Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To origo se semotamo přeceňuje, já koupil koženou 2-dílnou dainese a v první sezóně mi odešel spojovací zip (člověk přibere pár kilo a ...). Než bych mastil reklamovat do němec, raději objednám nejkvalitnější možný zip YKK a v první opravně kožených oděvů mi ho tam picnou. Věřím, že drží lépe než origo. Jinak RST rozhodně nehaním, z laciných značek to nebude nejhorší volba, zrovna oni YKK na horní modely používají :-)

Odesláno

bocko, ano jen po ceste, ale i tak se tesim :) . Mista kde se da v Alpach super pojezdit mimo cesty jsou daleko - na 3 denni vylet. TKCcka vozim proto, ze je to slesnej universal, rad se svezu i mimo asfalt a hlavne na scramu super vypadaj :)  A pokud neni hodne mokro, tak drzej jako prase.

tl

Odesláno

Celkově pevná konstrukce až nad kotník. Kámoš jezdil vždycky i s ženskou v plný výbavě jak na okruh, jedinkrát sjeli z kempu "jenom kousek k vodě" v teniskách a triku. Bouračka. Paní pak kulhala léta, několik operací rekonstrukce kotníku. Hodně složitý, v ČR pro řadovou ovci téměř nemožný. Odřená pr.el se zahojí, ale ruka, zápěstí a kotník je jiná hra. Já i když vyjedu sem tam jen v triku a kraťasech, vždycky beru plný boty a rukavice (smx-r a gp-pro). To nepíšu kvúli značce, ale pro představu ochrany. Boty tedy určitě vysoký s chrániči záprstních kůstek, kotníků a holení.

Odesláno (upraveno)

Jak píše Americkej, rozhodně to chce ochranu kotníku, což zpravidla mají spíš "race" boty, než turistiky..Zajímavě vypadaj právě i boty od RST,kde ochrana kotníku není špatná,ale dokázal bych si jí představit spojenou až s patou, na druhou stranu v poměru k ceně to není špatné...

Z dalších bycho koukal po botách např SIDI, řada Cobra a výš, ideál bych viděl v řadě Vertigo...

Boty Forma jsou vhodnější spíše pro lidi s vyšším nártem, jsou v oblasti nártu opravdu volnější..

Osobně jezdím TCX S-Race a spokojenost veliká...Případně koukni na www.tcxboots.com ...

Je toho mraky... ;)

Upraveno uživatelem Martyp
Odesláno (upraveno)

Z dnešního pohledu nechápu, jak jsem mohl objet pořádnej kus USA úplně na hulváta (přilbu  jsem si koupil až ke třetí motorce). Na Floridě jsem jezdíval na pláž dokonce bosky, ale musel jsem najít trasu mimo semafory, dát bosý chodidlo na rozpálenej asfalt, to jsem udělal jenom jednou. Takhle v Dakotě, to jsem si už pořídil Hárlejácký kanady:

post-17198-0-36561900-1435925011_thumb.jpg

Dneska jsem bez skafandru nesvůj, holt už zvyk.

post-17198-0-33145400-1435925622_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Americkej
Odesláno

Hehe, koukám to byly časy..  A Banďour pěkně, to byl vysněnej bajk snad každýho kluka.. :)

A koukám na K1200R Sport od ACS...co obsahuje ta úprava všechno..? ;)

Odesláno

Jo, béčko jsem pak vzal po letech domů a dopřál mu okruhovej podvozek plus airbrush ... moje první funglovka, první modelovej rok (koukal jsem na něj jak na zjevení) a dodneška srdcovka.

post-17198-0-88494000-1435934427_thumb.jpg

ACS12RS úprava byla převážne o designu, motor i podvozek nechali, tam nebylo moc co vylepšovat. Postavili ho v Německu, já ho koupil jako tříměsíční předváděčku. Takže spodní kapoty, jednosedadlová konverze podsedlovky, krovka, řídítka, stavitelný páčky, xenon, perlový lakování, padáky, nějaký ty serepetičky, na motoru jen otevřený vzducháč KN a Remus lauf.

post-17198-0-81664400-1435934597_thumb.jpg

Odesláno

Vcera vecer jsem se vratil z Rakous. Bylo to zase uzasny. Pocasi super, az moc hic. Za 3 dny 1370km. Za 14 to asi zopaknu:)

tl

post-26281-0-83825700-1436205604_thumb.jpg

post-26281-0-01875600-1436205631_thumb.jpg

Odesláno

Ja som mal na SM takisto gelofku, ale bola horsia ako origos, tak ja teda neviem v com je vlastne ta gelovka dobra?

Odesláno

Od čtvrtka jsme byli v Alpách, v Ga-Pa byl megasraz motorek BMW. Bylo to bezv, spousta Čechů, jeli jsme s přítelkyní na 2 motorkách ve 4 lidech, obdivuju ji, jak tu víc než půltunovou vysokou motorku (R1150GS)¨dovedla tam i zpět, nicméně za necelé 3 sezóny se holky nesblížily a GS půjde do světa. Dám asi inzerát do píslušného vlákna, ale kdo by měl předběžně zájem o BMW R1150GS, 2003, napište.

Bohužel zmíněný sraz byl pro někoho osudový. V sobotu na vyjížďce, nedaleko městečka Reutte, jsme se nachomýtli k nehodě několika motocyklů. Nebyli jsme si jisti, zda jich bylo 4 nebo 5, rozloženy na součástky byly poházené na 150 m silnice. Podle místních médií předjížděl motorkář auto a nevšiml si dvou motorek v protisměru, s jednou se čelně srazil. Výsledkem je jeden mrtvý a 3 těžce zranění motorkáži... Jedna z motorek byla podle ulomeného kufru BMW a jela směrem na Ga-Pa... Takže dávejte pozor a nejezděte jako šílenci... 

post-3283-0-36180000-1436254594_thumb.jpg

post-3283-0-76242100-1436254616_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...