Baldic Odesláno 28. května 2020 Nahlásit Odesláno 28. května 2020 Jako docela se mi libi. Ale teda invertovany tachac a svitici analni otvor bych asi nedal.
Petrando Odesláno 29. května 2020 Nahlásit Odesláno 29. května 2020 Nekde jsem snad videl a ted to nemuzu najit samolepku motorkare na auto. Jakoby celni pohled na motorkare kdyz na nej koukate v zrcatku... idealne s motorkou bmw 1200gs... pomuze nekdo? Nize uvedeny obrazek mi neprijde spatny, ale neni to uplne ono... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M-72 Odesláno 29. května 2020 Nahlásit Odesláno 29. května 2020 V 28. 5. 2020 v 7:21, Wanderer napsal: Včerejší vyjížďka k vodě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Vyjizdka k stk ;-), pojedest s tim na motoakci? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Wanderer Odesláno 29. května 2020 Nahlásit Odesláno 29. května 2020 před 40 minutami, M-72 napsal: Vyjizdka k stk ;-), pojedest s tim na motoakci? Koukám, žes byl u společného kamaráda. :-) Motoakci se nebráním, záleží, co to bude zač. Za 14 dnů beru ale všednodenní Emku, jednak ji potřebuju vyzkoušet a pak potřebuji sajdu pro kluka.
efreeti Odesláno 30. května 2020 Nahlásit Odesláno 30. května 2020 (upraveno) DUKE650: JAWA PERAK... Je fajn vidět, že alespoň v Indii může značka Jawa důstojně existovat a vyrábět krásné motorky... Upraveno 30. května 2020 uživatelem efreeti
Wanderer Odesláno 30. května 2020 Nahlásit Odesláno 30. května 2020 Tak další motor složenej. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Baldic Odesláno 1. června 2020 Nahlásit Odesláno 1. června 2020 Na Vysocine je proste krasne. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ewolucionar Odesláno 2. června 2020 Nahlásit Odesláno 2. června 2020 před 23 hodinami, Baldic napsal: Na Vysocine je proste krasne. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tripleblack :-)
Kotlick Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Odesláno 4. června 2020 No tak čekal jsem něco podobného...Už je to tady.... Zákazy motorek kvůli hluku....https://www.idnes.cz/auto/zpravodajstvi/nemecko-motorka-vyfuk-motorkar.A200527_213413_automoto_fdvOdesláno z mého F2 pomocí Tapatalk
Liqid Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Odesláno 4. června 2020 Pro ty co nemají prémium https://www.auto.cz/nemci-chteji-zakazat-jizdu-na-motorce-o-svatcich-a-nedelich-ty-elektricke-mohou-dostat-vyjimku-134661
Gombo Odesláno 6. června 2020 Nahlásit Odesláno 6. června 2020 Dnes konecne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Wanderer Odesláno 6. června 2020 Nahlásit Odesláno 6. června 2020 (upraveno) Jojo, dneska bylo parádně. To se mi povedlo ojet gumu hodně na kraji, fakt se to dá hodně naklopit. :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. června 2020 uživatelem Wanderer
zhrado Odesláno 6. června 2020 Nahlásit Odesláno 6. června 2020 Jo, dnes skoro 250km. Bolo krásne. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
junior300 Odesláno 6. června 2020 Nahlásit Odesláno 6. června 2020 před 2 hodinami, Wanderer napsal: Jojo, dneska bylo parádně. To se mi povedlo ojet gumu hodně na kraji, fakt se to dá hodně naklopit. :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Este ze si ma “postrcil”, ani som netusil, ze tu je aj toto vlakno.. Moja blbost. Norton je bozsky, dokonalost sama. Tiez som brit-positive, ale takato klasika mi bohuzial nehovori pane.
pebe Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Odesláno 8. června 2020 včera vyšlo jedno moc pěkné video o Nortonech
Wanderer Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Odesláno 8. června 2020 Jako pěkný. Koukám, že s přehozenejma nohama jsem na tom ještě dobře. Akorát Jindra by si mohl před recenzí aspoň něco nastudovat, třeba aspoň kolik to má rychlostí. A bejt vyvalenej z přeplavování karburátorů, to se nedivím, že to startovali 3 hodiny. Mám ale obavu, že Jindra moc dlouho videa dávat nebude. Nejen u tohohle videa je vidět, že jezdí fakt rychle, předjíždí přes plnou čáru (to je většinou vystřihnuté, ale najdenou je před autem), po vesnicích pětaosmdesát, lítá rychle kam nevidí, to je otázka času, než někoho sejme nebo někdo jeho. Jen můj názor. Ale zajímavé stroje tam má, to ano a rád se kouknu na další.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se