horal Odesláno 31. srpna Nahlásit Odesláno 31. srpna před 2 hodinami, Juraj11 napsal: Tvl já to nějak nechápu Proč sis nepořídil tzv trhací ořechy Jinak story slušná https://www.aretacni-pripravky.cz/specialni-nastrcne-hlavice/bgs-20210--sada-nastrcnych-hlavic-se-spiralovym-profilem-sroubovak-10-mm--3-8---vnejsi-sestihran-9-19-mm-10dilna/ Sent from my iPhone using Tapatalk Máš prosim s tou konkrétní sadou/firmou zkušenosti? Nic takového nemám, neznám, evidentně praktický vercajk. Štěstí přeje připraveným. Děkuji
Juraj11 Odesláno 31. srpna Nahlásit Odesláno 31. srpna Máš prosim s tou konkrétní sadou/firmou zkušenosti? Nic takového nemám, neznám, evidentně praktický vercajk. Štěstí přeje připraveným. Děkuji Bohužel nemám,jen jsem hodil odkaz na první sadu co mi vypadla. Kamarád to má v práci a tam jsem to viděl používat a párkrát i použil. Co vím,tak ve firmě používají převážně Würth.Více by asi poradil nějaký automechanik,nebo spíše pneuservisak. Tam se to hodně používá na strhlé šrouby u kol.Sent from my iPhone using Tapatalk 1
matous Odesláno 2. září Nahlásit Odesláno 2. září Včerejší poježdění na Homoláku..Sent from my iPhone using Tapatalk 3
redd Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září @matous Odkud je tam nejlepší příjezd? Klidně SZ, dík.
Prochy68 Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září před 20 minutami, redd napsal: @matous Odkud je tam nejlepší příjezd? Klidně SZ, dík. 1
Prochy68 Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září Je tam teda zakazova znacka a zavora, jen pro poradek
matous Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září [mention=16687]matous[/mention] Odkud je tam nejlepší příjezd? Klidně SZ, dík.A pak se musis protahnout kolem jedne brany - je tam takovy mensi kopecek nez u ostatnich - kdyz prijedes po te prijezdovce od hlavni jak kreslil kolega, tak je to myslim druha brana po leve strane.Sent from my iPhone using Tapatalk
redd Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září Díky oběma @Prochy68 a @matous, budu se tam muset vypravit
matous Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září Díky oběma [mention=36709]Prochy68[/mention] a [mention=16687]matous[/mention], budu se tam muset vypravit Pardon, brany budes mit po prave strane. Sent from my iPhone using Tapatalk
lamizol Odesláno 5. září Nahlásit Odesláno 5. září Pánové měl bych speciální prosbu. Není tady někdo z okolí Králova Dvora (Berouna), kterej vlastní novou Teneerku 700, případně Báwo R 1200 GS (né Adv). Potřeboval bych to vyzkoušet do garáže jestli se mi tam vejde společně s autama. Bude to na knop, ale myslim si že by se Tenerka vejít mohla, to GSo bych už viděl jako problém s válcema, ale i tak bych to chtěl vyzkoušet. Neznám nikoho z okolí kdo by měl přímo tyhle stroje o kterých uvažuji. Jestli by mi s tím chtěl někdo helpnout, prosil bych SZ. Díky
KFL Odesláno 7. září Nahlásit Odesláno 7. září Po měsíci máme skoro 2500 společnejch kilometrů a nenapadá mě nic, co bych mu mohl vytknout. Charismatickej a neuvěřitelně zábavnej stroj (na moje začátečnický ježdění). Ještě dodělám ty zpropadený padáky (čekám na díly) a možná ještě upgradnu zrcátka, ale jinak mám hotovo . 2 2
Mira188 Odesláno 7. září Nahlásit Odesláno 7. září Dnes na vejletě jsem ji poprvé vzal na polňačku a šotolinu. Nic neupadlo, tak asi dobrý... Odesláno z mého SM-F711B pomocí Tapatalk 1 1
Zelenina Odesláno 7. září Nahlásit Odesláno 7. září Par Triumph se tu najde, plánujete někdo z vás navštívit tuhle akci?Ze bych poznal pár místních gentlemanů.Sent from my iPhone using Tapatalk
KFL Odesláno 7. září Nahlásit Odesláno 7. září 32 minutes ago, Zelenina said: Par Triumph se tu najde, plánujete někdo z vás navštívit tuhle akci? Ze bych poznal pár místních gentlemanů. Sent from my iPhone using Tapatalk Já byl včera na Triumph United srazu v kempu Pecka a stačilo mi. Nemám rád lidi . 3 2
johny357 Odesláno 7. září Nahlásit Odesláno 7. září Na sraz ne, ale Triumpha sem vcera projel. Dokonce i malej neplanovanej offroad, pro tehle stroj fakt ideal 1
Waya03 Odesláno 8. září Nahlásit Odesláno 8. září Včera jsem vyrazil na krátkou projížďku a připletl jsem se čirou náhodou do startu veteránského závodu! Jak jsem zjistil o něco později, šlo o “Tachlovický trojúhelník”. Byl to nářez, když to borci na startu nakopnuli, znělo to jako ozvěny nirvány Každopádně, ač se mi všemožné předválečné BMW a stroje domácí provenience líbily, srdíčko nejvíce zaplesalo nad CBčkama ze 70tých, které vůbec vystavené nebyly a patřili lidem co se na tu show přijeli kouknout stejně jako já na své Suzie. Udelal jsem si Áčko před pár měsíci a prvních 1000km jsem byl na svojí 650tce nervózní jako prvnička. Říkal jsem si, že jsem to asi s SV650 trochu přepísknul a nemám na to, šlo to ztuha. Ale najednou si to sedlo a užívám si to neskutečně, ty vibrace V-twin a ten pocit když to na rovince pořádně osolím, to je neskutečná paráda. Ty úseky kde mě to na 125tce kvůli nedostatku výkonu sralo, jsou teďka ty nejlepší Tak všem na mašině zdar! 2 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se