Přejít na obsah

Motorkáři

Doporučené příspěvky

před 6 hodinami, Crusty napsal:

sobotu PHD

Parádna akcia to bola, užil som si tie 3dni a stálo za to trepať sa z Liptova 🏍️, hlavne zvláštny pocit bol napiť sa po návrate domov aj vody 🤣🍻

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja jsem si v ramci PHD vyzkousel tyhle tri HD. No asi to neni muj salek kavy a po presednuti na meho baworskeho kone, jsem si liboval jak fajn motorku mam. Mimochodem Panamerica se mi cestou rozbila a jelo to max na ctvrt plynu, jinak se dusila a odmitala jet - super zazitek kdyz se to stalo pri predjizdeni

IMG-20230901-WA0030.jpg

IMG-20230901-WA0031.jpg

IMG-20230901-WA0029.jpg

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, Kairos napsal:

To by me zajimal ten Sportster, jak se na tom jezdi ve srovnani s tim bawem/jakym?/

Normálně jezdím na GS1200, takže mě nejvíc zajímala Panamerica.

Ten Sportster jsem asi nějak nepochopil. Na mé skoro 2m je to malé. Je to pekelně tvrdé a díky nohám vysoko a daleko si ani nijak neodlehčíš (nepřizvedneš se do stupaček na nerovnostech). To obří kolo vepředu = moc se tomu nechce zatáčet. Motor jede zběsile, ale skoro se na tom při akceleraci nejde udržet (visíš jen za ruce, zadek je téměř na zadní pneumatice)

Odkaz ke komentáři

Po delší době jsem se vydal na silnici. Celý letošní rok jsem se snažil využívat okruhové dny. Vyrazil jsem se podívat na Červenohorské sedlo. Celkem 350 km. Nemyslím si, že jezdím tužku, ale tam jsem si připadal, jak amatér. Někteří borci tam fakt diktovali, ale já už mám na silnici prostě strach a čím dál víc uvažuji se vydat cestou okruhovky na laminátech a na silnici se vykašlat. 

Prošel si tu někdo touto fází? Nebo to přejde, když si pořídím nějakou "hodnější" motorku.

20230912_175801.jpg

Odkaz ke komentáři

před 21 minutami, Hento napsal:

Prošel si tu někdo touto fází? Nebo to přejde, když si pořídím nějakou "hodnější" motorku.

Hodnější motorka = nudná motorka :D ne jen si dělám srandu :cheers:. Ale záleží co od toho čekáš a jaké okruhy/rozpočet maš na mysli. Funkční oruhovka je +-200tis, + nahříváky, stojany, gumy, vozík (když nemáš dodávku), startovné na 2 dny cca 12tis., palivo atd.

Já jsem před pár lety vytáhl kamaráda do Mýta a Písku. Sehnal mu starší slicky, pujčil stojany s nahříváky a za pár tísícovek si užil parádní svezení ;).

48829138576_1fca59b938_o.jpg

Odkaz ke komentáři

Rozumím, že když to někdo s okruhem myslím vážně, tak $$$ začnou naskakovat. Spíš to myslím, jen jako hobby ježdění.. 

V minulosti jsem se závodně věnoval downhillu a zkušenost je taková, že důležitější je skil než technika. Samozřejmě, když je dobrá technika, jde všechno lépe. 

S tou nudnou motorkou nejsi daleko od pravdy, prostě něco, co tě nenutí furt tahat. Prostě kochačka. V merku mám Fantic Caballero a Ducati Desert Sled. Ale bojím se, že to bude slepá cesta, právě kvůli té nudě...

Odkaz ke komentáři

V 11. 9. 2023 v 22:18, mamenec napsal:

Normálně jezdím na GS1200, takže mě nejvíc zajímala Panamerica.

Ten Sportster jsem asi nějak nepochopil. Na mé skoro 2m je to malé. Je to pekelně tvrdé a díky nohám vysoko a daleko si ani nijak neodlehčíš (nepřizvedneš se do stupaček na nerovnostech). To obří kolo vepředu = moc se tomu nechce zatáčet. Motor jede zběsile, ale skoro se na tom při akceleraci nejde udržet (visíš jen za ruce, zadek je téměř na zadní pneumatice)

Aj ja ďakujem, lebo ho mám v užšom výbere :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...