Bert Odesláno 24. února Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února před 8 minutami, Andrew napsal: Mam pocit, že se nějak zasekly notifikace na nové příspěvky (chodí cca s hodinovým zpožděním). Je to schválně, nebo je něco špatně? @adasek 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 25. února Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února Jen pro informaci, notifikace nejak neresim, ale tohle se mi deje celkem casto uz nekolik mesicu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 25. února Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února Zkontrolováno. @Prochy68 myslíš notifikaci zde (symbol zvonečku), nebo notifikaci zobrazenou v mailu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 25. února Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února @Bert Asi jsem se blbe vyjadril, myslel jsem mailovou notifikaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 25. února Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února Prochy, ale v tu chvíli do hry vstupuje celá řada poštovních serverů (cesta k Tobě není A-B, je to spíš A-B-C-D-E ....) . No a na ty poštovní servery mám vliv jak na počasí .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 25. února Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února před 11 minutami, Bert napsal: Prochy, ale v tu chvíli do hry vstupuje celá řada poštovních serverů (cesta k Tobě není A-B, je to spíš A-B-C-D-E ....) . No a na ty poštovní servery mám vliv jak na počasí .... Ja rozumim :-), blbe jsem pochopil o jakou notifikaci se jedna (automaticky me naskocila mailova). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 25. února Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února Kluci myslel jsem emailovou notifikaci, dřív mi chodila s cca 5 minutovým zpožděním a nyní s cca hodinou ... mám Gmail a jiné emaily mi chodí zcela standardně (během minut/y). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. února Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února Mne teda par dni zpet prestaly emaily chodit komplet. A pred tim treba s hodinovym zpozdenim (konkretne se bavim o prodejnich vlaknech). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 26. února Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února Me zase jede fórum šnečím tempem. Poslední den/dva. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adasek Odesláno 26. února Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února Před hodinou, Frantik napsal: Me zase jede fórum šnečím tempem. Poslední den/dva. Dík za upozornění, vypadá to že to byl naštěstí krátký poryv a už by to mělo být v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 26. února Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února Jsem jediný komu se načítají první obrázky v příspěvku na fóru jen třeba z 25 %? Vždy první fotka na stránce a ostatní jsou načteny celé. Používám Safari a Macbook. Pomůže vždy až reload stránky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. února Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února Vyzkoušeno že všeho možného. Bez chyby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 4. března Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března Nevim kam s tim. Taky se vam dela deja vu ve vlakne Co mate prave na ruce? 2 posledni strany s jinym ocislovanim, ale stejnym obsahem. Prihlasen, neprihlasen, znovu prihlasen -furt Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 4. března Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března u mna vsetko ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 4. března Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března Jojo, u mne ted, po vzniku nove stranky 2725, uz maji vsechny stranky taky svuj individualni obsah. Nejakej interstellar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 4. března Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března Já to pozoroval též, dva nebo tři dny zpátky, v jiném vlákně než Ty. Banalita, ale zamotalo mi to šišku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 4. března Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března V 26. 2. 2025 v 22:58, Fade napsal: Jsem jediný komu se načítají první obrázky v příspěvku na fóru jen třeba z 25 %? Vždy první fotka na stránce a ostatní jsou načteny celé. Používám Safari a Macbook. Pomůže vždy až reload stránky. Jj dělá mi to (stále, resp. průběžně) i Iphone. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března @adasek prosím, zamysli se nad tím, co je popsáno výše. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adasek Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března V 4. 3. 2025 v 12:09, maama napsal: Nevim kam s tim. Taky se vam dela deja vu ve vlakne Co mate prave na ruce? Děkuju za hlášení, Já to teď nezreplikoval. Mohlo by jít o interní problém Invision ohledně cachování nebo stránkování. Možná by mohl pomoct upgrade fóra, který provedu v dohledné době. Pokud to nezabere a bude se to opakovat, možná budeme muset vlákno restartovat - zavřít staré a vytvořit nové. Desítky tisíc příspěvků v jednom vlákně můžou být pro fórum problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března před 58 minutami, adasek napsal: Děkuju za hlášení, Já to teď nezreplikoval. Mohlo by jít o interní problém Invision ohledně cachování nebo stránkování. Možná by mohl pomoct upgrade fóra, který provedu v dohledné době. Pokud to nezabere a bude se to opakovat, možná budeme muset vlákno restartovat - zavřít staré a vytvořit nové. Desítky tisíc příspěvků v jednom vlákně můžou být pro fórum problém. Jasne, diky za info. Kolega M.K. par komentu vyse pise, ze to videl i v jinem vlakne. Treba tahle informace pomuze k identifikaci problemu. Kazdopadne diky i za reseni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se