tombed Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2012 aj tam,posledně,před tím ČSM,pak Doubrava,ale poslední dva roky jsem už obyčejný člověk ...a pak založil nornik.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2012 (upraveno) ...a pak založil nornik.cz cože? co to jako je,překlad prosím už nic:Stránky chovu dlouhosrstých trpasličích a králičích jezevčíků. Fotonovinky, potomci, deník a zajímavosti. Upraveno 2. května 2012 uživatelem zekon7302 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2012 cože? co to jako je,překlad prosím už nic:Stránky chovu dlouhosrstých trpasličích a králičích jezevčíků. Fotonovinky, potomci, deník a zajímavosti. sem se sekl neb tam nechodím, znám jen z doslechu správně je nornik.net Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2012 správně je nornik.net Díky za odkaz. Teď mi tu v práci na počítači začaly řvát a blikat všechny možné alerty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2012 Díky za odkaz. Teď mi tu v práci na počítači začaly řvát a blikat všechny možné alerty. Tak to ani nezkusim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2012 kluci péčko zásadně nesjíždíme v práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2012 (upraveno) Tak to ani nezkusim Don't be a pus.sy, I mean sissy Upraveno 2. května 2012 uživatelem Viktor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2012 Don't be a pus.sy, I mean sissy Při dnešku mi to přijde jako dobré heslo do podpisu. Detaily si nechám pro sebe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2012 A já si říkal, jaký je smysl toho levého manžetového knoflíčku v "Co máte na ruce..." ... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2012 Čím se živím? Rád bych napsal velkohubě "jsem podnikatel", popř. skromněji "jsem živnostník". Ale teď jsem tak uštvanej, že musím napsat "živím se prací"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2012 vzal bych si pět párů v různých barvách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2012 Jsem věrný svému avataru:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2012 Jsem věrný svému avataru:-) nájemný vrah? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peegee Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2012 Pátým rokem realiťák.. fuj, to zní jako pojišťovák... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2012 Mě živí živiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2012 Business Development - lékařské tištěné a online knihy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2012 nájemný vrah? Ále Těšín! Zdravím ze Žukova sousede!:-D Ano, jsem nájemný vrah. Zabíjím hlavně hraniční znaky do země. Jsem geodet:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2012 Ále Těšín! Zdravím ze Žukova sousede!:-D Ano, jsem nájemný vrah. Zabíjím hlavně hraniční znaky do země. Jsem geodet:-) jednoho geodeta ze žukova znám, SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimmyTulip Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2012 Tak já jsem student a v současnosti pracuji na úřadu práce jako referent nepojistných dávek - Skarta :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se