HD_Bagger Odesláno 11. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2025 Včera sem neodolal, přijela mi před 2 týdny ze států. Breakout Pro Street CVO vyrobeno 486ks motor upraven ze 110 na 117cui. Dokáže to hrabat i s tou tlustou zadní gumou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 3
Teatime Odesláno 14. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2025 Kristi se domákla, že jsem anti-anti-Antifa! Ještě že máme ty varovný systémy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Waya03 Odesláno 21. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2025 Po obědě jsem dokončil menší tunning mojí SV650. Nový tlumič výfuku, držák SPZ, zrcátka a štít budíků. A teď pod plachtu a čekat na jaro Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
AlfGS Odesláno 21. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2025 To bude mít moc hezkej zvuk, palec hore!!!!
Bullet Odesláno 26. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2025 Kluci, nekdo realne zkusenosti s CF Moto 450MT? Silne o tom uvazuju jako o motorce, se kterou preziju nekolik mesicu prevazne v zime v CR...pri cekani na letni dny... Zhledl jsem spoustu youtube recenzi, testu nic moc negativniho za tyto penize...dekuju
Dez123 Odesláno 27. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2025 Jestli na zimu, tak koukni jakou má tady pán pěknou lišku
Kairos Odesláno 21. ledna Nahlásit Odesláno 21. ledna Poradite kde jsou na Praze vychod a dal nejake pekne polnacky, piskovny nebo jine moznosti vyuky jezdeni mimo asfalt? Urcite nechci do lesa, at maj zviratka klid a radsi neco legalniho at se nemusim prat s jezedakama nebo policajtem. A motokrosova trat taky neni dobrej napad Diky
Skarohlid Odesláno čtvrtek v 16:38 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 16:38 Chytnul na podruhé, poprvé se po zimním spánku jen líně převaloval.... Výborné to bylo, pokaždé když se jedu projet, úsměv jak klaun v cirkusu a kýbl emocí. Prostě mne ten Haryk pořád baví. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Bert Odesláno čtvrtek v 17:09 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 17:09 Jagman se pochlapil. Konečně mám na ježdění připravenou mašinu, která je nízká, a tudíž je i s mými zkurvenými koleny vysoká pravděpodobnost, že ji na světlech "ustojím" WhatsApp Video 2026-02-08 at 20.30.35.mp4 4 1
Xenomorfus Odesláno čtvrtek v 17:47 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 17:47 Berte, nejsem uplne fanda HD, ale tohle je krasa. To ma styl a koule! Este si k tomu nechej narust vousy. Aspon pul roku, jako ja Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Bert Odesláno čtvrtek v 17:54 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 17:54 Ty parchante, okamžitě se přestaň chlubit, jak rychle Ti rostou vousy! Tuhle debatu už máme za sebou. Já to nikdy nedotáhl dál, než sem .... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bert Odesláno čtvrtek v 17:55 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 17:55 Jo, a ještě k mašině. Jsem rád, že se Ti líbí. Je to dost slavná americká stavba. John Covington. Inu, skvělý důvod se zase "někde na cestě" potkat.
Xenomorfus Odesláno čtvrtek v 18:44 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 18:44 Berte, mi jdou jen ty vousy, jinak nic Rozhodne mam v planu letos objizdet jen mistni rybnik, takze se urcite uvidime! 1
SUZUKIGSXR Odesláno čtvrtek v 19:03 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 19:03 Před hodinou, Bert napsal: Ty parchante, okamžitě se přestaň chlubit, jak rychle Ti rostou vousy! Tuhle debatu už máme za sebou. Já to nikdy nedotáhl dál, než sem .... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Můj šálek kávy to není, ale je to šumné. Co na to říkají záda?
SUZUKIGSXR Odesláno čtvrtek v 19:16 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 19:16 před 1 minutou, SUZUKIGSXR napsal: Můj šálek kávy to není, ale je to šumné. Co na to říkají záda? Pardón, ten text měl být pod motorkou, omylem jsem se vyjádřil k tvým vousům atd... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bert Odesláno čtvrtek v 19:20 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 19:20 Já se pochčiju smíchy. Palec hore, to se Ti povedlo .... Záda v poho. Tu mašinu navrhoval člověk, který je nejen skvělý fotograf a designér, ale je to bývalý špičkový motocyklový závodník. Takže wow efekt a jízdní (uživatelské) vlastnosti jsou v rovnováze. 1
SUZUKIGSXR Odesláno čtvrtek v 19:37 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 19:37 před 7 minutami, Bert napsal: Já se pochčiju smíchy. Palec hore, to se Ti povedlo .... Záda v poho. Tu mašinu navrhoval člověk, který je nejen skvělý fotograf a designér, ale je to bývalý špičkový motocyklový závodník. Takže wow efekt a jízdní (uživatelské) vlastnosti jsou v rovnováze. Tak hlavně kolama po zemi a pohodu.Na moji náturu to není, já měl raději jinou motorkářinu, bohužel jsem to ukončil crashem na ringu v Brně a kurevsky mi ten adrenalín chybí. Helma na hlavě, mozek přepnutý na Mickye Mouse a za tři dny byla palice parádně vyčištěná. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Ivan Lelák Odesláno včera v 07:24 Nahlásit Odesláno včera v 07:24 před 11 hodinami, Bert napsal: Já se pochčiju smíchy. Palec hore, to se Ti povedlo .... Záda v poho. Tu mašinu navrhoval člověk, který je nejen skvělý fotograf a designér, ale je to bývalý špičkový motocyklový závodník. Takže wow efekt a jízdní (uživatelské) vlastnosti jsou v rovnováze. Spoustu let jsem se pohyboval, i profesně, kolem motorek a viděl mnoho staveb. I v ČR máme (nebo jsme měli, nevím, už v tom dlouho nejsem) skvělé stavitele, plně srovnatelné se světovou špičkou. Tvoje motorka je fakt hezká a vypadá, že by se na ní dalo i trochu jezdit. Rozumím tomu, že podvozek je dělaný i s ohledem na záda, ale upřímně, s těmi zadními zdvihy a sklonem přední vidle se zázrak udělat nedá. Takže přeji spoustu krásných zážitků pokud možno na hladkém asfaltu.
Bert Odesláno včera v 07:38 Nahlásit Odesláno včera v 07:38 Ano, naprostý souhlas. Budu se držet hladkého asfaltu a táhlých, nezavřených, zatáček. No, a až mne to přestane bavit, a nebudou mne bolet kolena, tak třeba .... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se