Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na zejtra jsem si domluvil dvě prohlídky motorek, který od sebe snad nemůžou bejt dál. Honda Shadow 750 a Yamaha XT600. Tam to rozlousknu a budu koukat dál, ale aspoň budu vědět jakým směrem.

• Odpovědi 14,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Prispejem trochou exotiky. Kamarat kupil toto :

2019 MV Agusta Dragster RR. Nazivo je to neskutocny narez. Ludia ho zastavuju a pytaju ze co to je, nic podobne nevideli. Vyskusam si ju az po zabehu, ale prve staticke dojmy su nasledovne :

Design je orgazmus. Posed velmi prijemny, cela moto je neskutocne kompaktna, ale obaja mame cez 185cm a v pohode sa na nu ulozime.(jasne ze nie spolu :) )

Co ma prekvapilo je ze akym lahkym dojmom posobi. Suchu hmotnost udavaju 168 ale oproti mojemu Tuonu (185) je uz pri manipulacii na mieste pocitovo lahsia snad o pol tony. Neviem ci to je taziskom, riadidlami alebo cim, ale rozdiel je vyrazny. Viac k tomu po jazde. Kamarat je z toho hotovy ako sa to ovlada, do zakrut ide samo, vraj bicykel.

Este dodam, ide v ramci seriovych moto o exotiku. Cize cena je mimo (19k) , servisne zazemie virtualne neexistujuce, spolahlivost sa uvidi, hondu zrejme netreba ocakavat. Nestandardny design prinasa aj nestandardne technicke riesenia-napr. pre demontaz zadneho kolesa je treba ich klúc-360 Eur, atd..

Este vzhladom k cene su nejake detaily co by mohli byt inak vyriesene (lcd display v dobe TFT,H7 ziarovka v svetlometoch, lacne posobiace ovladace..)

Ale uprimne, sral by som na to z M.Everest. Jazdne to bude strasna pecka.

Posledna vec- zvuk motora pri starte je komicky vo vztahu k agresivnemu designu. Takmer mlyncek na kavu. Aj tonom aj hlasitostou. Pod zatazou je to parada, ale s tymi euronormami by si uz mohli dat pohov. V ramci prislusenstva je niekolko typov vyfukou v roznych cenach, do toho by som siel. Ale potom sme cenovo cez 20. Na druhu stranu zakaznik dostane doslova unikat.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Parádní stroj, to se musí nechat :thumbsup_anim:

Matka na zadním kole vypadá klasicky co MV používá, byla tuším 56mm a na netu je toho spoustu. Duležité je nezapomenout na opačný závit a dotahovat vždy na přesný moment nebo hrozí poškození ložiska. Ještě doporučuji matku oblepit páskou aby nedošlo k otlačení od ořechu ;)

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&channel=crow&biw=1280&bih=644&tbm=isch&sa=1&ei=764gXYyYKNH4wALl5JCgBw&q=mv+agusta+wheel+nut+socket&oq=mv+agusta+wheel+nut+socket&gs_l=img.3...1506600.1508121..1508394...0.0..0.254.1133.5j2j2......0....1..gws-wiz-img.1zmgm4cPAdM#imgrc=_

Odesláno

Pokud bude řesit kolega stojan na zimu tak doporučuji Valtermoto, používá i racing team MV. Je sice kratší, takže vyžaduje větší páku na zvedání ale konstrukce je robustní (proti konkurenci).

https://www.bonmoto.cz/valtermoto-stojan-na-moto-race-levy-zadni/

Odesláno

Dnes som mal moznost poocumovat zblizka gsxs750 a celkom na mna spravila dojem... nenasiel som nic co by mi vadilo. Az raz budem chciet byt banditovi neverny tak mozno s touto. Mal/skusil niekto?

Odesláno

Ahoj,
pokud by někdo měl zájem se přidat, tak nabízím místo v autě (2x) a na vozejku (1x) pro přejezd Německem až do Zurichu - odjezd příští týden (čtvrtek nebo pátek z Liberce), takže můžeme někoho nabrat na trase Lbc - Pha - Plzeň.

Pokud někdo chce jet s námi dál na moto, mohu zaslat přibližný plán (je to volné) na pohodu, turisticky po asfaltkách (mám Brevu 750, takže pro lidi se supersporty by to byla nuda). Ve Francii spaní v kempech (my stan). Pokud se někdo najde bude vítán.

Odesláno (upraveno)

Ta agusta ma moc uzke rajdy podla mna

:D na tej prvej foto to naozaj tak vyzera akoby bola sirsia ako dlhsia, robia to aj tie zrkadla. Skutocnost je naozaj v poho posed. Daju sa aj jednotlivo nastavit na uzsie krutom v naboji. Ale pre vysokeho chlapa je to uplne ok.

Upraveno uživatelem tedwine
Odesláno

Trošku navážu na předchozí žádost o rady - brzy budu shánět "něco na cesty" (delší cestování ve 2) do kila.

Co jsem procházel a procházim:

- Varadero

- TransAlp

- stará Africa

- stará Tenere

-???

Co z toho bude vyloženě střep v týhle cenovce obecně? Africa už bude dost stará. Samo to záleží od majitele, vím.

Někde jsem slyšel, že hlídat původ - Itálii (dovoz, ne výrobce) prý nebrat? Důvod?

Vůbec jsem neuvažoval o KTM, Ducati apod...

Starý BMW 650 GS zase nevim jak by uvezlo dva.

Nejlépe mi vychází zatím Varadero - jsou tam nějaký extra komplikace?

Pak jsem ještě koukal jiným směrem, a to Fazer apod... To už na cestování ale asi moc nebude co?

Díky moc Z.

Odesláno

Na cestovani Varan nebo Stromek. Stara Afrika je vic do terenu. Ani jeden nema vyraznejsi problemy. Zvladnou pres 100k km bez potizi.

Odesláno (upraveno)

taliani neservisuju, motorka je lepsi bicykel..

z tych co menujes odporucam Varadero. Trochu macek ale na cestovanie to prave. Znesie to kvantum km ak to ma dobry servis. Ked vies nemecky tak napis Hannesovi, ten ju uz ma nejaky rok, poradi :)

http://www.varahannes.at/

Upraveno uživatelem instant
Odesláno

Pokud bude řesit kolega stojan na zimu tak doporučuji Valtermoto, používá i racing team MV. Je sice kratší, takže vyžaduje větší páku na zvedání ale konstrukce je robustní (proti konkurenci).

Asi mi neco unika, ale oni chtej za kus svareny a nalakovany trubky na koleckach skoro 5 litru? :D

Odesláno

Asi mi neco unika, ale oni chtej za kus svareny a nalakovany trubky na koleckach skoro 5 litru? :D

Začni to vyrábět, dokaž to prodat a jsi za vodou. Já kupoval na manželky kawu za 1500

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...