D_o_S Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Konkrétní pracoviště nedoporučím... ... a sice je sinus u zadku (doslova...), ale i tak bych nezanedbaval kosmetickou stránku věci - předpokládám, že to nenechají hojit per secundam, takže per primam a intradermální steh? Ta jizva sice moc vidět není, ale v těch neintimnějších chvílích to nemusí zrovna vypadat moc hezky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna To asi řeší jiná sorta našich spoluobčanů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna Prosím vás, kdo byl v poslední době na samoplátcovskejch odběrech na nějakým pracovišti Synlab, dá se tam platit bezhotovostně kartou? Člověk by řekl - v dnešní době zbytečná otázka... ale už jsem si párkrát naběhnul. Potřebuju, aby to proběhlo všechno hladce a rychle. Dík za případný reakce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna Můžete mi doporučit nějaký elektrický kartáček na zuby? A má to vůbec smysl? Nebo stačí používat klasický, nitě a mezizubní kartáčky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna Po diskusi s dentální hygienistkou a zubařem jsem koupil Oral-B iO.Ale i s ním dál používám mezizubní kartáčky a nitě. Při správném používání asi bude jedno, zda ruční nebo elektrický. Oba ale vyžadují trochu jiný postup a ten elektrický je komfortnější (hlídá čas, přítlak...). 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto86 Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna před 1 hodinou, vzduch napsal: Můžete mi doporučit nějaký elektrický kartáček na zuby? A má to vůbec smysl? Nebo stačí používat klasický, nitě a mezizubní kartáčky. Ja som minulý rok vyskúšal oba - OralB iO aj Philips Sonicare a nechal som si OralB. Okrem toho, že mi to pocitovo sadlo viac, tak sú vyrobené v Nemecku, hlavice sú lacnejšie a vlastne je jedno, či si kúpiš základnú radu alebo nejaký drahší, všetky zdieľajú rovnaký základ. Čo sa týka rozdielu oproti klasickému kartáčku, tak je to vo výsledku asi jedno. Mne každopádne elektrický vyhovuje trochu viac. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna Nema tu nekdo zkusenost se svetloplachosti po chirurgickem zakroku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dez123 Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna Jedu už několik let Sonicare a čistota po něm je výrazně lepší, ale mezizubák to nenahradí. Pokud vím, mají nějaký program, že když ti kartáček nevyhovuje, můžeš do několika týdnů vrátit. Za vyzkoušení tedy nic nedáš. Jen pozor při prvním čištění, že se zapíná až v puse, jinak máš pastu všude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna V 10. 1. 2025 v 18:47, vzduch napsal: Můžete mi doporučit nějaký elektrický kartáček na zuby? A má to vůbec smysl? Nebo stačí používat klasický, nitě a mezizubní kartáčky. Panasonic EW-DP52-K803 Top věc made in japan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Blíží se mi termín operace a začínám být nervózní. Je tu někdo po TEP kolene? Měl bych jen pár otázek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Už třetí den zimnice/teplota, bolí hlava, všechno, asi chřipka....no asi mi nikdo nepomůže, ale pobrečet si musím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paro Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna Už třetí den zimnice/teplota, bolí hlava, všechno, asi chřipka....no asi mi nikdo nepomůže, ale pobrečet si musím....Jsi ockovanej?Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna před 1 hodinou, paro napsal: Jsi ockovanej? Sent from my iPad using Tapatalk Nee.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paro Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna V tom případě každý svého štěstí strojvůdce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna před 7 minutami, paro napsal: V tom případě každý svého štěstí strojvůdce. Jestli ti to pomohlo.... tak super 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se