Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Turistiku v klasickom ponimani s nou samozrejme neplanujem . To by som bral GSo, pripadne Africa Twin.. Moj zamer jazdenia je takzvany komfort driver. :D

Motorky nalozit do aut/vlaku. Ubytovat sa niekde pri Stelvio pass, jazdit v okoli 3-4 dni (denne iba taku davku km, ktora je prijemna, prestavky, gastro, relax) , a hajde domov.

To zní celkem zajímavě. Pokud nemáte plnou kapacitu, rád bych se někdy připojil ;).

Odesláno

To zní celkem zajímavě. Pokud nemáte plnou kapacitu, rád bych se někdy připojil ;).

Partak zrusil moto(cudzie zavinenie), takze je realne ze jeho miesto bude volne. Ja planujem niekedy v auguste, dovtedy mi to nevida casovo.

Odesláno

Partak zrusil moto(cudzie zavinenie), takze je realne ze jeho miesto bude volne. Ja planujem niekedy v auguste, dovtedy mi to nevida casovo.

Mám toho v práci taky celekm dost ale když to půjde čas si udělám. Více info případně do SZ, předem díky.

Odesláno

Ahoj, bydlime na periferice a uvazuji nad nakupem skutra, ciste jako z bodu A do bodu B obcas vylet ale to opravdu malo, docela me zaujal skutr aprilia scarabeo, nejaka rada diky, mam Becko takze pouze skutr 125ccm...

Odesláno

Nevyslo by levnejc koupit ram, motor a zbytek dodelat? A thruxtona nechat v serii

Ti z

byde hromada dílů

To už zbývá i teď

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Dneska sem si připadal skoro jak Téeldéčko. :D Nová navigácia mě hnala cestou necestou, až mě to místama sralo.

post-13313-0-58155500-1561928522_thumb.jpeg

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Hm hm, tak jo.. :) Jen nevím, jestli něco neudělat s tlumičema - u sedla sem dal přednost designu nad pohodlností a sem vyskákanej jak chocholouš.

Odesláno

To chapu, v serii je to blato. Ja na scrama dal na zadek hagon nitro a do vidli vymenil pera a byl to rozdil jako prase.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

To chapu, v serii je to blato. Ja na scrama dal na zadek hagon nitro a do vidli vymenil pera a byl to rozdil jako prase.

Na kolik cca tě to prosím tě vyšlo, nepamätaš?

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Hele, uz se presne nepamatuju, ale tlumice tusim okolo 12ti tis a progresivky tusim do 4tis

Dík, to sem tak nějak počítal....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...