Horhe Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Odesláno 14. července 2015 v TP je na předku 120/60 a ten předchozí majitel tam nazul 120/70 teď mi akorát napsali z toho shopu, že gumu mají, ale je to rok 2009, to už je asi dost starý co?
Horhe Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Odesláno 14. července 2015 (upraveno) Tak hotovo, vyřešeno, na zadku je teda Michelin Pilot Road 2 a na předek objednaná Michelin Pilot Road 3. Zítra přijde, rovnou to nahodím a hurá na technickou. Upraveno 14. července 2015 uživatelem Horhe
Návštěvník km.kmk Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Odesláno 14. července 2015 Kluci ja myslim ze z toho delate vedu... Horhe neni Chorche... a nemyslim ze bandasku bude klopit na stupacku... myslim ze na takove to domaci zvykani jsou vsechny dostupne pneu OK, jo a taky se vsadim ze z chytrych panu co laboruji mekka/tvrda pozna vetsina how.o
Horhe Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Odesláno 14. července 2015 No fakt je, že jsem za těch prvních 40 km téměř smazal poserpruhy předchozího majitele I s tím battlaxem na předku a road pilotem na zadku
Americkej Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Odesláno 14. července 2015 Tak zrovna Banďour jde stupačku ajncvaj. Ty gumy bych ňák extra neřešil, prostě bych odjel co tam je a pak koupil celou sadu. Jinak když už se to jó řeší do extrému, není tak důležitá rozdílná směs předku a zadku, jako rozdílnej tvar. Zkrátka některý sady jsou špičatější, některý kulatější ... takže je dobrý, když ten předek se zadkem tam padá pěkně spolu. A na okruhu to poznám, ne že ne. Ale v normál "okolo komína" provozu je to asi buřt. Jo a 2009 ať si rovnou strčej kam slunce nesvítí, nebo daj za skoro darmo ňákýmu turistovi.
xnokiax Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Odesláno 14. července 2015 rozhodol sa rozlucit s tymto strojom. ak by niekto chcel nech pozrie predaj. chcel by som nieco lahsie. asi som uz stary
jebiga Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Odesláno 14. července 2015 HD Sportster 883 Ironnejak jsem to odklepl driv a nemuzu to opravit HD Sportster 883 Ironahoj jsem hrdy majitel tohoto stroje jen resim ulozny prostor kam dat min prilbu ve meste nebo nejake drobnosti co jsem prodal skutra a jezdim jen na sportiku nemam kam dat veci nemate nekdo napad 100% nechci kozenou rolku s trasnema to radsi budu nosit na hlave prilbu porad !! :-) zavidim majitelum GeeSek hlinikove kufry dejte vedet jak jste to vyresily treba na podobnem stroji Vy?dekuji Jirka
xnokiax Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Odesláno 14. července 2015 nejak jsem to odklepl driv a nemuzu to opravit HD Sportster 883 Ironahoj jsem hrdy majitel tohoto stroje jen resim ulozny prostor kam dat min prilbu ve meste nebo nejake drobnosti co jsem prodal skutra a jezdim jen na sportiku nemam kam dat veci nemate nekdo napad 100% nechci kozenou rolku s trasnema to radsi budu nosit na hlave prilbu porad !! :-) zavidim majitelum GeeSek hlinikove kufry dejte vedet jak jste to vyresily treba na podobnem stroji Vy?dekuji Jirkaja ti mozem poradit ako to vyriesit mas to hned nad prispevkom:) ak nie taka potom ja to riesim zeleznym latom na ktore navleciem prilbu- ak to nie je len polovicna- a tam sa da navliect aj oblecenie a zamknut o moto zamkom.inak na HD jedine kozenne alebo plastove brasne.
Americkej Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Odesláno 14. července 2015 Přilba se zamyká ocelovým lankem k rámu nebo zadní stupačce. Není důvod jí vláčet s sebou.
jebiga Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Odesláno 14. července 2015 bohuzel mam jen otevrenou a hned dve :-( kuzi moc nechci mas neco inteligentniho plastoveho?
xnokiax Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Odesláno 14. července 2015 to je plastove zvnutra a natom je koza. teraz to kamarat kupoval. ale trocha drahe to bolo. na sportster asi topcase nedas. to si musis kupit touring a tam sa ti vojdu do topcase 2 prilby full face. myslim ze asi na sportster to nebude lahke riesenie. alebo este ma napada kupit sietku a do tej dat prilby. http://www.sekundovestany.sk/www-sekundovestany-sk/eshop/8-1-BATOHY/24-2-ochrana-a-bezpecnost-zavazadel
instant Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Odesláno 14. července 2015 jebiga, a naco si predaval skuter.. sak skuter je zaklad
Horhe Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 A je tam. Fakt je to hned jinačí svezení.
luidis Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Micheliny jsou parádní gumy. Nejdříve jsem měl metzelery, ale když jsem šel do pilot roadek, tak jsem sám čuměl, kam se to dá položit. Ty trojky budou super, kolega na nich jezdí v dešti jak za sucha.
Horhe Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Na tý starý gumě bych měl na vodě asi trochu strach.
Ivan Lelák Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Odesláno 17. července 2015 Asi bys větší strach mít nemusel, jsou pneu, které mají v novém stavu prozaičtější vzorek. Motopneu je navíc zaoblená a vytlačuje vodu do stran, ne jako auto. A na mokru, aspoň v zatáčkách, se stejně jezdí opatrně.
Geodet Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Odesláno 17. července 2015 Taky jsem přešel z Metzelerů na Michelin Pilot Road 3.
Návštěvník Strocek Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 kluci kdyby někdo chtěl pěknej stojan na silinici, případně kokosku na crosku http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/86624-stojan-na-motocykl-tamoto-uni-race/http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/86625-helma-lazer-mx-6/
warann Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Odesláno 21. července 2015 (upraveno) Tak jsem měl dneska docela z pr*ele kliku při cestě z Chrudimi. Zastavil jsem na skůtru v koloně, najednou za mnou kvíleni brzd a docela rychle jedouci Octavta se snaží zabrzdit. Nakonec skončila v pangejtu. Tvl. já na něj řval (nějakej dědula s vnoučatama). Pak jsem se uklidnil a ješte mu pomáhal uklidnit děti. Jo jinak skůtr už je tady posunutej dopředu. On původně "zastavil" po směru jízdy dost přede mnou, takže by by asi sbírali lopatkou a smetáčkem. Tož tak pri úterku. Ale ješte teď se trochu klepu. Edit: dával jsem to už na vlákna, Co mě potěšilo, ale zážitek byl natolik silnej, že si ho dovolím zduplikovat i sem. Edit 2. Pikantní na tom je, že jsem jel Policie, kde jsem byl jako zmocněnec poškozené rodiny, která přišla při dopravní rodině o syna, resp. manžela - jel na kole a zezadu ho nabralo auto ...to jsou náhody. Upraveno 21. července 2015 uživatelem warann
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se