna bude i neprustrelna.          

Odesláno

Skratka bunda co skvele doplna redwingy :)

Ale dajte uz nejake realworld foto...ja by som aj do nej siel, keby som nebol saturovany barbour bundami, ktore taktak unosim a tesim sa na kazdy uprsany chladny den :). Tak aspon fotky by som rad obzrel.

Odesláno

Kdyby te nějak štvala, tak bych si ji od tebe odkoupil kdyžtak. Mám sice velikost M/L akorát mám rad zase volnejší jako jsem měl Alphu Slim taky XL a byla fajn. ;).

Hele, no .. taková fotka naprd, ale je tu :D. A myslete na to, že bych měl mít o číslo menší anebo na sobě aspoň 2 svetry :D.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...