Přejít na obsah

Načítání webu

Doporučené příspěvky

Prochy, ale v tu chvíli do hry vstupuje celá řada poštovních serverů (cesta k Tobě není A-B, je to spíš A-B-C-D-E ....) . No a na ty poštovní servery mám vliv jak na počasí ....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 11 minutami, Bert napsal:

Prochy, ale v tu chvíli do hry vstupuje celá řada poštovních serverů (cesta k Tobě není A-B, je to spíš A-B-C-D-E ....) . No a na ty poštovní servery mám vliv jak na počasí ....

Ja rozumim :-), blbe jsem pochopil o jakou notifikaci se jedna (automaticky me naskocila mailova).

Odkaz ke komentáři

Kluci myslel jsem emailovou notifikaci, dřív mi chodila s cca 5 minutovým zpožděním a nyní s cca hodinou ... mám Gmail a jiné emaily mi chodí zcela standardně (během minut/y).

Odkaz ke komentáři

Jsem jediný komu se načítají první obrázky v příspěvku na fóru jen třeba z 25 %? Vždy první fotka na stránce a ostatní jsou načteny celé. Používám Safari a Macbook. Pomůže vždy až reload stránky. 

Odkaz ke komentáři

Nevim kam s tim. Taky se vam dela deja vu ve vlakne Co mate prave na ruce?

2 posledni strany s jinym ocislovanim, ale stejnym obsahem. Prihlasen, neprihlasen, znovu prihlasen -furt

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

V 26. 2. 2025 v 22:58, Fade napsal:

Jsem jediný komu se načítají první obrázky v příspěvku na fóru jen třeba z 25 %? Vždy první fotka na stránce a ostatní jsou načteny celé. Používám Safari a Macbook. Pomůže vždy až reload stránky. 

Jj dělá mi to (stále, resp. průběžně) i Iphone. 

Odkaz ke komentáři

V 4. 3. 2025 v 12:09, maama napsal:

Nevim kam s tim. Taky se vam dela deja vu ve vlakne Co mate prave na ruce?

Děkuju za hlášení,

Já to teď nezreplikoval.

Mohlo by jít o interní problém Invision ohledně cachování nebo stránkování. Možná by mohl pomoct upgrade fóra, který provedu v dohledné době.

Pokud to nezabere a bude se to opakovat, možná budeme muset vlákno restartovat - zavřít staré a vytvořit nové. Desítky tisíc příspěvků v jednom vlákně můžou být pro fórum problém.

Odkaz ke komentáři

před 58 minutami, adasek napsal:

Děkuju za hlášení,

Já to teď nezreplikoval.

Mohlo by jít o interní problém Invision ohledně cachování nebo stránkování. Možná by mohl pomoct upgrade fóra, který provedu v dohledné době.

Pokud to nezabere a bude se to opakovat, možná budeme muset vlákno restartovat - zavřít staré a vytvořit nové. Desítky tisíc příspěvků v jednom vlákně můžou být pro fórum problém.

Jasne, diky za info. Kolega M.K. par komentu vyse pise, ze to videl i v jinem vlakne. Treba tahle informace pomuze k identifikaci problemu. Kazdopadne diky i za reseni.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...