Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tipy na výlet pro motorkáře:

Ducati 100 let

MS Supermoto 2026 ve Vysokém Mýtě

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Dát hlas 1
  • Odpovědi 14,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Potrebuju teplomer a hodiny na motorku. Hlavne ty hodiny, neco co se da prilepit nekam vedle budiku a bude to dlouho a spolehlive fungovat, idealne na baterku at nemusim resit privod od baterky. Potrebuju to asi na 4 motorky. Nevite o necem?

Upraveno uživatelem zceyee
Odesláno (upraveno)
před 2 hodinami, zceyee napsal:

Potrebuju teplomer a hodiny na motorku. Hlavne ty hodiny, neco co se da prilepit nekam vedle budiku a bude to dlouho a spolehlive fungovat, idealne na baterku at nemusim resit privod od baterky. Potrebuju to asi na 4 motorky. Nevite o necem?

To sem resil taky, ale zadny hezky sem nenasel, tak proste hodiny na nekterych masinach nemam... uz sem i premyslel, prilepit tam nejaky baterkovy tissoty apod. Proste se mne tam zadnej cizi element nelibi, at mas vic stesti...

Upraveno uživatelem johny357
  • Dát hlas 1
Odesláno

Včera trochu bahnivo a hezky.

• Like 1
  • Díky 1
  • Dát hlas 2
Odesláno
před 10 minutami, KFL napsal:

Indian pryč z baráku. Ještě že mě zatím nepostihnul motobundus, jinak už bych se rozhlížel, co dalšího. Zjevně to není tak nakažlivý jako chronobundus :D.

Omyl, je to jeste horsi, me za posledni tri tydny pribyly 4 motorky. S mistem je to horsi.

• Haha 3
Odesláno
před 2 hodinami, zceyee napsal:

Omyl, je to jeste horsi, me za posledni tri tydny pribyly 4 motorky. S mistem je to horsi.

Presne, daleko horsi, zabira to vic mista. V unoru jsem jednu koupil a v dubnu 2 prodal a jsem na 10 🤪

Odesláno
před 2 hodinami, Kairos napsal:

Kdyby to nekomu pomohlo, tak zezadu fotej ty kundy nejen v tunelech prazskeho okruhu, u Benesova, ale i v Nespekach a Sveticich🖕

Jj Nespeky na vlastní kůži za 1250,-🙈😂 žádná čára na zemi, tak by mě zajímalo, jak to dělaj

Odesláno

Motobundus je zrádnej. Aktuálně pošilhávám po Moto Guzzi V100 Mandello, a to tak, že mocně. MG se mi líbilo vždycky a říkám si, že jako doplněk ke Scrambleru by to mohl bejt fajn stroj. Navíc se mi ukrutně líbí, ale fakt ukrutně. Má charisma, charakter, styl... a kardan :D. A jedna nová z 2023 je ve výprodeji za dobrou cenu a se 4letou zárukou... Ach jo :D.

• Haha 2
  • Sad 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...