Kupa54 Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Odesláno 19. února 2008 Pomocník, pomocníka. A pak mám ještě jednoho pomocníka
safi Odesláno 20. února 2008 Nahlásit Odesláno 20. února 2008 (upraveno) Pomáhám s kolegy šetřit firmám peníze jasněji definovanou a sdílenou strategií, jednodušími procesy, nastavením reportingu a řešením dalším všech možných problémů. Vše šmrncnuté částečně IT (návrhy systémů, data-mining). Takže mě buď můžete mít rádi nebo nenávidět Šefové a jejich zaměstnanci by mohli vyprávět....skoro ani nemůžu na ulici abych nedostal přes ... tak žiju virtuálně na chronomagu. Když tak o tom uvažuju.....tady by se optimalizovalo ...trošku více reklamy, placené členství a penízky by se pěkně sypaly Upraveno 20. února 2008 uživatelem ¨safi
safi Odesláno 20. února 2008 Nahlásit Odesláno 20. února 2008 (upraveno) Jsem něco jako vrchní inkvizitor v peněžním ústavu. Audit? Ajajaj..... Upraveno 20. února 2008 uživatelem ¨safi
safi Odesláno 20. února 2008 Nahlásit Odesláno 20. února 2008 Delam IT... Business analytika, uzivatelskou podporu, admina jednoho systemu, takova holka pro vsechno Zdravím kolegu!
falkkon Odesláno 20. února 2008 Nahlásit Odesláno 20. února 2008 Hraju si s vláčkama (ale nejdřív je musím udělat )
boo-beek Odesláno 20. února 2008 Nahlásit Odesláno 20. února 2008 Zdravím kolegu! Ciao Akorat ja na to jdu s druhe strany - primarne IT a business je tam spis to druhorady... ale musi bejt taky
safi Odesláno 20. února 2008 Nahlásit Odesláno 20. února 2008 Ciao Akorat ja na to jdu s druhe strany - primarne IT a business je tam spis to druhorady... ale musi bejt taky Já dřív stejně jako ty..ted si v nové firmě zvykám na opačný přístup a občas to je porod :-)
Leclerc Odesláno 20. února 2008 Nahlásit Odesláno 20. února 2008 Příspěvková organizace... příjemný prostředí... práce, která mě baví... akorát finančně je to tak na jedny levnější hodinky za pět let
Andreas Odesláno 20. února 2008 Nahlásit Odesláno 20. února 2008 HR manažer, dříve se tomu říkalo kádrovák....
DaDriva Odesláno 20. února 2008 Nahlásit Odesláno 20. února 2008 IT - clanky, prednasky, skoleni, seminare .. relativne pohoda
vojt Odesláno 20. února 2008 Nahlásit Odesláno 20. února 2008 Učitel na střední uměleckoprůmyslové škole - obor rytí kovů. Krom toho se účastním soutěží na pamětní mince pro ČNB. Je to good..
VS Odesláno 20. února 2008 Nahlásit Odesláno 20. února 2008 Učitel na střední uměleckoprůmyslové škole - obor rytí kovů. Krom toho se účastním soutěží na pamětní mince pro ČNB. Je to good.. Konečně využitelná profese pro hodinky
vadim Odesláno 20. února 2008 Nahlásit Odesláno 20. února 2008 no já lítám na pravidelné lince Bogota - Miami :-) ale vážně nevážně.... plánuji výrobu jedné nadnárodní společnosti Zdar kolego! Ja tez planuju vyrobu, konkretne high tech elektroniky, uz neco malo pres 5 let
Kapo Odesláno 20. února 2008 Nahlásit Odesláno 20. února 2008 strojařina - technologie od oprav přes obrábění až po svařování u největší naftařské společnosti u nás
hufnor Odesláno 27. února 2008 Nahlásit Odesláno 27. února 2008 Dalsi student. Coz vysvetluje prozatimni nepritomnost sbirky peknych hodinek v mem vlastnictvi. Ale az plnohodnotne rozhojnim rady pracujicich, tak ... budu splacet hypoteku, statni dluh, duchod nejmene 3 lidem ... coz bude vysvetlovat nepritomnost peknych hodinek v mem vlastnictvi.
viki Odesláno 27. února 2008 Nahlásit Odesláno 27. února 2008 Cifrspion... BTW Jak danite prijmy z vasich prodeju hodinek tady....?
Pepino65 Odesláno 27. února 2008 Nahlásit Odesláno 27. února 2008 Cifrspion... BTW Jak danite prijmy z vasich prodeju hodinek tady....? No přece vůbec, § 4 ZDP.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se