Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Pomáhám s kolegy šetřit firmám peníze jasněji definovanou a sdílenou strategií, jednodušími procesy, nastavením reportingu a řešením dalším všech možných problémů. Vše šmrncnuté částečně IT (návrhy systémů, data-mining).

Takže mě buď můžete mít rádi :speak_cool: nebo nenávidět :gun_bandana: Šefové a jejich zaměstnanci by mohli vyprávět....skoro ani nemůžu na ulici abych nedostal přes ... tak žiju virtuálně na chronomagu. :thumbsup_anim:

Když tak o tom uvažuju.....tady by se optimalizovalo :giljotiini:...trošku více reklamy, placené členství a penízky by se pěkně sypaly

Upraveno uživatelem ¨safi
Odesláno
Ciao :D

Akorat ja na to jdu s druhe strany - primarne IT a business je tam spis to druhorady... ale musi bejt taky :crying_anim:

Já dřív stejně jako ty..ted si v nové firmě zvykám na opačný přístup a občas to je porod :-)

Odesláno

Učitel na střední uměleckoprůmyslové škole - obor rytí kovů. Krom toho se účastním soutěží na pamětní mince pro ČNB.

Je to good..

Odesláno
Učitel na střední uměleckoprůmyslové škole - obor rytí kovů. Krom toho se účastním soutěží na pamětní mince pro ČNB.

Je to good..

Konečně využitelná profese pro hodinky :)

Odesláno
no já lítám na pravidelné lince Bogota - Miami :-)

ale vážně nevážně.... plánuji výrobu jedné nadnárodní společnosti

Zdar kolego! Ja tez planuju vyrobu, konkretne high tech elektroniky, uz neco malo pres 5 let :tired:

Odesláno

Dalsi student. Coz vysvetluje prozatimni nepritomnost sbirky peknych hodinek v mem vlastnictvi.

Ale az plnohodnotne rozhojnim rady pracujicich, tak ... budu splacet hypoteku, statni dluh, duchod nejmene 3 lidem ... coz bude vysvetlovat nepritomnost peknych hodinek v mem vlastnictvi. :death:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...