Valderek Odesláno 16. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2016 Pekny pribeh opravdu se to pekne čte super ze se daří já podnikatelum jen a jen přeji ! Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 16. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2016 Je ti jedno co to bude stát? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 16. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2016 A teď mi řekni, proč bych si měl na stavbu baráku vzít firmu když svépomocí ušetřim nějakejch 700 000? Protože ne každý je schopen si zorganizovat jednotlivá řemesla a dělat jim stavební dozor,případně znám lidi co nejsou schopní si ani vymalovat (lenost, neumí to, nechce, intelektuál atd.),tak přesně pro ty je dodávka stavby "na klíč" od firmy. Natož aby si dotyční třeba počítali kolikbetonu naleje do základů. Tedy chceš aby to stálo ce nejméně = musíš investovat své schopnosti, čas a um.Pokud své schopnosti, čas a um investuješ někde jinde = vyděláš peníze za které si to zaplatíš. Možná jsem právě popsal ekonomiku v kostce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 16. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2016 No šak ti dan010 dal návod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 16. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2016 (upraveno) Krtenek tak proč se tak hloupě ptáš? Upraveno 16. října 2016 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 16. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2016 Asi mu přijde divné,když si některé práce umí udělat sám,dávat peníze někomu jinému. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 16. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2016 Paradoxem té dnešní "ekonomiky" je, že naučit se některé zednické a údržbářské práce sám nemusí znamenat jen výraznou úsporu peněz, ale i času.Schopných a seriózních řemeslníků zbývá překvapivě málo (jak staré je asi pořekadlo "ručénky nebojte se, vy makat nebudete..."?) - a těm "pro soukromníky" (kteří nejsou zároveň jejich příbuzní/kamarádi) zbývá čas v tak neatraktivních termínech, že i inženýrovi/doktorovi se pro klid v rodině může vyplatit za pár stovek nakoupit vercajk a do menších rekontrukcí na baráku se pustit sám - a pokud na to má zdraví a koule (já už ne), tak u novostaveb si zadávat opravdu jen hrubé práce (výkopy, základy, stropy, krovy, okna a vodu/plyn/komíny) + revize. Pár metrů ode mě si tímhle stylem maník od letošního května de-facto úplně sám postavil v proluce z tvárnic a lepidla velkej dvoupatrovej barák s prodejnou v přízemí - a víc lidí se mu tam motalo jen když se odlejvaly stropy/podlahy a teď na střeše... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2016 No. Taky znám par "vseumelu", kteří staví uz radu let po víkendech barák vlastima rukama a zestarli o 20 let, sotva lezou, manželky uz utekly a hotovo pořad není. Ale ušetří a nandaj to těm neschopnejm remeslnikum, vo tom žádná :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 16. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2016 Jasně že je to individuální: ten o kterém píšu to (s prázdninovou přestávkou!) stihl za 3 měsíce - zatímco ve vedlejší dědině znám pošuka bez rodiny, co už 20 let z každé výplaty naspoří přesně na 2 tvárnice, ty ve stavebninách naloží na kolečko, po silnici odtlačí 8 km do kopce k baráku po babce, namíchá kyblíček malty a po úspěšně vykonané "práci" zapadne zpátky do hospody... a "překvapivě" ještě nemá ani přízemí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 16. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2016 1) Musite to brat tak, ze pre tych robotnikov je to len praca, oni v tom byvat nebudu. 2) Velka cast tych remeselnikov to dobre urobit nedokaze ani keby chcela, nemaju to proste v genoch, stavebnictvu a remeslam celkovo sa nedostava dobrych ludskych sil uz vyse jednej generacie. Ruku na srdce, kto z Vas sniva o tom ze jeho nadany syn raz bude murarom?3) No a ti ostatni by to dobre aj zvladli, ale na co, ked to mozu mastit a prechadza im to,..... roboty je vsade dost, viz bod vyssie.4) Ti co ste v zivote vzdy vsetko urobili na 100% (jedno v akom obore) mozete hodit prvi kamenom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 16. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2016 Je to smutne, ale plny souhlas... Cest a slavu vyjimkam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 16. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2016 Je rozdíl brát tu práci jako relax a mít plán do kdy to má být hotové a dřít na baráku protože mám hajzl na dvorku a zimu v baráku a peněz pár. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 16. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2016 Dejte pokoj s dřinou kolem baráku to by me vubec nebavilo ale jsou takovi co bez roboty nemuzou byt Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 16. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2016 Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Teda...koukám, že mojí otázku nikdo nepochopil.Evidentne mas pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 16. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2016 (upraveno) Jak má v podpisu Cyber : Nepoužívám tapatalk, takže mi z něj nepiště, díky Jinak tak: pánové, mě (a určitě i mnoha dalším) je fakt srdečně egál jestli je to Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk nebo Sent from my iPhone using Tapatalk ... spíš mě to poněkud obtěžuje .. já sem taky necpu odesláno z mého Intel? Celeron® CPU E1400 @ 2.00GHz × 2/ 4.0 GiB pomocí Firefox 45.0.1 pod Ubuntu 12.04 LTS Jinak pro ty méně znalé : http://www.myartve.net/jak-odebrat-odeslano-z-meho-ipad-podpis/ a Vy ostatní pište :-) Upraveno 16. října 2016 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2016 Uz to tu nekde padlo, tak to dam i sem: zivim se jako psycholog....dalo by se rict v plne siri, od echt psychiatrie pres psychoterapii az po vyzkum a vyvoj... takze kdybyste mel panove nekdo pocit, ze svoji zavislost na hodinkach uz nezvladate, dejte vedet a ja vam od tech prokletych casostroju milerad pomuzu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Já se živím jako stavař, dříve projektant, stavbyvedoucí, dnes zaštituji přípravu výroby firmy pro ČR a SR a pro jistotu jsem ještě vystudoval zemědělku obor vinařství a vinohradnictví :-) abych na staří měl to pití vína jako práci za peníze :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wrch Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 ..prodávám luxusní destiláty (rum, whisk(e)y, koňak, ovocné pálenky, atd...) a vína z celého světa a vůbec vše, co teče... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaryn02 Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2016 Grafik, architekt mi tenkrát nevyšel, ale nelituju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan S. Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2016 Jsem hospodský Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se