Přejít na obsah

Lékařský koutek

Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

Konkrétní pracoviště nedoporučím...

... a sice je sinus u zadku (doslova...), ale i tak bych nezanedbaval kosmetickou stránku věci - předpokládám, že to nenechají hojit per secundam, takže per primam a intradermální steh?

Ta jizva sice moc vidět není, ale v těch neintimnějších chvílích to nemusí zrovna vypadat moc hezky...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prosím vás, kdo byl v poslední době na samoplátcovskejch odběrech na nějakým pracovišti Synlab, dá se tam platit bezhotovostně kartou? Člověk by řekl - v dnešní době zbytečná otázka... ale už jsem si párkrát naběhnul. Potřebuju, aby to proběhlo všechno hladce a rychle. Dík za případný reakce :)

Odkaz ke komentáři

Po diskusi s dentální hygienistkou a zubařem jsem koupil Oral-B iO.
Ale i s ním dál používám mezizubní kartáčky a nitě.

Při správném používání asi bude jedno, zda ruční nebo elektrický.

Oba ale vyžadují trochu jiný postup a ten elektrický je komfortnější (hlídá čas, přítlak...).

• Díky 1
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, vzduch napsal:

Můžete mi doporučit nějaký elektrický kartáček na zuby? A má to vůbec smysl? Nebo stačí používat klasický, nitě a mezizubní kartáčky.

Ja som minulý rok vyskúšal oba - OralB iO aj Philips Sonicare a nechal som si OralB. Okrem toho, že mi to pocitovo sadlo viac, tak sú vyrobené v Nemecku, hlavice sú lacnejšie a vlastne je jedno, či si kúpiš základnú radu alebo nejaký drahší, všetky zdieľajú rovnaký základ. Čo sa týka rozdielu oproti klasickému kartáčku, tak je to vo výsledku asi jedno. Mne každopádne elektrický vyhovuje trochu viac. 

• Díky 1
Odkaz ke komentáři

Jedu už několik let Sonicare a čistota po něm je výrazně lepší, ale mezizubák to nenahradí. Pokud vím, mají nějaký program, že když ti kartáček nevyhovuje, můžeš do několika týdnů vrátit. Za vyzkoušení tedy nic nedáš. Jen pozor při prvním čištění, že se zapíná až v puse, jinak máš pastu všude 😀

Odkaz ke komentáři

V 10. 1. 2025 v 18:47, vzduch napsal:

Můžete mi doporučit nějaký elektrický kartáček na zuby? A má to vůbec smysl? Nebo stačí používat klasický, nitě a mezizubní kartáčky.

Panasonic 

EW-DP52-K803

Top věc made in japan 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...