Roland Sands Odesláno 5. července Nahlásit Odesláno 5. července Tipy na výlet pro motorkáře: Ducati 100 let MS Supermoto 2026 ve Vysokém Mýtě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Bukoowsky Odesláno 5. července Nahlásit Odesláno 5. července Pro nová řídítka a přes jižní Čechy zpět Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
zceyee Odesláno 6. července Nahlásit Odesláno 6. července (upraveno) Potrebuju teplomer a hodiny na motorku. Hlavne ty hodiny, neco co se da prilepit nekam vedle budiku a bude to dlouho a spolehlive fungovat, idealne na baterku at nemusim resit privod od baterky. Potrebuju to asi na 4 motorky. Nevite o necem? Upraveno 6. července uživatelem zceyee
johny357 Odesláno 6. července Nahlásit Odesláno 6. července (upraveno) před 2 hodinami, zceyee napsal: Potrebuju teplomer a hodiny na motorku. Hlavne ty hodiny, neco co se da prilepit nekam vedle budiku a bude to dlouho a spolehlive fungovat, idealne na baterku at nemusim resit privod od baterky. Potrebuju to asi na 4 motorky. Nevite o necem? To sem resil taky, ale zadny hezky sem nenasel, tak proste hodiny na nekterych masinach nemam... uz sem i premyslel, prilepit tam nejaky baterkovy tissoty apod. Proste se mne tam zadnej cizi element nelibi, at mas vic stesti... Upraveno 6. července uživatelem johny357 1
Roland Sands Odesláno 6. července Nahlásit Odesláno 6. července Kdysi jsem to řešil takto měřil jsem strávený čas na trati. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Dez123 Odesláno 7. července Nahlásit Odesláno 7. července Na Alie jsou toho mraky, jen je většina strašně hnusná
klobadysek Odesláno 7. července Nahlásit Odesláno 7. července Včera trochu bahnivo a hezky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1 2
Roland Sands Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července Něco málo z výstavy... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Roland Sands Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
zceyee Odesláno 13. července Nahlásit Odesláno 13. července Trochu mi za studena začala prokluzovat spojka. Aftermarket pružiny co jsem dával nové asi nebyly uplne dle specifikaci vyrobce. Vtipny je ze jsem stejnou chybu udelal uz podruhe se stejnym typem motorky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
KFL Odesláno 15. července Nahlásit Odesláno 15. července Indian pryč z baráku. Ještě že mě zatím nepostihnul motobundus, jinak už bych se rozhlížel, co dalšího. Zjevně to není tak nakažlivý jako chronobundus . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
zceyee Odesláno 15. července Nahlásit Odesláno 15. července před 10 minutami, KFL napsal: Indian pryč z baráku. Ještě že mě zatím nepostihnul motobundus, jinak už bych se rozhlížel, co dalšího. Zjevně to není tak nakažlivý jako chronobundus . Omyl, je to jeste horsi, me za posledni tri tydny pribyly 4 motorky. S mistem je to horsi. 3
Kairos Odesláno 15. července Nahlásit Odesláno 15. července před 2 hodinami, zceyee napsal: Omyl, je to jeste horsi, me za posledni tri tydny pribyly 4 motorky. S mistem je to horsi. Presne, daleko horsi, zabira to vic mista. V unoru jsem jednu koupil a v dubnu 2 prodal a jsem na 10
Kairos Odesláno 15. července Nahlásit Odesláno 15. července Kdyby to nekomu pomohlo, tak zezadu fotej ty kundy nejen v tunelech prazskeho okruhu, u Benesova, ale i v Nespekach a Sveticich
Murphy97 Odesláno 15. července Nahlásit Odesláno 15. července trochu prisny a nevhodny osloveni, myslim 1 1
marty87 Odesláno 15. července Nahlásit Odesláno 15. července před 2 hodinami, Kairos napsal: Kdyby to nekomu pomohlo, tak zezadu fotej ty kundy nejen v tunelech prazskeho okruhu, u Benesova, ale i v Nespekach a Sveticich Jj Nespeky na vlastní kůži za 1250,- žádná čára na zemi, tak by mě zajímalo, jak to dělaj
KFL Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července Motobundus je zrádnej. Aktuálně pošilhávám po Moto Guzzi V100 Mandello, a to tak, že mocně. MG se mi líbilo vždycky a říkám si, že jako doplněk ke Scrambleru by to mohl bejt fajn stroj. Navíc se mi ukrutně líbí, ale fakt ukrutně. Má charisma, charakter, styl... a kardan . A jedna nová z 2023 je ve výprodeji za dobrou cenu a se 4letou zárukou... Ach jo . 2 1
KFL Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července Já věděl, že mě aspoň jeden člověk podpoří! Dík! 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se