Americkej Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna Prej drahej koníček... no možná, ale teprve až to rozdrbeš na atomy! Jinak je zo podobný jako si pořídit milenku a pak skučet, že chce kabelku a botičky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 10. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna (upraveno) před 13 hodinami, rado74 napsal: vymenil som vyššie riadidlá nedávno a je to výrazne lepšie . Výška nad pôvodné spätné zrkadlá a pekne na ne vidím popod ruky, akurát pripočítať plus výmena káble, lanká ...... kurva drahý koníček tieto motorky Jo, to je přesně vono. Akorát já bych tam dal černý Pěkný to máš. Jinak teda na financování mejch koníčků docela dost pomohl rozvod, jakmile teda člověk překonal tu počáteční fázi, kdy byl úplně na mizině Upraveno 10. srpna uživatelem Horhe 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 10. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna Dnes opožděný přistání na domácí ranveji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crusty Odesláno 10. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna Já si dneska dal 300km po českoněmecké Šumavě. S tátou (74 let), snad to v těhle letech taky ještě budu dávat. Na obou stranách hranice krásný svezení. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 10. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna Taky sem to vytáhnul. Po 200 metrech vod baráku mě málem sestřelil týpek na kruháku, kterej mi to tam poslal když se napojoval na kruhák, ale aspoň se vomluvil... Jinak pohoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 11. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna Tohle "retro pozadí" jsem si prostě musel vyfotit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 11. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna MUPY MUP! Paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 11. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna Tyhle umělecký plastiky s posláním a celosvětovým přesahem sou nesmrtelný. Tenkrát se prostě dělalo pořádný umění! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 11. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna před 17 hodinami, Strocek napsal: Taky sem to vytáhnul. Po 200 metrech vod baráku mě málem sestřelil týpek na kruháku, kterej mi to tam poslal když se napojoval na kruhák, ale aspoň se vomluvil... Jinak pohoda. Jardo vomluvil by se ti i kdyby tě sundal, mě se pořád někdo omlouvá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 11. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna před 8 minutami, fijo napsal: Jardo vomluvil by se ti i kdyby tě sundal, mě se pořád někdo omlouvá Tvl hustý, seš celej? Koukám mašina s padákama asi v poho, ale co posádka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 11. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna před 47 minutami, Strocek napsal: Tvl hustý, seš celej? Koukám mašina s padákama asi v poho, ale co posádka? Jel jsem naštěstí sám... Otřes mozku, tejden jsem byl protivnej a moc se se mnou nedalo komunikovat. Spíš mě sralo, že to byl úplně zbytečnej příběh. Řídič Volva nevydržel v koloně stojících aut a chtěl udělat U-turn... poslal mi to čumákem rovnou k obrubníku, nešlo ho ani objet. Už to beru klidnějc, 2x mě srazilo auto na kole v itošce, 2x v Praze... Život je barevnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 11. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna Jsme na výletě se synkem ve Slovinsku. Dnes po dálničním přesunu krásné kopečky (Posávsko- Hribovje) . akorát bylo kapánek teplo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 11. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna Omlouvám se, vložilo se mi hlavou vzhůru a tvrdošíjně odmítá opravu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave123 Odesláno 11. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna Na zkoušku z půjčovny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 11. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna Před hodinou, fijo napsal: Jel jsem naštěstí sám... Otřes mozku, tejden jsem byl protivnej a moc se se mnou nedalo komunikovat. Spíš mě sralo, že to byl úplně zbytečnej příběh. Řídič Volva nevydržel v koloně stojících aut a chtěl udělat U-turn... poslal mi to čumákem rovnou k obrubníku, nešlo ho ani objet. Už to beru klidnějc, 2x mě srazilo auto na kole v itošce, 2x v Praze... Život je barevnej No tak aspoň že tak. Já teda musim zaťukat, že mě nikdo z motocyklu ještě nesundal a to jezdim vod patnácti. Dycky když sem si ustlal, tak to byla moje chyba, ale poslední nehodu jsem měl tak před deseti lety. I když to samozřejmě není 100% záruka, tak se snažim pořád předvídat, kdybych spoléhal na ostatní, tak už to mám asi za sebou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 11. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna Tak to bejvá, člověk hlídá ostatní a pak neuhlídá sebe... Také moje chyba i když ten retardér co jsem nedal byl teda pěkně "zákeřnej" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna Dnešní drobné intermezzo .... Bert: Ty píčo blbá, nedalas mi přednost zprava. Málem jsi mne sestřelila! Blondýna: Debile, nauč se pravidla, já jela rovně! 4 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna před 1 hodinou, Bert napsal: Dnešní drobné intermezzo .... Bert: Ty píčo blbá, nedalas mi přednost zprava. Málem jsi mne sestřelila! Blondýna: Debile, nauč se pravidla, já jela rovně! Takže jsi přešel z nasranosti plynule do smíchu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna Asi tak. Co jinýho s tím chceš dělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se