orius Odesláno 6. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2022 S Lukášem to byla opravdu blesková akce. Navíc spojená s příjemným posezením a poklábosením... A já si díky němu z dovolené dovezl opravdu krásné watche Takže Lukáši díky!!! A snad někdy příště...
Luky Odesláno 30. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2022 S Lukášem opět fajn obchod a nejen to. Příjemný pokec, vše dle dohody. Díky němu, mám fajnový vánoční dárek. Takže ještě jednou díky.
Kamil.K Odesláno 4. července 2023 Nahlásit Odesláno 4. července 2023 Nehodinkový obchod, rychlý bezproblémový ...pohoda. Lukášovi děkuji a doporučuji ho
Kamil.K Odesláno 2. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2023 Opět po čase nehodinkový prodej Lukášovi. Vše proběhlo hladce a rychle. Děkuji
Kamil.K Odesláno 7. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2023 Další poděkování Lukášovi za rychlý nehodinkový obchod .
ismit Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2023 Velmi rychlá akce nehodinkového rázu. Skvělá komunikace, žel jen na dálku. díky moc za kšeft a někdy znovu.
roberthonzik Odesláno 6. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2024 Parádní domluva. Odesláno peněz okamžitě, jednání na jedničku . Doporučuji!
visual Odesláno 30. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2024 Pridavam se. Vse rychle, jasne a na jednicku.Sent from my SM-G970F using Tapatalk
epominos Odesláno 27. září 2024 Nahlásit Odesláno 27. září 2024 Chtěl bych moc poděkovat za dnešní setkání při příležitosti prodeje hodinek. S Lukášem je skvělý pokec a hlavně profesionální přístup při prodeji. Je vidět, že je letitý člen a především nadšenec do hodinek. Děkuji ti.
Kapelnik Odesláno 2. října 2024 Nahlásit Odesláno 2. října 2024 Proběhlo setkání i obchod, oboje naprosto perfektní a příjemné. Kvůli těmto chvílím se člověk rád hodinkám věnuje:-) Děkuji a velmi doporučuji. Doufám, že to nebyl poslední obchod:-)
Janseda Odesláno 9. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2024 S Lukášem byla radost se potkat, nejen v hodinkách se opravdu vyzná a člověk se toho plno dozví. Vřele doporučuji, moc jsem si obchod a setkání užil
sery.vlk Odesláno 13. ledna Nahlásit Odesláno 13. ledna Děkuju za veskrze příjemný a povedený obchod .-) (Tikzot coby prodávající.)
nazdarhodiny Odesláno 24. března Nahlásit Odesláno 24. března diky za obchod. zcela korektni jednani, vse odpovidalo popisu. muzu jen doporucit
Já ml. Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna Blesková rychlost a vše v naprostém pořádku. Děkuji
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se