Přejít na obsah

Motorkáři

Doporučené příspěvky

před 13 hodinami, rado74 napsal:

vymenil som vyššie riadidlá nedávno a je to výrazne lepšie  . Výška nad pôvodné spätné zrkadlá a pekne na ne vidím popod ruky, akurát pripočítať plus výmena káble, lanká ...... kurva drahý koníček tieto motorky 😅

Obrázok WhatsApp 2024-08-09 o 17.12.20_c851fc09.jpg

Jo, to je přesně vono. Akorát já bych tam dal černý :)

Pěkný to máš.

Jinak teda na financování mejch koníčků docela dost pomohl rozvod, jakmile teda člověk překonal tu počáteční fázi, kdy byl úplně na mizině😅

Upraveno uživatelem Horhe
  • Haha 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 17 hodinami, Strocek napsal:

Taky sem to vytáhnul. Po 200 metrech vod baráku mě málem sestřelil týpek na kruháku, kterej mi to tam poslal když se napojoval na kruhák, ale aspoň se vomluvil... Jinak pohoda. 

IMG_20240810_164957.jpg

Jardo vomluvil by se ti i kdyby tě sundal, mě se pořád někdo omlouvá 😂

IMG_20240811_180522.jpg

Odkaz ke komentáři

před 47 minutami, Strocek napsal:

Tvl hustý, seš celej? Koukám mašina s padákama asi v poho, ale co posádka?

Jel jsem naštěstí sám... Otřes mozku, tejden jsem byl protivnej a moc se se mnou nedalo komunikovat. Spíš mě sralo, že to byl úplně zbytečnej příběh. Řídič Volva nevydržel v koloně stojících aut a chtěl udělat U-turn... poslal mi to čumákem rovnou k obrubníku, nešlo ho ani objet. Už to beru klidnějc, 2x mě srazilo auto na kole v itošce, 2x v Praze... Život je barevnej 😂  

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, fijo napsal:

Jel jsem naštěstí sám... Otřes mozku, tejden jsem byl protivnej a moc se se mnou nedalo komunikovat. Spíš mě sralo, že to byl úplně zbytečnej příběh. Řídič Volva nevydržel v koloně stojících aut a chtěl udělat U-turn... poslal mi to čumákem rovnou k obrubníku, nešlo ho ani objet. Už to beru klidnějc, 2x mě srazilo auto na kole v itošce, 2x v Praze... Život je barevnej 😂  

No tak aspoň že tak. Já teda musim zaťukat, že mě nikdo z motocyklu ještě nesundal a to jezdim vod patnácti. Dycky když sem si ustlal, tak to byla moje chyba, ale poslední nehodu jsem měl tak před deseti lety. I když to samozřejmě není 100% záruka, tak se snažim pořád předvídat, kdybych spoléhal na ostatní, tak už to mám asi za sebou...

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Bert napsal:

Dnešní drobné intermezzo ....

Bert: Ty píčo blbá, nedalas mi přednost zprava. Málem jsi mne sestřelila!

Blondýna: Debile, nauč se pravidla, já jela rovně!

Takže jsi přešel z nasranosti plynule do smíchu? 🙂

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...